Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направи си сам...пистолет!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Направи си сам...пистолет!!!

Да се чуди човек какви работи има в нета.Ровейки в нашенски торент сайт попадам на ръководство за домашна направа на огнестрелно оръжие.И там киснат всякакви малоумни хлапета!!!Ако поне някое реши да ползва на татко си работилницата се плашим какви поразии могат да се случат....Докъде я докарахме.То наркотици,побоища и всакаква гнилоч ни залива та само това ни липсваше.....който иска да погледне за какво става дума
    тук(~8мб.)
    Предоставям това с образователна и осведомителна цел.Ако администратора реши, че това трябва да се махне - няма да му се сърдя.....

А ти защо се впечатляваш от такива неща? Да не би от вчера да си в интернет?

Коментар

?

Не се учудвай !! Преди година попаднаь на саит кадето имаше подробни описания и схеми за атомнна бомба и като изключим урана всичко останало си го купуваш от хоримага за 2000-3000 лв. ще потарся саита и ако е жив,ще пусна адреса да разгледате !
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

хайде сега...

Дайте да не си мериме....кой от кога е в нета.Помня още модемите на 2800к че и периода преди тях Просто нета за мене е извор на полезна(градивна) информация и комуникиране.Не пиша в гугъла "how to make guns& weapons&bombs" а съвсем други по смислени неща.Едно то тях предизвика преди време доста обширен спор тука.Знам, че е побликувана каква ли не информация включително и тази за атомните бомби в гаража.Даже по вестниците писаха....Жалкото е самия факт че с такива глупости занимават хората....както и да е

Коментар

Няма страшно, то в днешно време ако някой желае не е трудно да си купи истински пистолет. Ако пък има толкова възможности и умения че да си направи пистолет, то едва ли ще му трябва за такива неща за които си мислим...
          VPetrov.photography

Коментар

Не се ядосвай на глупости! Темата е много актуална! В днешно време стана много лесно да се сдобиеш с някакво причиняващо смърт приспособление!Сума ти хора преправят китайските въздушни пушки калибър 5,5мм на малокалибрени като променят само ударния механизъм или 9мм газови пистолети на бойни и после се чудим кво стана , ама как , защо и т.н.... Според мен оръжието трябва да се продава,но не и без изисквания -тоест на всеки.По цял свят независимо дали е забранено или не притежаването на лично оръжие престъпниците намират начин да се въоръжат, когато обикновения гражданин поиска да си купи оръжие за да защитава дома си-не може!Това според мен е една от причините в България да процъфтяват кражбите и обирите.Крадците много добре знаят,че ако ги свариш на местопрестъплението те могат да те сплашат с някакво оръжие и да те ограбят и дори убият, а пък 90% от хората не могат да им отвърнат по подходящ начин.Ако пък случайно успееш да гръмнеш някой , който те е нападнал , после има голяма вроятност да изкарат теб виновен и същия този гад да те осъди да му плащаш , а той да се кефи ,че и в пандиза може да отидеш!Ех ,закони , закони!! Но какво е наред в България , че и това да е!?!

Коментар

И какво значи, че нещо не ни е наред, щом се намират такива неща? Това да не е с българско авторство?! Концепцията на анархистите датира отпреди да ни има като държава. Наверемето са се учили как да правят динамит от подръчни средства, а сега с напредъка на битовата химия може да си спретнеш квот си искаш, стига да си наясно с основните положения, а не да разбъркваш миниум и бронз с миксер.

Та въпросната книга е раздел от сборника The Anarchist's Cookbook, който към момента е стигнал да 3-та редакция, доколкото съм го мяркал. Няма нищо лошо в знанието. На който му е интересно, нека знае как се прави напалм или безпламъчни запалки за "молотовки". Аз примерно знам, но за спорта. Никого няма да паля. Пък който е решил да прави свинщини, ще ги свърши с брадва или с кол. Който е настроен асоциално, няма спиране и все ще намери чалъм.

Не виждам нищо лошо в знанието. Лошото е в хората. Като не може да притежаваш лично фабрично оръжие, ще си пригаждаш, щом те влече. Това само показва, че у хората има стремеж към оръжието и това е добре, според мен. Що не тръгнат да пригаждат въздухарки швейцарците? Щото редовно побутват с прахосмукачката автомата под леглото. Като че ли никой тук не е правил самоделки и "тъпкачи" като малък... Срещу някои от образците, които съм виждал, не бих излязал и с картечен пистолет. Естествено, че пътят към познанието е постлан с откъснати пръсти, уши и пробити глави, но това е положението - естествен подбор.

Не виждам какво се впечатлявате, като повечето неща в "книгата" са отпреди Войната. Да не говорим, че англичаните засипваха окупираната Европа със скици как съпротивата сама да си прави картечни пистолети Стен от тръби и арматура - т.нар. Grease gun. Значи, все пак важен е контекстът...

Моят принцип е "по-добре да знам и да не ми потрябва, отколкото обратното".

Това, че няма родителски контрол и напътствие е отделен въпрос. Като видиш, че момчето го влекат такива работи, дай му да разучи боен пистолет, води го на пейнтбол и т.н...

Коментар

До: Направи си сам...пистолет!!!

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                Няма страшно, то в днешно време ако някой желае не е трудно да си купи истински пистолет. Ако пък има толкова възможности и умения че да си направи пистолет, то едва ли ще му трябва за такива неща за които си мислим...
                Венци е прав. Днес пищоф може по-лесно да купиш нелегално, отколкото официално. /за съжаление/ А ако хлапето или който и да е може сам да го сътвори - чест имею !
                Тази земя, по която тъпча сега,
                тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                тази земя – не е моя земя,
                тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Това, че няма родителски контрол и напътствие е отделен въпрос. Като видиш, че момчето го влекат такива работи, дай му да разучи боен пистолет, води го на пейнтбол и т.н...
                  Тази земя, по която тъпча сега,
                  тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                  тази земя – не е моя земя,
                  тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Тема от преди 3 години.....
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X