Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ви е мнението за FEG

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ви е мнението за FEG

Колеги,
    какво е мнението ви за пистолет FEG P9RK (не съм 100% сигурен за модела но сравнявам по снимката и по памет)??? Не съм запознат с това оръжие така че кой каквото знае да споделя Благодаря предварително !!!
    Прикачени файлове

До: Какво ви е мнението за FEG

По принцип FEG копират точно Браунинг хай пауър. Тези копия са много яки и с добро качество за цената си. Все пак си е чист Браунинг. Този на снимката откровено плагиатства CZ-75, което си е също едно много яко оръжие. Ако е изкопиран като Браунинга и ако е на разумна цена си струва. Унгарците правят добра конфекция при късото нарезно....
    Дискавъри 300 тди ръчка
    Витара тди автомат
    XT660R

Коментар

Унгарска имитация на Браунинг, като нашият Аркус.

Коментар

днес прочетох че е копиран от Браунинг и Маузер но и на мен ми прилича на ЧЗ-то...
        Mauser 90DA и Feg P9R !!!
        Прикачени файлове

Коментар

Питах и в други форуми но не ми казват хубави неща за тази марка оръжие.

Коментар

Някога у нас имаше един Атила. Някъв 7,65. В МВР го имаше много, и беше по-калпав от всичко друго.
            Друго унгарско не се сещам да е имало, освен някви картечни пистолети веднага след войната. Та едва ли ще има прилична статистика. Кой знае какво име нямат, така че ако не ти го дават хептен без пари - сигурно не си струва.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              ...така че ако не ти го дават хептен без пари - сигурно не си струва.
              О не, не, той ми е завещание! Просто се запознавам с марката, понеже ми беше непозната до сега. Аз си имам един П99 (Валтер) и съм си доволен от него.

Коментар

А, тогава е друго. Тогава е хубав!
                Не, не знам ... Освен ако няма нещо по руските форуми, ама и там едва ли ...

Коментар

В България има много унгарски 7,62мм АП-та- нещо средно между Валтер ППК и Макаров. Виждал съм и 9мм. АП. Чувал съм, че са със слаба рама.
                  Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                    Унгарска имитация на Браунинг, като нашият Аркус.
                    нашия Аркус е по калпав! Не че не съм патриот, обаче ако го видя на улицата не само няма да се наведа да го взема , но и ще го подритна да падне в някоя шахта та да не стане сакътлък (това последното е в кръга на шегата ). Колкото и да е добра конструкцията на Браунинг с това качество да им се чудиш на Аркус как изнасят в толкова страни, Но да не разводнявам темата.
                    Дискавъри 300 тди ръчка
                    Витара тди автомат
                    XT660R

Коментар

koлега наскоро участвах на едни стрелби и един участник успа хората с мхого скапи пистолети.Тои стреля с Аркус, макар че аз не го обичам,е факт.За капак стреля с пълнители от Берета ,и Чз.Каза че цевите наАркуса се изпитват на 1200 истрела и цевта е в нормите след замерване.А и щом го продават успешно на вън не е толкова лош,но е ефтин и много хора не биха го купили,щото не става за показване.

Коментар

Мой колега има FEG от 5-6 години изстрелял съм доста патрони с него пистолета има добра ергономика (поне на мене много добре ми седи в ръката) единственото което не ми харесва е че е с тесни мерни прибори а не с триточкови което прави бързата стрелба трудна но за сметка на това има перфектна група на 25 метра пистолета вече е на около 2500-3000 изстрела и за сега не е дал никъкви дефекти. Аз имам аркус 94 от около 10 години старая се да не падам под 200 истрела на месец като изключим кекавата оксидация на блока за всичките години носене и експлоатация като цев и механика не е мръднал. Моето мнение е че личното оръжие не е златен ланец който да го показваш на всеки ако го купуваш с тази цел значи то въобще не ти е необходимо .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Искам да споделя,опита си по решаване проблема с оксидациата.Не е идеален но става бьрзо .Прьскам пистолета с черен спреи и го слагам в фурната на готварската печка за около 10 мин на 100градуса.Става като полиран.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                            Искам да споделя,опита си по решаване проблема с оксидациата.Не е идеален но става бьрзо .Прьскам пистолета с черен спреи и го слагам в фурната на готварската печка за около 10 мин на 100градуса.Става като полиран.

верно или нещо се бъзикаш колега. А поне пълнителя с патроните вадиш ли преди това

Коментар

моите патрони нямат нужда от оксидациа,просто не стоят толкова дълго в пълнителя.Не се шегувам както искаш така го приемай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X