Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Берета 92

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Берета 92

Моля, ако някой има впечатление от този модел и неговите разновидности да изкаже мнение!
    Във нашия форум срещам само негативни коментари, но никой не пише защо пистолета е лош.
    Благодаря предварително.

До: Берета 92

Преди няколко години имах Берета 92 FS.За мен лично много добре балансиран и качествено изработен пистолет,стрелбата мога да я определя като "мазна" и приятна.Като минуси на първо място ще спомена разположението на предпазителя,при вкарване на патрон в цевта има голяма вероятност да го спуснеш вследствие на което да изгубиш жизнено важни секунди примерно.Друг минус са пълнителите,поне при мен пружините омекваха много бързо,а нов струваше към 70 долара.
    П.С. Това накратко,ако има нещо ще питаш

Коментар

Аз също съм с положително мнение за оръжието (92FS).
      Широката ръкохватка прави пистолета удобен за хора с по-широки длани и не толкова за такива с по-малки ръце. Малко по-големите габарити и тегло го правят не толкова подходящ за скрито носене, но за сметка на това много приятен за стрелба. Мерните прибори също ми харесват. Оксидацията и въобще изработката са на високо ниво. Проблема с пълнителите е масов. Ако се редуват при ползване двата пълнителия и ако без нужда не се оставят за дълго време на пълния им капацитет, мисля че няма да има проблеми. Аз поне така съм процедирал с всичките си оръжия досега.
      Чувал съм за счупени затвори при интензивна стрелба в ръцете на американските събратя, но последните са способни да счупят абсолютно всичко. Специално за тях са направени Беретки с усилен затвор (92FS Brigadier), които се предлагат на цена по-висока с почти 30%, така че има и за IPSC стрелците.

П.С. С тея счупени затвори на Beretta 92FS и Walther Р22 си мисля дали от фирмите производителки не са използвали един и същ доставчик.
      Beretta 92 = Walther P22 = ЦАМ ?
      Шегичка
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Аз съм с изцяло положителни настроения относно този пистолет. Притежавам такъв и в момента вече е на доста изтрели и не съм ивал никакъв проблем с него.
        Всяко едно оръжие има плюсове и минуси. Няма перфектно оръжие. На всеки му пасва по различен начин.
        Наистина зависи за какво ще го ползваш най-вече.
        Според мен трудно ще комбинираш пистолета да става хем за носене и да е лекичък, хем за динамична стрелба, където трябва колкото може по-тежък и с по-дълка цев.
        Така, че ти преценяш.

Коментар

Имал съм честта да държа и стрелям с това произведение на изкуството ,само с 1 дума може да се опише уникален!

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
            Моля, ако някой има впечатление от този модел и неговите разновидности да изкаже мнение!
            Във нашия форум срещам само негативни коментари, но никой не пише защо пистолета е лош.
            Благодаря предварително.
            Аз съм малко по-негативно настроен към този пистолет:
            1. Голям и неудобен за носене;
            2. Като стрелба - не особено точен или поне аз не стрелям с него толкова точно колкото с други пистолети.
            3. Бавна работа на механиката при изстрел. Последното е субективно, но предпочитам пистолети с по-рязко презареждане.
            Общо, пистолета не е лош, но и не блести с нищо и има по-добри.

Коментар

То щото пистолета е лош, то затова американската армия носи разновидност на 92-ката...
              Личното ми мнение - страхотен пистолет, единствен недостатък размерите и теглото, обаче е сигурен и здрав като танк...а това е единственото нещо което има значение при критична ситуация, да знаеш че след натискане на спусъка, ще последва изстрел...

Коментар

То щото пистолета е лош, то затова американската армия носи разновидност
                Рядко това с какво е оборудвана армията и полицията на една държава съвпада с най-хубавите оръжия.

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
                  Рядко това с какво е оборудвана армията и полицията на една държава съвпада с най-хубавите оръжия.
                  Зависи от държаватаИначе Беретката за масов пистолет за армия и полиция си я бива,разбирасе има и по-добри(и по-лоши) решения,зависи много от комисионните

Коментар

Този пистолет е добра и изпитана конструкция,много добра изработка,удобни мерни прибори.Не става за скрито носене.Тежък е.Зависи за какво ще се ползва,но е добро оръжие.В американската армия и морската пехота за него досега добра дума не съм чул,но те си имат други виждания по въпроса-малък бил калибъра за такова голямо желязо,слаби пружини на пълнителя и т.н.На мен лично ми е удобен и дава нелош резултат.А и като цена е приемлив.

Коментар

От: Берета 92

Аз да попитам претенциозен ли е към боеприпас?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X