Място за обмен на информация на собствениците и фенове на марката на марката.Които има да сподели информация по темата да го направи тук.Безпочвени мнения на хора от сорта рекал казал ,чул от комшията че на негов братовчед приятела казал еди какво за Glock да си ги запазят за себе си
Успех братя по оръжие!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб-Glock
Свий
X
-
До: Клуб-Glock
Така наречената C система.И маи маи има повече минуси отколкото плюсове.А те са -увеличен шум при изтрел,и силно изкрене през срезовете и се получава осветяване на стрелеца(така наречено по нашенски вземане на погледа),изхвърляне на твърди частици от продукта на изтрела(наложително е използване на предпазни очила ,ако уважаваш себе сиПървоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнениеЕто една и от мен.
)А да не говорим и за кинетичните загуби на късите пистолетни цеви.И само едно положително и то много трудно усезаемо стабилизиране на отката.Което аз лично не усещам
Колега да не ми се расърдиш
уважавам хората с Глок.И написаното от мен е мое лично мнение (подлежи на обсъждане ако греша,човешко е
)
Последно редактирано от rumaneza77; 25-10-08, 00:10.Land rover discovery 300 Tdi
Коментар
-
-
Моят не е компенсиран.Всичко което си казал е вярно+ че се пълни с боклуци през отворитПървоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнениеТака наречената C система.И маи маи има повече минуси отколкото плюсове.А те са -увеличен шум при изтрел,и силно изкрене през срезовете и се получава осветяване на стрелеца(така наречено по нашенски вземане на погледа),изхвърляне на твърди частици от продукта на изтрела(наложително е използване на предпазни очила ,ако уважаваш себе си
)А да не говорим и за кинетичните загуби на късите пистолетни цеви.И само едно положително и то много трудно усезаемо стабилизиране на отката.Което аз лично не усещам
Колега да не ми се расърдиш
уважавам хората с Глок.И написаното от мен е мое лично мнение (подлежи на обсъждане ако греша,човешко е
)
е
Grand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
Коментар
-
Вярно това го забравихПървоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнениеМоят не е компенсиран.Всичко което си казал е вярно+ че се пълни с боклуци през отворит
е
Сега се сещам колко кофти изглежда с власинки от дрехите вътре
Ми ако падне нещо едро вътре (по закона на Мърфи)
Land rover discovery 300 Tdi
Коментар
-
Абе пич само ние ли сме с Глокове в тоя форум!Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнениеВреме беше да се обадиш

Не бях ме ли повече!
Коментар
-
А така бе споделяитеПървоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнениеИ аз, и аз!
Глок 19C.
Не ми пречи компенсатора.
а за тия които нещо не им е ясно питаите ?(информация първа ръка
)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар