Здравейте искам да ви попитам за този пистолет дали имате някакви впечатления. До сега не съм имал пистолет и не разбирам много. Ще съм благодарен за съвети. Трябва ми за всекидневно носене (надявам се не за всекидневна употреба
).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Walther P99
Свий
X
-
До: Walther P99
Да си кажа и аз мнението...
Р99 е прекрасен пистолет, прецизно изработен от качествени материали, но... малко старичък като концепция, дори и само факта, че цевта е с нарези... Големичък за ежедневно носене (освен ако работата ви не изисква постоянна боеспособност), но пък от друга страна, 007 заради този модел се раздели с Беретата си...
Ако държите на Валтер, то Р22 е добър вариянт за ежедневно носене... личен опит. Малък, лек и с евтин боеприпас (изисква качествени патрони - българските не стават).
П.П. Сега видях това: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=11284 , което също е добро решение, ако държите на марката Валтер.Последно редактирано от giorgio; 09-11-07, 10:41.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Колега здравей. Избора на пистолет е по-важен и от избора на жена. Жената по всяко време може да те предаде, но пистолета при правилно отношение към него, не. Моят съвет е следният: Отиди в някое по-голямо стрелбище и постреляй с различни марки оръжия. Виж кой най-добре ще ти пасне на ръката и като точност. Обмисли го хубаво защото най-често първият пистолет остава завинаги твой. Той не е GSM който утре можеш да продадеш и да си вземеш нов.
Коментар
-
За мен Валтер Р99 е авангарден пистолет.Ключалката на пълнителя е различна и имаПървоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеДа си кажа и аз мнението...
Р99 е прекрасен пистолет, прецизно изработен от качествени материали, но... малко старичък като концепция, дори и само факта, че цевта е с нарези... Големичък за ежедневно носене (освен ако работата ви не изисква постоянна боеспособност), но пък от друга страна, 007 заради този модел се раздели с Беретата си...
Ако държите на Валтер, то Р22 е добър вариянт за ежедневно носене... личен опит. Малък, лек и с евтин боеприпас (изисква качествени патрони - българските не стават).
П.П. Сега видях това: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=11284 , което също е добро решение, ако държите на марката Валтер.
твърд и мек спусък(доколкото си спомням) при положение че не е дабъл екшън.
Външният вид ме дразни, но това е въпрос на личен избор.Предполагам че е добро
оръжие щом е Валтер.А за скрито носене на по големи пистолети проблемът е през
лятото, но продават едни чантички за кръста с място за оръжието.Аз не ползвам
такава защото нося пищов само в гората докато си разхождам кучето, но ето една
такава.
http://shop.oragie.com/index.php?cPath=247
Коментар
-
от къде го купи и на каква цена?Първоначално публикуван от PARAPONERA Преглед на мнениеВалтер Р-99 е страхотен пистолет.Освен авангардните технологии и много добрият му дизаин, ергономиката му е страхотна стрелял съм с него много, както прецизна така и динамична, като свикнеш с него е незаменим...въпрос на практика...и на време ...и на стрелба.
Коментар
-
rumaneza77,съгласен съм ,че не харесваш марката Валтер!Видях,че имаш опит с пистолетите,пушките и т.н.Съгласен съм с някои твои мнения,обаче остави да си видим мненията за марка и модел
.Пистолети -бол!марки и модели каквито щеш,всеки си има гледна точка и съответно избор.Лично на мен не ми пречи факта ,че не харесваш Валтер. В последният филм за 007 Джеймс Бонд не гърми с Р99,за сведение а с РРК.
Ако искаш направи сравнение между:Штаер М9 А-1,Валтер Р99,Глок-17/19,ЧЗ-75Д компакт и някой друг по твой избор......
Коментар
-
Аз лично нямам нужда да сравнявам каквото и да е билоПървоначално публикуван от teototi Преглед на мнениеrumaneza77,съгласен съм ,че не харесваш марката Валтер!Видях,че имаш опит с пистолетите,пушките и т.н.Съгласен съм с някои твои мнения,обаче остави да си видим мненията за марка и модел
.Пистолети -бол!марки и модели каквито щеш,всеки си има гледна точка и съответно избор.Лично на мен не ми пречи факта ,че не харесваш Валтер. В последният филм за 007 Джеймс Бонд не гърми с Р99,за сведение а с РРК.
Ако искаш направи сравнение между:Штаер М9 А-1,Валтер Р99,Глок-17/19,ЧЗ-75Д компакт и някой друг по твой избор......
.По принцип темата е какво ви е мнението!Така че запази си твоето мнение, за моето мнение лично за теб.Блаженни са вярващите!!!И това че от 5 пистолета 1 половина пак си ги уцелил ........бива!И за инфо. смешки за 12годишни не гледам.Чета ваши изказвания почети малко).Между другото случаино да си стрелял с пистолет?И ако си стрелял ,случаино да си улучил нещо?И ако обичате да не ми слагате профила за щяло и нещяло!Още малко ще изчакам и модернатора да ги изтрие !Ако ли не ще отнесе официално майните(3пъти ги моля вече да ми изтрият албума

).
Последно редактирано от rumaneza77; 22-11-08, 18:15.Land rover discovery 300 Tdi
Коментар
-
Жалко ,че не намираш добрият тон в постовете ми.Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнениеАз лично нямам нужда да сравнявам каквото и да е било
.По принцип темата е какво ви е мнението!Така че запази си твоето мнение, за моето мнение лично за теб.Блаженни са вярващите!!!И това че от 5 пистолета 1 половина пак си ги уцелил ........бива!И за инфо. смешки за 12годишни не гледам.Чета ваши изказвания почети малко).Между другото случаино да си стрелял с пистолет?И ако си стрелял ,случаино да си улучил нещо?И ако обичате да не ми слагате профила за щяло и нещяло!Още малко ще изчакам и модернатора да ги изтрие !Ако ли не ще отнесе официално майните(3пъти ги моля вече да ми изтрият албума

).
Коментар
-
Аз го намирамПървоначално публикуван от teototi Преглед на мнениеЖалко ,че не намираш добрият тон в постовете ми.
Но ти не маи не ме разбираш
Land rover discovery 300 Tdi
Коментар
-
Защотото тези като мен са от наи мразените хора в БГ.Разни политици,мутри,и боклуци които ни унищожават като нация са обичани!!!Виновни сме ако си гледаме работата!Като им се пишат актове мале рев,мале бучене.Иначе всеки изка законностПървоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнениеАз го намирам
Но ти не маи не ме разбираш
Ако не я гледаме(всеобщо желание)пак сме виновни!Пак като има проблем всички на нас ревът.Подвижни кошчета сме за душевни отпадъци
Land rover discovery 300 Tdi
Коментар
-
rumaneza77,не мразя полицаите.Снимките ти ги видях,чак после когато спомена за албуми.В този сайт съм нов.Желая да си взема по-голям калибър...и затова проучвам и сондирам мнения за 9х19.Това е!
За сега се насочвам към ЧЗ 75 Д.-този по-новия модел.Последно редактирано от teototi; 22-11-08, 20:32.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар