Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Берета 87ББ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Берета 87ББ

Предстои ми закупуване на пистолет .22к-р. Моля за вашето мнение за този модел. Много ми го хвалят но ми струва че е малко скъп.
    Опит е името, с което много хора наричат грешките си.

От: Берета 87ББ

Колеги помагайте да не направя някоя грешка.

Коментар

Колега Берета правят хубави пистолети така,че е малко вероятно данаправиш грешка!Относно цената съвет не мога да ти дам защото кеф-цена няма(много ценна фраза).Само не знам за какво ти е тоя 22 к-р,ако е за начесване на крастата става,иначе за пистолет не го уважавам много(това е лично мнение и никого не ангажирам с него)!
      Поздрави!
      LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
      Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Оръжието е отличен избор във въпросния калибър. Цената естествено съответства на качеството. Възможностите на .22 няма да ги коментирам защото съм пристрастен пък и сме го правили много пъти. Единствените ми резерви са относно новия закон за оръжието и т.нар. "експанзивни боеприпаси". При така развиващото се "законотворство" престои тяхната забрана за употреба от граждански лица (изк. лов и спортни цели), но както всичко в нашата родина, едва ли ще се даде ясно определение на термина. В тоя ред на мисли вероятно за самозащита ще се използват само FMJ боеприпаси, а всички знаем, че такива в .22 няма. За мен лично въпроса остава малко висящ. Лично аз до момента в който не се изясна точно как стои въпроса с новия закон не бих си купил оръжие в кал.22 за самозащита и не бих посъветвал никой да го прави. Може би е параноя - не знам .
        Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Колега от кога се очаква влизането на тази поправка в закона или вече е факт. Това наистима ме кара да се замисля сериозно за изботра за калибър.

Коментар

Миналата седмица закона беше на второ четене в парламента и маса некадърни дУпетати, които си нямат хабер от оръжия се изказваха по въпроси, които не разбират. Четох стенограмите и псувах на глас особено много другаря Ал.Радославов и изказването му за релоудинга.

Коментар

А някъде има ли дефинирано къкво е експанзивен боеприпас ? И те вече са забранени .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Няма. Нещо като "несъобразена" скорост.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  А някъде има ли дефинирано къкво е експанзивен боеприпас ? И те вече са забранени .
                  Както винаги няма да има ясно дефиниране на понятието, за да има мегдан за свободни съчинения на контролните органи и храна за адвокатите. Също както преди беше с боеприпасите с повишен смъртоносен ефект.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X