Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за SIG SAUER Мosqiuto

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнение за SIG SAUER Мosqiuto

Честито колега, безпроблемна стрелба и много десятки

Коментар

Миналата седмица мой колега си купи от Бургас "Москито" и след задължителните процедури не можахме да се стърпим и отскочихме до стрелбището и наистина съм много приятно изненадан от оръжието.......
      Не погледнах по горе точно кой събуди темата, но от август насам нямаше постове и въпреки това реших да споделя възхищението си от този много грамотен пистолет....ако да е кал.22......който го има няма да съжалява....
      LZ3YG

Коментар

Здравейте, от вчера съм горд собственик на SIG SAUER Mosqiuto. Предварително бях изчел множество статии за различните пистолети 22-ри калибър и се спрях на този модел. При закупуването на пистолета, момчето от магазина ми каза, че този пистолет е желателно да стреля само с патрони за пистолет, а не с такива за карабина (каквото беше моето желание), защото ще се раздуе цевта.
        Моля за съвет, от някой, който притежава такъв пистолет и има опит с боеприпасите. Вярно ли е това твърдение или нещата са силно преувеличени? Много често практиката се оказва различна от теорията.
        Търпението калява силния и прогонва слабия.

Коментар

Кажи на момчето да отиде да продава банички, защото явно не е подходящ за продавач на оръжие.
          Да ти е честит! Стреляй си смело и безотговорно с каквито намериш. Избягваш българските боеприпаси и естествени презареждани от някой селски ловец експериментатор.
          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Можете ли да ми дадете информация, откъде мога да си закупя лазарно насочване на разумна цена?
            Последно редактирано от Ясен; 14-02-10, 13:06.

Коментар

Първоначално публикуван от Donko74 Преглед на мнение
              Можете ли да ми дадете информация, откъде мога да си закупя лазарно насочване на разумна цена и заглушител (може и на лични)?
              Колега...за насочването питай Лазара..и май си търсиш белята...със здраве!

Коментар

Колега, попитах само за информация, откъде мога да си купя тези неща, а не за съвети (дори и да са добронамерени) .
                Искам да споделя впечатленията си от първите ми стрелби с пистолета. С патроните, които закупих заедно с пистолета, и на кутията на които пише PISTOL, се стреля много леко, почти без откат, и презареждаше перфектно. На стрелбището ми дадоха други, които били с по-силен заряд, но при стрелба с тях пистолетът засичаше и не успяваше да вкара патрона в цевта, като той заставаше косо. След това ми продадоха патрони с по-малък заряд, като при стрелба с тях пистолетът не изхвърляше гилзата.
                Моля за мнение, относно патроните за стрелба, от притежатели на такъв пистолет, а не от "дървени философи" разбиращи от всичко.

Коментар

Колега, с Р22 се "запознах"още с пускането му на пазара(поне бг..)...и може би някои колеги ще си спомнят интересния вариант,който съществуваше тогава - с втора(по-дълга)цев,приставка-имитация на дулен компенсатор,бързомерец!!!(нелош при това) и ЗАГЛУШИТЕЛ - оригинален(да-на "валтер"),който обаче нищо не заглушаваше...щото българските дозвукови патронки засичаха до припадък...а с "над" звукови...а бе,кво да ти обяснявам..Та, още тогава Р22 се показа като твърде претенциозен относно муниции-не харесваше кво да е..може да е било от това,че беше ново производство,де да знам..със здраве!
                  ..отивам на дървото да философствам...

Коментар

Аз си ги спомням тези комплекти на Валтер. Те бяха основната причина да си закупя навремето P22. Интересно как достигнаха до магазинната мрежа преди да се усетят от Косе-босе. Въпреки това бързо, бързо ги прибраха, но се продаваха под масата за свои хора. Впечатленията ми за "оригиналния" са същите. Пълен т.... От тогава минаха доста години и сега ме съмнява да са успели да се внесат такива комплекти за Москито.

Относно боеприпасите. Pistol Match са спортни дозвукови боеприпаси, които на практика нямат особена разлика със Subsonic-а, освен дупката отпред и в качеството. Щом пистолета ти не подава правилно патроните в патронника, значи имаш проблем в пълнителя. Може просто да се нуждае от едно хубаво почистване и смазване. Пробвай с другия от комплекта. Логично е с по-слабите да имаш проблем с презареждането. Също така пистолета ти има нужда от една хубава разработка, за да стане всеяден. Стреляне ми е майката. На времето моя Валтер въобще не искаше да извади гилзата на S&B след изстрел. От 7 изстрела в Кос за прострелка - 7 засечки. Голямо разочарование. Последва яко гърмене с руските с желязната гилза, яко чистене щото ставаше като кюнец и т.н. Накрая стреляше с всичко, което му дадеш, дори с българските.

Пробвай с втория пълнител, пробвай други патрони, напиши какви марки, качи една снимка на засечка и ще поразсъждаваме.

А за заглушителя не се сърди на колегите. Да зададеш такъв въпрос в публичното пространство не е много умно. Или си провокатор или искаш да направиш някой офицер.

Коментар

Имам следният проблем: при стрелба, болтчето, което се намира от дясната страна на мерника, се развива и пистолетът започва да стреля на дясно. Имам следното питане - това фабричен дефект ли е или е често срещано явление? И как може да се предотврати отвиването на болтчето?

Коментар

Ако си сигурен, че болтчето се развива от самосебе си, една капчица каноконлит ще ти свърши идеална работа в случая. Само трябва да си убеден, че преди това наистина си настроил точно оръжието си. Не че в последствие, няма да можеш да правиш корекции, просто ще изпиташ известни трудности при първоначалното развъртане.
                        Успех!

Коментар

За малокалибрен пистолет SIG SAUER-а не е лош. Преди години и аз доста се чудих какво да си купя като второ КНО. Пробвах Марголин, Марго , Валтер P-22, че и револвери 22LR. Търсих да си купя ЧЗ 122 Спорт или поне Хоби... Проблема ми се разреши изведнъж, от самосебе си след като съвсем случайно попаднах на Beretta U-22 NEOS. Веднага щом го взех в ръка , разбрах че това е МОЯТ пистолет. Не мога да го сравня с никой друг - невероятен е! Изстрелял съм хиляди патрони с него без нито една засечка независимо от вида на боеприпаса. За него няма "менте". Не ги дели на български и внос, нито пък нови и стари- има ли "джепане" гърми без проблем . За точността няма какво да се говори- 6 инча цев... 22см. мерна линия... регулируем мерник... - пищов-мечта. http://http://www.youtube.com/watch?...D61D5&index=17

Коментар

Колеги, какво става с този ЛазАр?! Никой ли не знае някой, който се продава на по-свястна цена?

П.П. И спокойно, и ловец съм и рибар съм, но уважавам закона .

Коментар

Точен пистолет, но трябва да се използват само качесвени патрони.
                              [url]http://www.gilza.net[/url] Лов, риболов, оръжие, кучета

Коментар

От: Мнение за SIG SAUER Мosqiuto

Аз също отскоро съм притежател на този красавец!Като имате предвид качествени патрони,споделете марка и цена ,за де се ориентирам по-добре!
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X