От: Клуб-Glock
.....ще си изтрия темата ако почета още малко
.....то калаши....то кабуми....ЕЕЕЕЕХХХХООООО прочетете ако обичате каква е темата в която пишете!
.....ще си изтрия темата ако почета още малко
..Не мога да повярвам че ще го кажа.Доводи дал господ...за съжаление.До този етап през живота ми(37г.) през ръцете ми са минали(притежавани,лични,служебни,изстрелял съм с тях хиляди патрони,носени и използвани денонощно и целогодишно)....Глок 19,17,21,26,31,34,35...от някой модели по 2-3.
железен пищов не от ПВЦ

за съжаление.За да усетиш разлика с нея трябва да стреляш на ден повече патрони от Д. Севини и те трябва да са с фиксирана ниска начална скорост.Мен лично ме дразни факта че не мога да усетя блока в задно положение.И е предпоставка за не до зареждане в ситуация (стрес,пот,кръв,фекалии..по ръцете)....
сега пак минавам и към тъмната страна. ..с един GP100

тихичко до блока и долу!Отката е по мек и не вдига цевта толкова нагоре при по бърза стрелба, и не съм имал случай на не до зареждане както ми се случи с CZ то. ...имах усещането че Глока стреля на автоматична
но то е защото ми засича показалеца има някъв тик
Всяко оръжие е индивидуално и се изграждат навици с много тренировки!
тихичко до блока и долу!Отката е по мек и не вдига цевта толкова нагоре при по бърза стрелба, и не съм имал случай на не до зареждане както ми се случи с CZ то. ...имах усещането че Глока стреля на автоматична
но то е защото ми засича показалеца има някъв тик
Всяко оръжие е индивидуално и се изграждат навици с много тренировки!
и това че се ходи редовно на фитнес примерно или на стрелбище не означава че нещо се получава
ама върви им го обясни на някой ако можеш
..
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар