харесал съм си ruger lcp за 2ро оръжие,ще се радвам да прочета мненията Ви.Също ме интересува мнението ви и за револвера lcr или серията 340/360 на смит.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ruger lcp
Свий
X
-
До: ruger lcp
Щом говорим за второ оръжие от изброените аз лично бих предпочел Ruger LCR - защо?
1.По-мощен боеприпас и по-подходящ за самозащита от .380;
2.Винаги зареден и готов за употреба;
3.Ергономична и естествено по удобна за боравене ръкохватка;
4.Малко по-големите габарити и тегло не са недостатък поне за мен. И двете оръжия не тежат много, но все пак това на LCP (266гр) ми изглежда прекалено несериозно за огнестрелно оръжие, на което да повериш живота си. Това само чисто субективно естествено.
Успех с избора.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
-
Разликата в теглата е незначителна (14-15гр.), но това не може да се каже за разликата в цените, която е кажи речи двойна. Плащаш допълнителна сума за емблема и марка.
Ругера е .38 Special+P, което означава, че може да ползва малко по-мощните боеприпаси в същия калибър, а при тази дължина на цевта според мен е безсмислено да се залага на .357Magnum. Разликата в скорорости и енергия ще бъде незначителна, но огъня и пушека ще са определено повече.
И не на последно място (ако не греша) и този модел на Смит е оборудван с "олигофренския" им револверен предпазител. Освен това на мод.360 петлето е открито, което не е съвсем недостатък, но би могло да създаде проблеми.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
Коментар
-
За цената си малко неправ...повече от 2 пъти е ....Аз съм стрелял веднъж със смит 360,добре стои в ръката,само дето с 357 "ще я откъсне",с 38 специала е супер,а ругерите само съм държал,но нещо револверчето "не стои" добре,докато пистолетчето пасва малко повече......лично мнение.
Коментар
-
Значи си направил своя избор и сам си отговорил на въпросите, които си задал.
П.С. "Пасването" обаче също не трябва да бъде крайно определящо при избора тъй като това не са оръжия за прецизна или динамична, а за инстинктивна стрелба на изключително малки дистанции - 2 - 3 -5 метра. По-важно е бързото изваждане, бързото възпроизвеждане на пръв изстрел и огневата мощ, която има боеприпаса. LCP отстъпва на останалите конкуренти по тези показатели.Последно редактирано от paunoff; 26-10-09, 14:31.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
Коментар
-
колеги, моля дайте мнение за пистолета LCP, че и на мен нещо ми грабна окото и може и да взема да сменя Валтера. Щом е спечелил приза за пистолет на годината в САЩ, значи трябва да е доста добро за класа си, знаете какви са капризни и лигави братята американци.Honda HR-V 4WD D16W1
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар