Предстои ми закупуване на КНО (всъщност разрешителното ми почти изтича) и не мога да направя избор последно ми предлагат TAURUS MILLENNIUM http://www.destockage-surplus-armee....101-Taurus.jpg нищо не знам за него ,дават ми го за 800лв
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дайте ми съвет
Свий
X
-
-
До: Даите ми съвет
Продава се едно чисто ново CZ75BD за 850лв на
http://thegunman-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2860
По мое мнение е по-добрия избор от TAURUS, но е "малко" по големичък в сравнение с това което си си избрал.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
Коментар
-
До: Дайте ми съвет
По принцип и "TAURUS" мие голям искаше ми се да е по малък пък да е 9мм ,днес ще званя на фирми да разпитвам.
Като поразмислих май ще търся BERETTA TOMCAT, SIG SAUER R232,BERETTA 85FS CHEETAH или WALTHER -PPK по лекички са и по малкиwww.graviranebg.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от anmarinov Преглед на мнениеПо принцип и "TAURUS" мие голям искаше ми се да е по малък пък да е 9мм ,днес ще званя на фирми да разпитвам.
Като поразмислих май ще търся BERETTA TOMCAT, SIG SAUER R232,BERETTA 85FS CHEETAH или WALTHER -PPK по лекички са и по малки
Ще го носиш по цял ден или с него ще тренираш за Динамична стрелба?
Ако искаш правилен съвет - сподели как ще използваш оръжието .
Във Форума има стрелци с почти всеки модел пистолет.
Ще те посъветват правилно.
Иначе - иди в някое стрелбище ( даже в няколко ) и пробвай всеки пистолет , който ти се върти в главата.
Този който ти пасне най-добре , или ти легне на сърцето - него си вземи ! Това е !
Само знай - че непременно ще ти щукне и да се пробваш в Динамичната стрелба и може да се окаже , че си добър .
Това е нов за България спорт и е доста интересен - пробвай го !
Търси се новия Шампион на България !
Коментар
-
Край изгърмях!!! Сутринта звъннах във една Софийска фирма ( няма да я казвам за да не стане реклама) господина отсреща беше изключително любезен обясни ми това което ме интересуваше относно цените и накрая ми каза че във момента тече панаир във Пловдив. Не ме стърпя и прескочих до там . Та сега съм горд собственник на WALTER PPK/E 9x17, много ми допадна като визия и големина легна ми перфектно в ръката . Утре ще го нося във КОС и дано скоро пострелям със него за да събера впечатления и да му посвикна. Ако някой е боравил със такъв да даде мнение ще съм благодарен.www.graviranebg.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от anmarinov Преглед на мнениеКрай изгърмях!!! Сутринта звъннах във една Софийска фирма ( няма да я казвам за да не стане реклама) господина отсреща беше изключително любезен обясни ми това което ме интересуваше относно цените и накрая ми каза че във момента тече панаир във Пловдив. Не ме стърпя и прескочих до там . Та сега съм горд собственник на WALTER PPK/E 9x17, много ми допадна като визия и големина легна ми перфектно в ръката . Утре ще го нося във КОС и дано скоро пострелям със него за да събера впечатления и да му посвикна. Ако някой е боравил със такъв да даде мнение ще съм благодарен.
Щом ти е паснал в ръката и ти е допаднал - това е твоя пистолет !
Честито , стреляй много и прати някоя снимка или клипче - да ти се порадваме и ние !
Коментар
-
Май скоро няма да е, взеха ми го във КОС писахме плащах и накрая полицая ( с голяма усмивка ) ми каза " ми провери след три седмици", без да ме попита как ще спя през това време. Ще стане половин година от започването на курса до притежаването на оръжие (бързо става аааа..)www.graviranebg.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнениеДумата бързо там не съществува. Почти сигурно 3те седмици ще станат 5... Мани.www.graviranebg.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от anmarinov Преглед на мнениеПолучих си "бебчето" най после сега ми остана да пострелям със него.
Темата е изчерпана админа да я закриеСега започва интересната част.Качвай снимки и изказвай впечатления.
Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар