Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Viking

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнения за Viking

Първоначално публикуван от LORDA83 Преглед на мнение
    В дълбока грешка и заблуда си! БГ е страна членка на световната IPSC федерациа от 2002ра година и ще ме извиняваш, но аз самия се занимавам с IPSC.

Относно пълнителите... чети по-внимателно какво пиша. Не си пиша " преразкази и съчинения по нечии чужд текст "
    Щом съм написал нещо - значи е така и не подлежи на съмнения и " въпросителни "
    Обесних ти защо не стават стандартните стари пружини в комбинация с нов подавач!

П.С: и 4те пълнителя на "dualtone" CZ-то ми, което виждаш на аватара ми са със сменени пружини и подавачи, за да хващат по 16 заряда.
    Четеш уважаеми, четеш, ама не осмисляш прочетеното! Чакай ся да ти помогна. Я прочети на профила ми, срещу "Местоположение" (там дето в твоя профил пише "Майна City"), какво пише. А ся, намери го тоя град на картата. Занимавайки се с IPSC, сещаш ли се случайно дали има отбор от тоя край на България? А стрелбище дали има изобщо в тоя край на България? Или може би трябва да пътувам по 350 - 400 км. за всяка тренировка за да се занимавам с този иначе много хубав спорт?!
    А за пружините и подавачите вече казах, че като (ако) проверя твърдението ти, ще опиша резултата тук! Добавих в скоби "ако" защото засега нямам такава необходимост (да проверявам твърдението ти).
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
      Четеш уважаеми, четеш, ама не осмисляш прочетеното! Чакай ся да ти помогна. Я прочети на профила ми, срещу "Местоположение" (там дето в твоя профил пише "Майна City"), какво пише. А ся, намери го тоя град на картата. Занимавайки се с IPSC, сещаш ли се случайно дали има отбор от тоя край на България? А стрелбище дали има изобщо в тоя край на България? Или може би трябва да пътувам по 350 - 400 км. за всяка тренировка за да се занимавам с този иначе много хубав спорт?!
      А за пружините и подавачите вече казах, че като (ако) проверя твърдението ти, ще опиша резултата тук! Добавих в скоби "ако" защото засега нямам такава необходимост (да проверявам твърдението ти).
      В крайна сметка Сандански не е БГ и БГ не е Сандански... така, че твърдението ти не е особенно уместно
      Красив град иначе... не е нужно да го търся накартата, пределно на ясно съм къде се намира.

Относно пинизите с пълнителите... тук не става дума за проверки и желание, а за факти, които аз самия излагам и не смятам, че подлежат на съмнение Всичко вече е тествано, казано и описано. И когато давам думата си за дадено нещо очаквам тя да бъде приета без повече подпитвания и без съмнения

Коментар

То не е само Сандански. Това важи за цялата Благоевградска област! Пък ако лепнеш и Кюстендилска към нея, пак няма да намериш стрелбище. За Пернишко не знам. Та стигнахме до софийските стрелбища, дето са на едни 350 - 400 км. (в двете посоки) от Сандански! Дано разбра сега, защо нито IPSC, нито такъмите свързани с IPSC не представляват интерес засега за мене. Строи се в момента стрелбище в Сандански, но бъдещето ще го видиме когато дойде!

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
          То не е само Сандански. Това важи за цялата Благоевградска област! Пък ако лепнеш и Кюстендилска към нея, пак няма да намериш стрелбище. За Пернишко не знам. Та стигнахме до софийските стрелбища, дето са на едни 350 - 400 км. (в двете посоки) от Сандански! Дано разбра сега, защо нито IPSC, нито такъмите свързани с IPSC не представляват интерес засега за мене. Строи се в момента стрелбище в Сандански, но бъдещето ще го видиме когато дойде!
          Ще ме извиняваш, но в БГ няма град с над 100 000 души население в който да няма IPSC клуб! Има точно 12 регистрирани и лицензирани такива, които си плащат членския внос кум федерацията и стрелците им са картотекирани в световната IPSC централа в Канада! Същите стрелци и клубове провеждат всяка седмица клубни тренировки без пропуск, да не говорим, че за краткия период от 2003та от както БГ е страна членка на IPSC до момента 2 пъти е обявявана за " най-добре развиващ се регион в света "!

Ето и малко статистика

81 IPSC региона

България

26-то място общо класиране

28-мо място по брой картотекирани в Канада членове ( 150)

22-ро място по брой златни президентски медали ( 11 )

12-то място( заедно със Сърбия) по организирани турнири трето ниво ( 4 )

Повече информация от www.ipsc.org Regional Status

П.С: Сам си прави изводите колко си прав... за " присъствието " на IPSC в БГ!
          Това, че в случея ти самия за момента се падаш в ощетен откъм база и клуб в Сандански не е особен критерий за БГ като цяло.

Коментар

Съжалявам Мариянчо, ама от обясненията ми досега, по-простичко не знам как да ти го обясня та да разбереш! Ако някой се наема да ти превежда от български на български, да се пробва. Аз се отказвам, не ми стигат уменията и търпението явно!

Коментар

Първоначално публикуван от LORDA83 Преглед на мнение
              Относно пълнителите... чети по-внимателно какво пиша. Не си пиша " преразкази и съчинения по нечии чужд текст "
              Щом съм написал нещо - значи е така и не подлежи на съмнения и " въпросителни "
              Обесних ти защо не стават стандартните стари пружини в комбинация с нов подавач!
              Ех Лорде, Лорде, да си знаеш за друг път защо на думи не вярвам, особенно на хора, които се изтъкват като всезнаещи! Предпочитам да пробвам (нали ти казах че съм от пробващите, а не от сляпо вярващите ). Та обещах и ето го резултата от пробата:
              Пристигнаха ми новите подавачи, пробвах ги със старите пружини и ето резултата:

Новия подавач със стара пружина е от ляво а стария комплект е отдясно. О чудо на чудесата, станаха новите подавачи, без да се налага да купувам и нови пружини! Зареждат си се 16 патрона, изстрелват си се - без проблеми!
              Не че ми беше притрябвал 16-ия патрон, но за другото си прав - новите подавачи са по-добре изработени от старите, предния им край не потъва както на старите и от там се намалява вероятността за "усукване" на патрон в пълнителя и засечка (т.е. всеки следващ патрон винаги излиза отгоре правилно насочен под правилния ъгъл за подаване към цевта)!
              Благодаря все пак че ме накара да се заинатя и да си купя нови подавачи, по-скоро отколкото щях да го направя без твоята намеса !

П.П. Съжалявам за отвратителното качество на снимката, но отдавна не съм си ползвал фотоапарата и се оказа че батериите му са свършили, та се наложи да снимам пак с телефона!

Коментар

До: бъдеща покупка - Глок, Джерихо или нещо друго

Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение
                Много зависи за какво ще се ползва, и колко ще се носи. Няма по-добро или по лошо оръжие. Ако го носиш всекидневно е по добре да е по лек и по компактен. Аз лично имам Макаров-сл. и личен Викинг-17 заряден. По новите са 18зарядни. Като съм с макаровия, почти не го усещам, и мога да го сложа почти на всякъде без да бъде забележим. А с викинга е много друдно да остане назабележим. Големият пистолет има по голям респект. За мен е важно да има плаваща цев-заключваща. Лично на мен ми харесва Валтер P99. Ако ще го ползваш само за стрелба по мишени- става всякакъв. Ако е за охранителна дейност задължително трябва да е поне 9милиметров заради стопиращия ефект.
                абе човек кажи ми нещо за викинга , държал съм в ръцетеси такъв , с добри впечатления останах , но защо толкова го оплюват мене мн повече ми харесва от чз-75 според мене си е развален Хик

Коментар

Първоначално публикуван от snap Преглед на мнение
                  абе човек кажи ми нещо за викинга , държал съм в ръцетеси такъв , с добри впечатления останах , но защо толкова го оплюват мене мн повече ми харесва от чз-75 според мене си е развален Хик
                  Колега стрелял съм с Викинг не един или два патрона-какво да ти кажа, добре работи особено с яки патрони, има хубави големи мерни прибори събира доста джепане в пълнителя,много е ергономичен, има малко гаден спусък ама всичко е до свикване.Незнам вече какъв ресурс има цевта и други частите от пистолета.На колегата "Викинга" е на малко изстрели, така, че е рано да се говори за каквото и да било.
                  П.п. Не, че пистолета е връх на оръжейната мисъл, но според мен за тези пари нов пистолет 9х19 бива( "Аркус" не влиза в сметките)
                  "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнение
                    Колега стрелял съм с Викинг не един или два патрона-какво да ти кажа, добре работи особено с яки патрони, има хубави големи мерни прибори събира доста джепане в пълнителя,много е ергономичен, има малко гаден спусък ама всичко е до свикване.Незнам вече какъв ресурс има цевта и други частите от пистолета.На колегата "Викинга" е на малко изстрели, така, че е рано да се говори за каквото и да било.
                    П.п. Не, че пистолета е връх на оръжейната мисъл, но според мен за тези пари нов пистолет 9х19 бива( "Аркус" не влиза в сметките)
                    Спорил съм с много хора в други форуми относно викинга , разбирателите разправят че полимера му избледнявал , ми аз и на глок съм виждал избледнял полимер с много драскотини направо ужас , пък уж е перфекшън предстои ми издаване на разрешение за купуване от КОС и за сега съм се спрял на Викинга ,друг пищов които ми харесва е Таурус пт-24/7 но нито му знам цената нито дали го има в оръжеините магазини в България.

За викинга разправяха че гилзите удряли стрелеца право в челото, това е според мен някаква шега, а аркуса на пътя да го намеря няма да го взема

Коментар

• До: Мнения за Viking

Първоначално публикуван от giorgio
                      Мненията за "Викинг" са прехвърлени тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=34589&page=5
                      Абе бях отправил запитване за викинг в една друга тема , която беше смесена и не мога да разбера модератора що така премахна моето запитване за викинг и мнението на човек стрелял с това оръжие, ама както и да е насочил съм се към викинг , с добри впечатления останах след като го подържах в ръцете си прекрасно изработване е поне външно , вътрешно не знам как изглежда не съм стрелял с Викинг само с Макаров АП и ЧЗ-75б но викинга много повече ми харесва от чз-то макар че не съм добре запознат с полимерните пистолети Викинга си е развален Хеклер и кох , според мене де .собственика на този викинг ми обясни че в полимера му е използвана тъй нар. прахова металургия и бил много точен .

Чувам обаче други мнения че патрона хлопал в патронника , гилзите те удряли в челото че можело да се порежеш на пистолета , последното не го вярвам , как ли не го държах , но без да се порежа ако някой може да сподели нещо по подробно ще му бъда благодарен

Коментар

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12193301
                        ето малко снимки които съм правил лично аз в канцеларията си.Този пистолет е на 3г.нито е избелял нито се е разхлопал,а се носи всеки ден,но не е удобен например за динамична стрелба защото там ти трябват минимум 4 пълнителя, а за него незнам могат ли да се купят отделно други. На мен лично ми харесва
                        Последно редактирано от dido uzunov; 12-05-09, 23:26.
                        "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Благодаря колега за подробните снимки , вътрешно изглежда добре, , явно само слухове пускат че е била груба изработката , изобщо не е зле

каквато на царицата такава и на магарицата

Коментар

• От: До: Мнения за Viking

И след години ползване, пак малко тунинг на ЧЗ-та. Направих си дървени чирени. Оригинални дървени не намерих, за направа ми търсиха 90лв. което ми се видя много, та накрая с помощ от приятел за 10лв. сътворих това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160801_191840-1080x1920.jpg
Прегледи:2
Размер:84.4 КБ
ID:5723569

Име:20160801_191803-1080x1920.jpg
Размер:76.5 КБ
ID:5723570

Име:20160820_151536-1920x1080.jpg
Размер:109.0 КБ
ID:5723571

Име:20160820_181720-1080x1920.jpg
Размер:76.6 КБ
ID:5723572

Име:20160820_181749-1080x1920.jpg
Размер:76.0 КБ
ID:5723573

Име:20160820_181849-1920x1080.jpg
Размер:117.2 КБ
ID:5723574

И остана да ги импрегнирам, ама още не знам с какво!

Коментар

• От: Мнения за Viking

Много добре изглеждат.Тръгнал си по пътя на Славчо.

Коментар

• От: Мнения за Viking

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                                Много добре изглеждат.Тръгнал си по пътя на Славчо.
                                А той уверено върви натамНатиснете снимката за да я уголемите

Име:655-402-pozlaten-pistolet-s-inkrustirani-diamanti-izzet-ot-meksikanski-narkobaron-syshtestvuvat.jpg
Прегледи:1
Размер:69.4 КБ
ID:5723580
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X