Добър ден на всички! Притежател съм на Зиг Зауер Р226 и въпреки че не съм стрелял много с него оръжието показа доста добри качества. Не разбирам много от оръжия затова ще помоля ако има хора които имат такъв пистолет от повече време да споделят впечатленията си от него! Моя за сега ми е дал един единствен дефект. Патроните в пълнителя се деформират! Гилзата се подгъва навътре точно под самия коршум! Ходих при оръжеен експерт и той каза че не знае какво може да е, а същият ми издаде документ че оръжието е технически изправно, за да го регистрирам!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Зиг Зауер Р226
Свий
X
-
От: Зиг Зауер Р226
Честито.
Само по неодушевени мишени да стреляш.
При някои пистолети се получава удар по гилзата в ръба на прозореца на затворния блок, след като се ударят с дъното по изхвъргача.
Може да се е получило, ако някой е проверявал на ръка дали механиката работи, изпразвайки оръжието като дърпа затвора...
Без снимка само това мога да предположа...
Коментар
-
Патроните са 9mm LUGER PPU. Механизмите не са тествани на ръка пистолета е прострелван първо от мен и за пръв път при това въпреки че съм му 2 собственик. Оръжието не засича и е доста точно в ръцете на неопитен като мен. Деформацията се получава докато патроните са в пълнителя, а оръжието не се зарежда често. Ето снимки на един от патроните с червено съм отбелязал наранените места снимките не са хубави ама само това мога да предложа в момента
Коментар
-
Ванка, първо ЧЕСТИТО ЗА ДОБРИЯ ИЗБОР НА МНОГО ДОБРО ОРЪЖИЕ!
Какво о ида се каже/напише за Зиг Зауер P226 /, в която и да е от модификациите му / ще е малко...
Надеждно оръжие.
Имама такъв от близо две години и му направих наскоро над 8000 изстрела настрел.....
През янури тая година му смених възвратната пружина / с оригинална такава, двойнотелена-плетена /, благодарение на моите пари и благодарение на любезното съдействие на ВИП комплекс София!
Не знам за проблеми като твоя, но от написаното от теб го отдавам на 100% на мек материал на гилзата.....
ППП какъв е твоя? С Пикатини релса ли е? С щанцован или фрезован затворен блок?
Моят е Sig Sauer P226R, с щанцования блок, щоков тъй да се каже.(..
Много доволен..
Нов или втора ръка го купи?
Ако имаш възможност си смени патроните за носене в оръжието....Последно редактирано от derhunter; 28-01-13, 09:01.https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts
Коментар
-
Видях снимките, които макар и с отвратително качество, дават добра представа зца дефомацията на гилзите...
Това на 100% се дължи на стегнати ,,устни" на пълнителя / това са горните стеснения, които задържат най-горния патрон от налентованите в пълнителя /...
Прави ли ти засечки при стрелба? В симъсл имаш ли ядове с екстрахиране на празните гилзи??;
Ако не ти прави проблеми при стрелба, не го мисли и не се оптивай да ,,разтваряш" разширяваш ,,уестнита" на пълнителя...
Вероятна оръжието е чисто нова и пълнтелите са още нови...
При мен такова нещо не се случва....
Говорим за пробвани на стрелбище патрони 9х19 ,,Геко", ,,Федерал", ,,Ремингтон", ,,ППУ", руските ,,барнаул".....
Не го мисли...https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts
Коментар
-
Даммм... случвало ми се е и на мен-не точно с ППУ ама ми се е случвало....Един съвет - не носи пълната бройка патрони в пълнителя в самото оръжие - носи -1 (аз нося обикновено -2). Това се получава не само при Зиг когато носиш пълнителя пълен на макс повече от година - година и половина..... Най често се получава с алуминиевите гилзи на CCI - там буквално ми е изпадал куршум в пълнителя. От колко време не са " опреснявани" патроните ?
Ако се разтърся ще намеря един два подобно деформирани патрона Хиртенбергер... Това се получава ако наистина носиш ежедневно пукалото и не сменяш патроните - имал съм подобни драми и със Зиг-а и с Глока - обикновено се деформират горните три патрона.Последно редактирано от derhunter; 28-01-13, 09:02.Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
No man left's behind !!!!
Коментар
-
Да си дам и аз моите 50 стотинки по темата.
Не се съмнявам в умението ти да лентоваш, но дали е възможно този белег да се получава при опит да се натисне последния лентован патрон с основата на гилзата следващия за да го вкараш в надолу в пълнителя и да направиш място на следващия. Как лентоваш по принцип? Аз поне натискам с левия палец вече лентованите патрони и едва тогава поставям следващия с много по-малко натиск.
Честно казано не знам колко меки трябва да са гилзите за да се деформират така.42
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар