Обява
Свий
Няма добавени обяви.
БЕРЕТА 92
Свий
X
-
От: БЕРЕТА 92
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеНе ти ли пречи да го зареждаш така с тая релса?
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеЯ , какво донесе Дядо Мраз.
[ATTACH=CONFIG]896639[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]896640[/ATTACH]сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеНе . Даже ми е по удобно.Ма скъпооооо...
Имаше ли проблеми при монтажа, сложихте ли болта и отпред?
sent from smartphone42
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеНе . Даже ми е по удобно.Ма скъпооооо...
КЕФ ЦЕНА НЯМА,сега една точица и да видиш скьпото,там вече ще ти съчувствам,вярвай ми.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеСкъпо ли?Да не я почваме тая тема,че може да я напипа жената и ще се изложа.
КЕФ ЦЕНА НЯМА,сега една точица и да видиш скьпото,там вече ще ти съчувствам,вярвай ми.
А точица има бре. От по предните снимки.
За Слав-предния болт го залепих.
Коментар
-
Първоначално публикуван от slackintosh Преглед на мнениеЗдравейте, бихте ли дали мнение за берета нано, пипах такова нещо ... сравнявах го с glok 26 ...
Коментар
-
При малката серия предимството определено е при Глок . Не за друго а има стотици видове екстри които можеш да си поръчаш . Мерници ; палци ; пружини ; пълнители ; кобури всякакви и още каквото ти душа сака .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар