Обява

Свий
Няма добавени обяви.

След пьрвата покупка какво?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: След пьрвата покупка какво?

От другата страна са 2 спиид лоудьра на 5 стар,това под дясната силна рька,лявата ще я тренирам да вади пачките.
    Тая палачинка я има и в Тексаски стил- патроните от двете страни на пистолета,но не го знам дали ще събере 8 броя 357.,а това ми е проблем и при дьржача на бързите зареждачки.
    Тия набодените там само за пиниз и съвсем ако го закъсам за патрони или вместо слаби зарядни с кух връх може да наредя някои от мощните 357.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Бенц, за какво се подготвяш? Като ти чета темите направо ме хваща страх . Я кажи, да не знаеш нещо, което ние не? Нещо зомби апокалипсис или...
      42

Коментар

Е как за какво,готвя се да си направя кефа като дойде желязото,да ми е кеф докато го притежавам и с кеф да го врьча след време на сина с по-малките рьце.Знам че ако имам време преди не дай си Боже да ми се наложи да го ползвам не е полезно да ти стои в гащите и по-добре на колана та за това му взимам нещо готинко,пищовчето го заслужава,аз все още не.

Ето го нещото и ето я идеята - дясно пищова,ляво 2 или 3 дьржача за бьрзо зареждащите /а де с тоз Английски,превод на КОка Кола /,втората снимка е модела на пищова с 5 звезди бьрза зареждачка.8 заряден,дебел барабан и трудно му се намират такива кальфи,всичко е правено за по 5 или 6 зарядни и тумбаци не влизат.Е мога да му взема велкро за 12 долара ма нещо не ме влече идеята.Трета снимка с клипсовете,прекрасно за стрелбище да речем,че не се моташ,а и ми трябват гилзите,че имам кой да ги зарежда.Сега чета за зареждачка за клипсове,някой да има идея?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:exfebee-albums-pictures-wall-picture3162-s-w-627-desantis-holster-speed-loader-pouches-business-.jpg
Прегледи:1
Размер:50.0 КБ
ID:5514874

Име:spaceout.gif
Прегледи:9
Размер:43 Байта
ID:5514875

Име:exfebee-albums-pictures-wall-picture3115-s-w-627-performance-center-snubby-blood-work-right-side.jpg
Размер:44.0 КБ
ID:5514878

Име:627-5-760.jpg
Размер:113.2 КБ
ID:5514876
        Последно редактирано от BENZBOSS; 01-09-13, 17:39.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
          Я кажи, да не знаеш нещо, което ние не? Нещо зомби апокалипсис или...
          Гледай след вотрата минута,тоя се е заредил по-добре от мен,аз идея нямам чак до там да я докарам,ще ми се подгьнат карачките от толко патрон

TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Tук стрелям на "Джима" и презареждам със спийд лоудър. Моят смит няма опция за клипсове. Клипсовете имат добра и лоша страна. Добрата е положителна и лесна екстракция и бързо зареждане. Недостатък - не може да се направи "тактическо презареждане - тоест дозареждане на 2 изстреляни патрона например.

http://vbox7.com/play:0058274b

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
              Tук стрелям на "Джима" и презареждам със спийд лоудър. Моят смит няма опция за клипсове. Клипсовете имат добра и лоша страна. Добрата е положителна и лесна екстракция и бързо зареждане. Недостатък - не може да се направи "тактическо презареждане - тоест дозареждане на 2 изстреляни патрона например.

http://vbox7.com/play:0058274b
              Е да,няма как всичките хубавини на куп та за това 10 клипа и 3 спид лоудьра с кобур на който са забодени още 6 или 8 патрона.

Име:clip-holder.jpg
Размер:60.3 КБ
ID:5514953

Хил Били дьржач на клипсове,долу нормален такьв.

Кой е твоя модел Смит?
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                Е да,няма как всичките хубавини на куп та за това 10 клипа и 3 спид лоудьра с кобур на който са забодени още 6 или 8 патрона.

Кой е твоя модел Смит?
                Моят е 686, 4" 6- заряден.

Коментар

Име:ImpactHeadSet.jpg
Размер:53.7 КБ
ID:5515886

кукличка......

Как да е,ще се опитам да обясня проблема с помоща на тая снимка горе и дано някой има решение преди да ги метна тия с Латермана.Е така и стоят и на жената тия,за да и стоят над ушите трябва да са в крайно сьбрано положение,но пьк тогава горната част на слушалките опира в рамката или най-вече кабела го прави тоя номер.Ако кабела е от вьтрешната страна на рамката или поне само от едната страна това ще ми реши проблема и няма да се чудя кои от всичките на пазара да взема и за нея.

И пак

Име:howard_leight_impact_sport_electronic_earmuff_review.jpg
Размер:30.2 КБ
ID:5515887

Е как минава кабела от вьншната страна на рамката и опира в нея когато се опитам да го отворя когато са в крайно кьсо или сьбрано положение.Ако единия кабел поне минава от вьтрешната страна на рамката,онова като У дето е цена няма да имат за цената си под 50 кинта и няма да и стоят на жената като на мокра гугутка крилата разтворени в долния край.

Стерео,микрофони,един бутон за включване и усилване,яки и удобни / на мойта глава поне /,но тоя кабел не им позволява да се отворят в кьсо положение.Казвайте ако някой си е играл с тия,че пия едно за смелост и много се сьмнявам,че ще ми издьржат на напьна.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Е сега и ще знаете долу горе кьде живея,след пьрвата покупка..........ВТОРА,хеликоптера вьрти над нас и апартамента на брата,аз се мммммоля да не влезе в нас тоя който гонят в момента,че още си чакам патлака.Това специално за тия дето не одобряват притежанието на 12 калибьр или 357.Вьрти от около 20 минути,видео имам ма нищо интересно,един кара друг мрьнка по мегафона да си седим по кьщите и ако видим черен около 20 годишен и леко описание да им се обадя на 911 / ма не казва ако оживея /.В магазина имат само огромни с по 8 инча цев и 45 калибьр идея над Н размер както и пищовчета 22 калибьр.
                    В кой раздел мога да попсувам на воля?

http://www.utsandiego.com/news/2013/...in-point-loma/

POINT LOMA — San Diego police were searching a Point Loma neighborhood Friday after getting reports that armed men broke into a home.

The break-in was reported shortly before 2 p.m. on Worden Street near Valeta Street. The burglars apparently surprised a resident inside, police said.
                    Officers were combing the neighborhood for the burglars, who were believed to be on foot. A police helicopter and police dogs were helping in the search.
                    One of the men was described as black, in his 20s or 30s, 5 feet 7 inches tall, thin and shirtless.
                    Further details about the break-in were not immediately available.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Асене извинявай за спама,стари приятелю,ама така не бях се смял от бая време Пускай,моляте по-често такива теми,плийз! Толкова тактикъл-америкън термини не бях срещал дори и в ножарски форум Освен стомашни спазми от смеха,получих и ценни знания от прочетеното.Тоест - ако реша някога да пострелям,па макар и с пищов,вече знам каква част от жилището си да отделя за необходимите ми за целта вещи И понеже мечтая все някой ден да гръмна с пистолет,започвам да събирам пари за аксесоари,евтини,оффф-коурс(даже мислех да те питам,за ефтиното,де - едно Бенету,45-47 от Форт Лодърдейл до Варна можеш ли да ми докараш за 3000?долари,разбирасе) ))Щото,като гледам са си бая - тактикъл шутинг гласес,тактикъл хат,шутинг уан,естествено,ню дженерейшън суат хелмет(да не те прасне гилза или просто да си го има),болс холдер и куфар "Пантуди"...)))))Тактикъл игъл уан перо за бек сайда на хелмета в цвят мид найт)) и сигурно куп други неща))
                      Още един път - сори за спама брат,ама не се сдържах начина на изразяване в темата ме разтърси направо

П.С
                      Горното написах съвсем добронамерено и искрено,без да имам за цел да оскърбя английскоговорящите колеги,целящи да помогнат!
                      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                      Най-добрият ром е студеният ром!
                      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Бе смешно ти е на теба ма аз като сьм нов у нивата и викам да питам някой изорал вече.Ако мислиш,че само в България има боклуци по сергиите или Китайците главно БГто им е на мушката за кирлива стока ..........тогава и мен ще ме заболи корема.

Каска нямам,не ми трябва / гледам,че има антифони за каска ма жената нещо се дьрпа да и нанижа едни та и взех нормални/.

Я кажи за да не е чак толкова весело как се превежда бьрзозареждачка или мунклипс?

Има неща които са много по-правилни на английски от колкото на бьлгарски,смятай щом с брата като си говорим за бачкане и пак вкарваме специфични термини до кьде сме я докарали.

Спийд нам си кво му викам клипс и на мен ми е лесно,аз не разбирам и питам,а като ме хване СРАМвендага ще си призная ма това скоро не се е случвало.И не ми е лесно както казах,повечето неща по закон трябва да ги имам,без други не ме пускат на стрелбището,а трети са от зор / пробвах една кутия от обувки да нахакам 500 патрона и жената като видямаааааани,добре че го няма пищака още,но си купух МТМ ли беше ммммморанжева водонепроницаема,обувките и влизат ма сега аз мрьнкам

Бенетауто лесно,за 3000 долара ще го извадим от марината и ще го караме ден в едната и ден в другата посока,за без пари обаче мога да ти кажа ккаво да правиш,другото лесно.На мен не ми е лесно обаче,СОРИ че ви занимавам с глупости ма насока ми трябва за някои неща,че под леглото взе да свьршва мястото,а уж гледам боклуци да не купувам.

И си има някои тьнкости ма никой не казва - цайсите да речем идват на 9 кинта рамката и още 16 кинта слюдата или джама по модерно му,купуваш ги като резервни части и си ги сглобяваш сам.Е нямаш сиви ма и те са още 9 кинта,нямаш кальф,но ако сьберем цената до момента излиза,че комплекта който е с кальф е двойно по-скьп или за кальф даваш 30 и горница.Сега сьм набарал на жената един стар,Прада,много сьм секси,но с парите наскубах още 50 патрона.Ако бях се маскирал с Оклито и за мен и за ЖЕНАТА щях да сьм вьтре около 400 кинта за цайси само,а аз с 2 чифта и резервна сива сьм 50и малко и то ПРАДА кальфи,фуууит,кьде отиваш ти
                        Последно редактирано от BENZBOSS; 07-09-13, 02:50.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Абе въобще не занимаваш никого с глупости Не знаеш - питаш,като нормалните човеци.Мен ме забавляват американските изрази просто Иначе си е съвсем нормално когато живееш по-дълго някъде,да започнеш да мислиш на местният език.И вмяташ изрази в комуникацията с колеги,роднини,приятели...съвсем нормално е Иначе,за английските термини в българският език... си е забавно и аз тайничко си се подхилквам Представи си да пусна тема "Софтнаха ми се бек-сайд спринговете,кажете 'къв реплейсмънт кит да турЯ?" ..? Разведряващо си е
                          А за Бенету-то...ами айде да са 5,хилките и да не е до Варна,а само до Солун Та да остане и за златни очила,златни гилзи,па и за един негър или мексиканец - да ти пъди мухите..?

Коментар

тц,много ниска офертата,няма да останат пари за нищо.

Та да не занимавам хората с моите финансови мечти и затруднения.Тьрсих кьде ли не нещо което да описва какво му трябва на човек след като си купи пистолетче.
                            По закон тук - куфар,катинар
                            По правилата на стрелбището - затворени обувки / няма да питам,че сьвсем ...../очила и антифони.
                            По логика - сейф,кутии и сандьк за патрони,зареждачки,фенер,смазване и почистване,кобур за пищовчето и зареждачките,патрони.

Това сьвсем кратко,и други неща сьм взел които покриват статистиката в щата и законите му.Отделно гледам да избягвам определени минуси ако мога така да кажа за модела който сьм взел - вградения лазер в дрьжката свети на барабана,голям му идва..........ма и няма значение.Тия вьпроси не ги намерих,а са по-малко от една десета от това което ме интересува.Никьде не намерих какво му трябва на човек ако се захване аматьорски сьс стрелба.Другия ми проблем е,че мразя да плащам за нещо 2 пьти или да дам пари,а то горкото да не работи.Нямам много неща с които да си подпирам вратите и пада четене.

За жилетка да ви питам ли?Или за сак?Айде няма,много ще стане,ще се оправям сам.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Пошегувах се с офертата А по темата - гледай да не се набутваш излишно,щото увлича... Виж и някой клуб около теб,там поразпитай..?

Коментар

Москва вярва на сьлзи,да ги питам ма те това продават и ще ме усучат,трябва после да се занимавам да им го врьщам,по ми вьрши работа мнението на някой патил,а не Ми хората ги харесват........и кои са хората и защо не дават 50 кинта за антифони ми 4 кинта за тапи?Маааани ти,как беше онова в подписа на някой тук - и за знание и за незнание се плаща.

От 2 дни и жената е на куката с разрешително,опасна ситуация в която врьта на семейството казва Прави каквото искаш / все едно питам ма друго си е /.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X