Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазерен прицел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лазерен прицел

Първоначално публикуван от gre6nik Преглед на мнение
    Ами - исках да взема и глока, да монтирам прицела и да снимам, но това ще стане след 8-ми март. За сега мога да кача (или да се опитам да кача ) снимката от интернет.
    [ATTACH=CONFIG]424133[/ATTACH]
    Нямаш ли желание да се разделиш с единия? Срещу заплащане разбира се.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Нямаш ли желание да се разделиш с единия? Срещу заплащане разбира се.
      ......и на моя Глок ще му ходи един такъв!Каква му е цената и от къде да си го купим?
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Понеже си поръчах 3 бр. (един за мен, един за колегата и един за продан) те и толкова продаваха когато купувах - толкова бяха налични тогава имам два за даване (в последствие видях че ГЛОК 26 няма релса ) така че - ще ги пусна в съответния раздел.

http://www.offroad-bulgaria.com/show...37#post1786737
        Последно редактирано от gre6nik; 29-02-12, 22:06.

Коментар

Това нещо разглобява ли се, или е пластмасова отливка с капачка само за батерията?

Коментар

Не е пластмасов, всичко му е метално (предполагам алуминий), оста която влиза в нареза на релсата и с която се стяга прицела май е стоманена. Разглобява се, но аз не съм го правил (все още ) Тази ми страна която е отгоре и ляга на релсата е капаче, което се държи от две болтчета от задната страна. Предполагам че като се отвият - капачето може да се свали. Самия корпус също представлява релса и може под него да се прикрепи нещо друго - виждал съм картинка с прикрепено фенерче под същия прицел със същия тип ключ и двата ключа се подреждат един над друг - кеф ти лазер - кеф ти фенерче - кеф ти и двете

Коментар

Уф. Ебати тъпотията. Нямам нищо с Пикатини, имам само криви повърхности на тънки стени. Ни да пробиваш и завинтваш, ни да копаеш стойка на фреза, понеже няма и милиметър нормална плоскост. Заеби.
              Ти в София ли си? Може ли да го разгледам? Писна ми вече, не знам какво да правя. В магазините не съм виждал нищо подходящо за преправяне. Имам истински руски, точно от тия, за които казваха по-горе, не е чак 800 лева, ама не е и 200. Обаче той си е с приливите по спусковата скоба на Макаров, абсурд е да го съсипвам.

Коментар

Става и за Пикатини и за Уивър "For Picatinny/Weaver 20mm rails" релси. Обаче ако нямаш релса... и да тръгнеш да преправяш патлака заради един евтин лазерен прицел... дето утре може да решиш че ти е омръзнал ... според мен - не си заслужава. Мисля че съм гледал някъде нещо като релси за монтаж на оръжия дето си нямат и после на тях си слагаш каквото си поискаш, ама не си спомням къде ги гледах и колко струваха...
                Недей си дяла патлака - опасно е.

Коментар

Стига бе, и в по-добри времена не можех да изпия толкова Не патлака, въпроса е това мога ли да го дялкам отнякъде.

Коментар

Стефане - за какво желязо трябва Пикатини релса? Има адаптори закрепящи се спусковата скоба за доста оръжия. Щом за П-38 и ТТ има.
                    ...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1304709827427-1095754153.jpeg
Прегледи:1
Размер:16.7 КБ
ID:5351551
                    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Стига бе, и в по-добри времена не можех да изпия толкова Не патлака, въпроса е това мога ли да го дялкам отнякъде.
                      Ами - предполагам че може да се дялка на много места - ама какво ще се получи... не знам

Лудо куче,
                      Гъдела при този лазер е че наистина е много тънък и няма да увеличи много профила на пистолета а и ширината му е 29мм - колкото на ГЛОК-а - т.е. - удачен е за ГЛОК или нещо подобно. Не че не може да се сложи и на други оръжия чрез адаптер, но - така ще се увеличи профила и ... се губи гъдела

Коментар

Вчера си купих ГЛОК 19 СЕТ и монтирах лазерния прицел да видя как стои. Снимах и сложих снимките в темата където продавам два такива прицела. Да не слагам и тук снимки - ето линка към темата http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=140630
                        Пробвах с монтирания прицел да сложа пистолета в малката чантичка на ЖОРАЛТИ ( http://joralti.com/index.php?p=35&l=1&id=41 ) и стана без проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X