Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пистолет Астра-A-90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пистолет Астра-A-90

Имам пистолет Астра -а-90 от 2000г. Какво ви е мнението за него???
    LZ3YG

До: пистолет Астра-A-90

Стелял съм малко с такъв. Дава ми усещане за много здрав и стабилен пистолет- ти ще пишеш дали е така.
    Според мен мястото на предпазителя го прави неудобен за манипулиране според нашия закон.

Коментар

Много е хубав !Всеки 5ети в света е с такъв.
      Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Добро утро на всички,да споделя моите конкретни наблюдения:-натоварвал съм го доста със стрелба
        - инструкторският курс в Казанлък го изкарах с Астрата, това е двуразова динамична стрелба ежедневно с по около 200 боепприпаса за пелиод от около 30-ина дни
        -никога на ми е правил засечки - имам в предвид"коминчета" или да не ми извлече или дотика гилза или патрон
        - не ми се е случвало да заредя някакъв боеприпас и да не произведе изстрел
        -имах такъв случай - отиваме с един приятел на стрелбището- той с ЧЗ-100, зареди си пълнител и може би 50% от патроните в единият пълнител не гръмнаха, той вади , аз зареждам на Астрата и в последствие всичко си изстрелях без проблеми
        - боеприпасите бяха руски- ТСМ
        - относно двустранният предпазител - не ме притеснява изобщо защото стрелям еднакво и с двете ръце и даже ми е удобно защото е точно двустранен
        - с много добър баланс е и много лесен за обслужване
        Чакам да чуя и други мнения.....и ситуации
        LZ3YG

Коментар

Предпазителя не е ли на затворния блок? Ако е там,не ти ли пречи при зареждане?
          Преди време имах Берета 92 FS и предпазителя доста ме дразнеше.Можеби затова да съм малко предубеден към пистолети с предпазител на затворния блок.

Коментар

Да Томи предпазителя е на зятворният блок но никога не ме е притеснявал. Само един път на едно състезание ми направи лоша шега, но от тогава насем си го знам.Състезанието беше с изваждане на оръжието от кобура, зареждане и тогава стрелба за време- значи вадя, зареждам, спускам и ....изстрел няма.....поглеждам предпазителя и....при зареждането на пистолета в бързината изглежда съм го свалил надолу...ии тъй де от тогава винаги си имам едно наум....
            LZ3YG

Коментар

хич нищо им няма на ключалките - то на кривата подводница водораслите и пречели

Коментар

Първоначално публикуван от DeSiMiL Преглед на мнение
                хич нищо им няма на ключалките - то на кривата подводница водораслите и пречели
                Десо, нали видя онзи ден на стрелбището за какво ставаше дума.....просто ти си свидетел....никакви забележки към конкретният пистолет....дублетата е групата бяха супер.....
                LZ3YG

Коментар

хубав си е пистолета, а и не вярвам поддръжката да излиза скъпо- чарковете няма да са много скъпи. това също е много важен аспект защото пищовче чиято цев не и остава време да поседи със смазка от време на време иска и подмяна на туй онуй защото и най доброто се износва и аварира, а тогава иде реч да се бърка в джобчето. ..... с такъв или със 100-ца в бг някой стреляше в модифицирана ама не се сещам къде гледах снимки, само мие останало като спомен че бързомера беше докторче, монтиран на мястото на мерника
                  Последно редактирано от DeSiMiL; 26-12-08, 17:01.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X