Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за дуелна стрелба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за дуелна стрелба

Привет на всички

Имам да пиша курсова на тема "Дуелна стрелба" и ми трябва информация. Някой може ли да помогне с нещо?

От: Питане за дуелна стрелба

Коя стрелба наричаш "дуелна" ?
    По мое време ( като бях млад и тренирах) имаше ЛОТ и ЛОМ . Това са Летен Отбранителен Трибой и ЛО Многобой .
    Имаше подобна дисциплина - дуелна стрелба . Тя беше следното .
    Стартират двамата състезатели ( дуелисти) и пробягват 100 м ( примерно) лягат и зареждат пушките . И всеки стреля в мишените на противника ( 5 броя).
    Победител е този който първи свали мишените на противника.
    Ако обаче говориш за средновековен дуел - съм пас ....

Коментар

Ами темата ми е дадена така "Дуелна стрелба" Ако знаех повече определено щях да кажа Помагам на другарче, питах го и той не знае, каза само че е по модул "тренировъчна дейност при бойно приложните спортове" в НСА. Нямало обще с тренировките обаче Просто искат курсова по "Дуелна стрелба".
      П.С. Имайте предвид, че другата тема за БОЙНИ спортове беше "Делтапланеризъм"

Коментар

Хвани другарчето и му кажи че ако си помогне само - и от форума ще му помогнат. С тази информация - трудно ще получи каквото и да било.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Rosie Преглед на мнение
          Ами темата ми е дадена така "Дуелна стрелба" Ако знаех повече определено щях да кажа Помагам на другарче, питах го и той не знае, каза само че е по модул "тренировъчна дейност при бойно приложните спортове" в НСА. Нямало обще с тренировките обаче Просто искат курсова по "Дуелна стрелба".
          П.С. Имайте предвид, че другата тема за БОЙНИ спортове беше "Делтапланеризъм"
          Значи става въпрос за това което ти обясних .Но ..... да не се хабя да обяснявам, че ....ето ти какво да търсиш и гледаш. Ако не ползваш Руски - кажи. Ще ти го преведем .
          Дуэльная стрельба - това е на руски език

http://www.youtube.com/watch?v=GF3ixeiyf9Y - това е един вариант с армейска карабина

http://talks.guns.ru/forummessage/132/355142.html - това са правилата за армейска дуелна стрелба

(това което ти обяснявах е спортен вариант- оръжието не го носиш по време на бягането, а стои на мястото от което ще стреляш )Съобразено е с това, че наоколо има публика и от гледна точка за безопасност.
          Има варианти с въздушно оръжие, малокалибрено, армейско, ловно
          За да пишеш по такава тема трябва да можеш да разтягаш локуми....но все едно разбра за какво става въпрос . Успех и на твоя приятел !
          Последно редактирано от bgbul; 26-05-10, 17:22.

Коментар

Погледни тук.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X