Имам пистолет Астра -а-90 от 2000г. Какво ви е мнението за него???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
пистолет Астра-A-90
Свий
X
-
До: пистолет Астра-A-90
Добро утро на всички,да споделя моите конкретни наблюдения:-натоварвал съм го доста със стрелба
- инструкторският курс в Казанлък го изкарах с Астрата, това е двуразова динамична стрелба ежедневно с по около 200 боепприпаса за пелиод от около 30-ина дни
-никога на ми е правил засечки - имам в предвид"коминчета" или да не ми извлече или дотика гилза или патрон
- не ми се е случвало да заредя някакъв боеприпас и да не произведе изстрел
-имах такъв случай - отиваме с един приятел на стрелбището- той с ЧЗ-100, зареди си пълнител и може би 50% от патроните в единият пълнител не гръмнаха, той вади , аз зареждам на Астрата и в последствие всичко си изстрелях без проблеми
- боеприпасите бяха руски- ТСМ
- относно двустранният предпазител - не ме притеснява изобщо защото стрелям еднакво и с двете ръце и даже ми е удобно защото е точно двустранен
- с много добър баланс е и много лесен за обслужване
Чакам да чуя и други мнения.....и ситуацииLZ3YG
Коментар
-
Предпазителя не е ли на затворния блок? Ако е там,не ти ли пречи при зареждане?
Преди време имах Берета 92 FS и предпазителя доста ме дразнеше.Можеби затова да съм малко предубеден към пистолети с предпазител на затворния блок.
Коментар
-
Да Томи предпазителя е на зятворният блок но никога не ме е притеснявал. Само един път на едно състезание ми направи лоша шега, но от тогава насем си го знам.Състезанието беше с изваждане на оръжието от кобура, зареждане и тогава стрелба за време- значи вадя, зареждам, спускам и ....изстрел няма.....поглеждам предпазителя и....при зареждането на пистолета в бързината изглежда съм го свалил надолу...ии тъй де от тогава винаги си имам едно наум....LZ3YG
Коментар
-
Първоначално публикуван от DeSiMiL Преглед на мнениехич нищо им няма на ключалките - то на кривата подводница водораслите и пречелиLZ3YG
Коментар
-
хубав си е пистолета, а и не вярвам поддръжката да излиза скъпо- чарковете няма да са много скъпи. това също е много важен аспект защото пищовче чиято цев не и остава време да поседи със смазка от време на време иска и подмяна на туй онуй защото и най доброто се износва и аварира, а тогава иде реч да се бърка в джобчето...... с такъв или със 100-ца в бг някой стреляше в модифицирана ама не се сещам къде гледах снимки, само мие останало като спомен че бързомера беше докторче, монтиран на мястото на мерника
Последно редактирано от DeSiMiL; 26-12-08, 17:01.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар