Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте ми съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте ми съвет

Предстои ми закупуване на КНО (всъщност разрешителното ми почти изтича) и не мога да направя избор последно ми предлагат TAURUS MILLENNIUM http://www.destockage-surplus-armee....101-Taurus.jpg нищо не знам за него ,дават ми го за 800лв
    www.graviranebg.com

До: Даите ми съвет

За този модел пише в http://www.pishtov.com/Taurus/FrameSetTaurus.htm

Коментар

До: Даите ми съвет

Продава се едно чисто ново CZ75BD за 850лв на
      http://thegunman-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2860

По мое мнение е по-добрия избор от TAURUS, но е "малко" по големичък в сравнение с това което си си избрал.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

До: Дайте ми съвет

По принцип и "TAURUS" мие голям искаше ми се да е по малък пък да е 9мм ,днес ще званя на фирми да разпитвам.
        Като поразмислих май ще търся BERETTA TOMCAT, SIG SAUER R232,BERETTA 85FS CHEETAH или WALTHER -PPK по лекички са и по малки
        www.graviranebg.com

Коментар

Първоначално публикуван от anmarinov Преглед на мнение
          По принцип и "TAURUS" мие голям искаше ми се да е по малък пък да е 9мм ,днес ще званя на фирми да разпитвам.
          Като поразмислих май ще търся BERETTA TOMCAT, SIG SAUER R232,BERETTA 85FS CHEETAH или WALTHER -PPK по лекички са и по малки
          Колега - каква ти е идеята за този пистолет ?
          Ще го носиш по цял ден или с него ще тренираш за Динамична стрелба?
          Ако искаш правилен съвет - сподели как ще използваш оръжието .
          Във Форума има стрелци с почти всеки модел пистолет.
          Ще те посъветват правилно.
          Иначе - иди в някое стрелбище ( даже в няколко ) и пробвай всеки пистолет , който ти се върти в главата.
          Този който ти пасне най-добре , или ти легне на сърцето - него си вземи ! Това е !
          Само знай - че непременно ще ти щукне и да се пробваш в Динамичната стрелба и може да се окаже , че си добър .
          Това е нов за България спорт и е доста интересен - пробвай го !
          Търси се новия Шампион на България !

Коментар

Край изгърмях!!! Сутринта звъннах във една Софийска фирма ( няма да я казвам за да не стане реклама) господина отсреща беше изключително любезен обясни ми това което ме интересуваше относно цените и накрая ми каза че във момента тече панаир във Пловдив. Не ме стърпя и прескочих до там . Та сега съм горд собственник на WALTER PPK/E 9x17, много ми допадна като визия и големина легна ми перфектно в ръката . Утре ще го нося във КОС и дано скоро пострелям със него за да събера впечатления и да му посвикна. Ако някой е боравил със такъв да даде мнение ще съм благодарен.
            www.graviranebg.com

Коментар

Край изгърмях!!! Сутринта звъннах във една Софийска фирма ( няма да я казвам за да не стане реклама) господина отсреща беше изключително любезен обясни ми това което ме интересуваше относно цените и накрая ми каза че във момента тече панаир във Пловдив. Не ме стърпя и прескочих до там . Та сега съм горд собственник на WALTER PPK/E 9x17, много ми допадна като визия и големина легна ми перфектно в ръката . Утре ще го нося във КОС и дано скоро пострелям със него за да събера впечатления и да му посвикна. Ако някой е боравил със такъв да даде мнение ще съм благодарен.
              Честито изгаряне - то е за хубаво !
              Щом ти е паснал в ръката и ти е допаднал - това е твоя пистолет !
              Честито , стреляй много и прати някоя снимка или клипче - да ти се порадваме и ние !

Коментар

Май скоро няма да е, взеха ми го във КОС писахме плащах и накрая полицая ( с голяма усмивка ) ми каза " ми провери след три седмици", без да ме попита как ще спя през това време. Ще стане половин година от започването на курса до притежаването на оръжие (бързо става аааа..)
                www.graviranebg.com

Коментар

Думата бързо там не съществува. Почти сигурно 3те седмици ще станат 5... Мани.

Коментар

Добре ме "успокои" благодаря ти
                    www.graviranebg.com

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                      Думата бързо там не съществува. Почти сигурно 3те седмици ще станат 5... Мани.
                      Прав си получих протокола за съхранение ама още не са ми простреляли пищова. Чакам!
                      www.graviranebg.com

Коментар

Получих си "бебчето" най после сега ми остана да пострелям със него.
                        Темата е изчерпана админа да я закрие
                        www.graviranebg.com

Коментар

Aaaa... не е изчерпана!
                          Сега очакваме отзивите от стрелбата и първи впечатления...
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Получих си "бебчето" най после сега ми остана да пострелям със него.
                            Темата е изчерпана админа да я закрие
                            Как ще е изчерпана Сега започва интересната част.Качвай снимки и изказвай впечатления.
                            Ако е машина, нека бъде немска!
                            XJR 1200
                            ETZ 150
                            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Честито колега.Много добро решение харно си е пищолчето.Бравос.Сега очакваме да споделиш впечатленията си.
                              "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X