Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За цените на оръжията у нас и в Германия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За цените на оръжията у нас и в Германия

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    Жалко, че нищо не разбирам от патлаци, мисля да купя един ама само по красота май ще избирам.
    Това е достатъчно. Няма да сбъркаш!!
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
      За колите и пищовите може и да си прав но за парфюми, сапуни, прахове за пране шампоани и др. подобни не можеш да ме убедиш щото съм пробвал и купени от там и купени от тук!

Е тук подьржам и на някой ако му се спори мммммм веднага пускам жената да му обясни.

И не говоря за единичен случай.

Давайте патлаците,кое му е по-лошо на един Зиг да речем за Американския пазар и какво може да му се тунингова за да стане като Немския?И за какви пари де
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Е тук подьржам и на някой ако му се спори мммммм веднага пускам жената да му обясни.

И не говоря за единичен случай.

Давайте патлаците,кое му е по-лошо на един Зиг да речем за Американския пазар и какво може да му се тунингова за да стане като Немския?И за какви пари де
        Лично аз нямам идея - така пишат из хамериканския Зиг форум.... Проблема е, че за голям процент от частите Sig USA ползват под изпълнители.... Въпреки, че не ми се вярва да има занижен контрол- трябва да пазят марката все пак. В Израел например поради негласното ембарго на ЕС за тази държава повечето Зиг Зауери са от САЩ - и не ми е направило впечатление да са по- лоши или нещо друго.

Едно цитатче от хамерикански форум:

Buying a modern Sig that states "Made in Germany" is no more of an indication of good quality controls and materials than "Made in USA" is an indication of poor quality controls and materials.

Products made overseas are produced to either the manufacturer's specs, or the importer's specs. For instance, GMC's plant in Brazil produces and exports vehicle parts with different materials and quality standards depending on the demands of the customer. Sig Sauer USA may have their frames and a few other parts produced in Germany, but quality and materials are set by Sig Sauer USA depending on what they want to bring to the US market.
        До колко е вярно това - мога само да гадая- но когато търсиш ниска себестойност за определен пазар трябва да платиш и съответната цена.....
        Подобни ревове има и за пистолетите на Глок апропо..
        Последно редактирано от Mad Dog; 06-09-12, 18:34.
        Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
        No man left's behind !!!!

Коментар

Ей и пистолетите развалиха тия,за колите си важи на 100%.

Ми като ми опре го тьрся немски и да видим дали ги продават тук тия.

ПРОСТ ВЬПРОС имам - за около 2-2500 долара какьв мальк,прост,ДОБЬР И НАДЕЖДЕН,с повечко патрони пищак ще препорьчаш за всекидневно носене на топло.Казвам на топло щото тук си по гащи и фанелка 90% от времето и тухла няма кьде да я завра.Пьрви пищов ще да е,а и последен,ако са малко парите ще го измислим,но да става за самоотбрана примерно.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

ПРОСТ ВЬПРОС имам - за около 2-2500 долара какьв мальк,прост,ДОБЬР И НАДЕЖДЕН,с повечко патрони пищак ще препорьчаш за всекидневно носене на топло.Казвам на топло щото тук си по гащи и фанелка 90% от времето и тухла няма кьде да я завра.Пьрви пищов ще да е,а и последен,ако са малко парите ще го измислим,но да става за самоотбрана примерно.
            Колко малък?
            За тези пари мен ако питаш може в САЩ да си закупиш около една каса пищови . Ще го носиш ли на лодката- въпроса не е случаен.... До тук отиваш на Глок 26- малък, прост и с 10/12 патрона в пълнител. Втори вариант Зиг 239 (за тях няма сведения да имат проблем с качеството) - но за САЩ в калибър .40 S&W или още по- добре в 357 Sig
            Ето това ми се струва добър вариант:
            http://www.sigsauer.com/CatalogProdu...sas-gen-2.aspx
            Последно редактирано от Mad Dog; 06-09-12, 18:54.

Коментар

Моето предложение:

Hekler&Koch Compact USP

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Моето предложение:

Hekler&Koch Compact USP

Да- също отлично оръжие... Но за САЩ може и в 45. За мен лично П239 е една идея по- удобен за носене - по плосък е но и КЮСПЕТО е много добро. А иначе в САЩ - може да последваш примера на United States Naval Special Warfare Command и да вземеш това HK45 Compact:
                http://www.hk-usa.com/civilian_produ...5c_general.asp

Коментар

Ми мальк,че жена ми е една нещастна жена - каквото и да хване все малко и се вижда,но моите длани не са толкова големи и ми трябва малко пищовче.

Другото което е задьлжително според моята проста логика - не да си Боже да го ползвам ми се иска да си свьрши работата,а не да пляка само,та 22 калибьр и други плякалници ще ги пропусна.

Тенкю за идеите,на лодка ще го нося еле ако ходим кьм Аляска пак,много животни там,и двукраки и с повечко крака.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

За Аляска ще ти трябва нещо по-така, дето ще ти падат гащите от него със сигурност! Револвер некой!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Там продават на щанда до чорапите,357 Магнум с оранжева дрьжка в оранжево куфарче,комплект за оцеляване при среща с мечка,тоалетна хартия и резервни гащи няма в коплекта обаче СИГУРЕН СЬМ.

Идея нямам за цената,няма да е кой знае колко де,357 не е екзотика.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Там продават на щанда до чорапите,357 Магнум с оранжева дрьжка в оранжево куфарче,комплект за оцеляване при среща с мечка,тоалетна хартия и резервни гащи няма в коплекта обаче СИГУРЕН СЬМ.

Идея нямам за цената,няма да е кой знае колко де,357 не е екзотика.
                        Това, което съм дал като предложение е точно .357 SIG.
                        Ето, убеди се сам:
                        http://www.flickriver.com/photos/79682979@N00/36387785/

Коментар

Eдно предложение и от мен- малък, лек-580 гр., удобен за скрито носене, калибър 40 s.w. или 9х19 Luger. Само това с повечкото патрони...!?

Коментар

http://thepotvinreport.wordpress.com...-survival-kit/

Тихомире,з го видях твоето предложение,но имах в предвид револвера който продаваха в Аляска с все кутията.

Благодаря за предложенията,за открито носене борбата ще е голяма и може да не ме огрее та ако това стане ммммммминавам на по-голям и с повечко патрони,че сьм слаб стрелец.Големината вече няма да има значение ако няма да го мькна с мен,а за Аляска е лесно.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Ау,грозен е като китайска играчка.След като едва ли ще се наложи да се ползва,поне да беше красиво направен.

Коментар

Понеже явно мое мнение е провокирало тази тема искам да споделя две неща.
                                Първо - в Белгия Browning Hi-Power беше на цена 670 евро. В България същия модел може да бъде намерен за малко над 2100 лв. Говоря за 2011 г.
                                Второ - щом за служители на МВР се правят отстъпки в цената на Глок в размер на 125 лв. и повече можете да си направите сметката каква е печалбата на търговеца.
                                "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X