Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Винтчето на спусъка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Винтчето на спусъка

Някои пистолети имат винт, вграден в средата на спусъка, който ограничава движението.
    Те този винт понякога се развива от вибрации и в един момент, спусъка не стига крайната точка, петлето вече само се вдига, но бойния зъб не прескача и съответно няма изстрел! Май най-добре е да се махне въобще!
    Същото важи и предпазителя на Берета 92, направен е така че като зареждаш, да го закачиш! И той трябва да се демонтира./мое мнение/

До: Винтчето на спусъка

) По-лош от Берета 92 е само френската Берета 92
    Намажи го с фиксатор, само това да и беше проблема ...

Коментар

Честно казано, аз виждам "дългата ръка" на КГБ при въвеждането на въоръжение на този пистолет!

Коментар

)) Ми, жабарите, мафията, мафиозните идеи на нашего брата между втория и четвъртия литър ... Колко му е))

Коментар

Незнам жабарите, ама на карабината дето я чаках повече от жена ми - Маузер М03 пружината на пълнителя е слаба и слагам по един патрон в цевта на лов!

И тия са въоръжили две световни войни?!

Коментар

Държали са го сто години пълен.
            Дай да го видим и да му направим пружина.

Коментар

Маузер М03 е модел 2003 година, следващия след мод. 98 от 1898 година...
              Слава богу едно приятелче /дето пише постоянно във форума и започва със "С" и завършва на "н"/ ме подпря със стара пружина която замести новата /има нещо добро и в немската скука, след като за 100 години не са сменили детайла/ и сега всичко е точно!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                ) По-лош от Берета 92 е само френската Берета 92
                Намажи го с фиксатор, само това да и беше проблема ...
                Берета правят страхотни надцевки. Уникални.И до там............Всичко друго им е неуспешни експерименти в масово производство.И робуване на марка.
                Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Ако имаш впредвид Бенели - ОК, но Берета имат няколко Пиджъна и май е това.
                  "Страхотни надцевки" в какъв смисъл?
                  Елин Пелин е казал - "Не ми хвали пушка, хвали ми патрон!"
                  Естественно за гладкоцевките!
                  А и никой не успя в годините да ме убеди в "страшните" качества на оръжие което има разсейка 5 метра на 100 дистанция!
                  За изпреварването няма да говоря, че май ще е по-лесно да сгазиш пресичаща котка с колата!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                    Ако имаш впредвид Бенели - ОК, но Берета имат няколко Пиджъна и май е това.
                    "Страхотни надцевки" в какъв смисъл?
                    Елин Пелин е казал - "Не ми хвали пушка, хвали ми патрон!"
                    Естественно за гладкоцевките!
                    А и никой не успя в годините да ме убеди в "страшните" качества на оръжие което има разсейка 5 метра на 100 дистанция!
                    За изпреварването няма да говоря, че май ще е по-лесно да сгазиш пресичаща котка с колата!
                    В смисъл всичко.Изработка,качество,материал, здравина,дизаин.Още има в бг стари Берети на по 40г. които не са видяли смазка и още не са раждясали.И аз не харесвам гладкоцевните много много.Но си е метла.Гладен няма да останеш с нея.Класическо ловно!
                    Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Нищо не махай. Винта е важен. МНОГО. Регулира пропадането на спусъка. Сиреч, в момента който изтърве петела, спусъка спира да се движи назад. Не случайно всички пистоети за спортна стрелба имат някакъв вид ограничител на пропадането на спусъка. Намажи го с Локтайд (зеления), регулирай го преди да е стегнал и забрави. Успех.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Моля те, обясни по-подробно защо е толкова важно да не продължава спусъка назад?

Коментар

Ако го няма винта, след спускането на петлето, пръста ти продължава назад до откат. Точно тогава вкарваш трептене и разваляш добре премерен изстрел.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                            Ако го няма винта, след спускането на петлето, пръста ти продължава назад до откат. Точно тогава вкарваш трептене и разваляш добре премерен изстрел.
                            Благодаря ти!
                            Със сигурност няма да го върна, защото предпочитам наличието на изстрел пред това да не е в десетката на 15 метра!
                            Освен това тъщата се похвали че е залепила с локтайт сифона в банята и след два дни беше отново като хокейна шайба!

Важното е че винта не води до примерно някакво "остъргване" в спускателния механизъм!

Коментар

Локтайта е за резби, не за сифони. Няма какво да остържеш. Приятно стреляне.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X