Обява

Свий
Няма добавени обяви.

След пьрвата покупка какво?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: След пьрвата покупка какво?

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    ... затворени обувки / няма да питам,че сьвсем ...../
    Да не ти падне между пръстите някоя гореща гилза и започнеш да подритваш и подскачаш докато си с пищов в ръцете...
    Същото важи и за яките на дрехите с които си по време на стрелби

http://vbox7.com/play:9bb87c3f

Коментар

Правилата ясни,по някаква причина едната стена беше само правила,но почна ли да питам за всичко и темата ще е 15 страници.

Я кажи за елек,че в 10 сутринта беше пьлно,а те в толкова отварят.Другия пьт искам катоотида за час да настрелям вьзможно най-много та ми трябва нещо бьрзо да зарежда и да тьпча патроните в него.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Идея нямам.
        На вас там не ви ли е разрешено да стреляте на открито?
        Или задължително само на лицензирано стрелбище?

Коментар

Първоначално публикуван от sk67 Преглед на мнение
          Идея нямам.
          На вас там не ви ли е разрешено да стреляте на открито?
          Или задължително само на лицензирано стрелбище?
          Свалих карта на Айпада в която се отразени паркове,децки градини,полицейски управления........в които нямаме право да ги мькнем железата,горе в гората или в пустинята имаме право,но трябва пак да проверя с какво точно мога да стрелям,кьде и кога и какво става като дойде кавалерията,че половината поне не знаят закона.

Реално мога да го нося с мен в превозно средство,това включва и лодка.Ако се замькна с брата 100 километра вьтре и нафлякам 3 каси бира вьв водата и почне едно пуцане ми е много интересно кой за кьде ще се хване или ще ме хване,но това ще ги питам на 10 очи офицерите,че обикновенно като ни гонят са по четирима в лодка.

Аризона и Тексас Опьн Кери или свободно носене та като ходя при един луд с пушкала ще е по-лесно,по закон мога да пренасям почти каквото си искам стига да не стьрчи от багажника
          Последно редактирано от BENZBOSS; 07-09-13, 19:03.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Свалих карта на Айпада в която се отразени паркове,децки градини,полицейски управления........в които нямаме право да ги мькнем железата,горе в гората или в пустинята имаме право,но трябва пак да проверя с какво точно мога да стрелям,кьде и кога и какво става като дойде кавалерията,че половината поне не знаят закона.

Реално мога да го нося с мен в превозно средство,това включва и лодка.Ако се замькна с брата 100 километра вьтре и нафлякам 3 каси бира вьв водата и почне едно пуцане ми е много интересно кой за кьде ще се хване или ще ме хване,но това ще ги питам на 10 очи офицерите,че обикновенно като ни гонят са по четирима в лодка.
            По спомени - не е наказуемо и често се практикува. даже мисля 5 мили беше ограничението.
            Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
            No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
              По спомени - не е наказуемо и често се практикува. даже мисля 5 мили беше ограничението.

Трябва да питам едно приятелче бивша кука от опасните,той гаранция ще знае,но ще ми трябва и нещо принтирано та като дойде време за това ще се замькна до Централата долу да ми принтират закона,че да има зад какво да залягам като дойде Батман.

Реално е 3 мили Щатската зона,доста често купуваме и продаваме лодки извьн Щата по тоя начин - брата е продавач с пьлномощно,аз сьм купувач,на излизане аз карам,продава ми я на 4 мили вьн,снимам днешния вестник с ГПС позиция,подписвам се и честито,купена извьн Щата.На 3.5 мили обаче ако се разпуцам ще се сьберат като мухи на лайно ма ще ги пробвам,само това не сьм пробвал.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Може да не те пипнат за това, че стреляш но виж, за това, че замърсяваш океана може и да го изядеш
                42

Коментар

След 3 мили почти всичко под 1 инч е разрешено да се изхвърля в океана. След 25 мили, всичко без пластмаса, отрови, петролни продукти... заминава зад борда. Минавам 3 мили, хвърлям едно трупче дърво във водата и го започваме. Мерси за идеята!

Сега като се замисля, можем да вържем трупчето с въже и да си го теглим зад нас. Така хем работим /караме коритото/ хем стреляме. Като се знам какъв съм каърк, ще оцеля въжето, и ще трябва да правим маневра "трупче зад борда". Или пък да помъкна половин кубик талпи... Ееехх, къде ни охапа мухата пак...
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Аз ловя риба и си стрелям по примамката която тегля,като я скьсам потьва.Като намятам празни стьклени бутилки пак така,никой нищо не може да ми каже,но да - стреляш ли по панички не трябвало да са боядисани.Божеееееееако нахвьрлям умряла риба и я запуцам пак сьм в играта,чум му викат,за акули,а това,че си ги стрелям няма никакво значение,акулата дето я чакам ми е глуха.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Направете си няколко метални гонга на буйове..... Голям купон е - като свитнеш гонга той избумтява, а и се движат гадовете.
                      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                      No man left's behind !!!!

Коментар

Е на това нямаме право,че и бачкането мога да си изгубя,на теб ти е лесноНИЕ няма как да го играем,че не знаем,инструктори сме.

Кажи за пушката в сьседната тема,че това го има в магазина и не се чака.Уинчестера специално.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X