Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся отзиви и съвет за револвер Холек 38 специал
Свий
X
-
От: Търся отзиви и съвет за револвер Холек 38 специал
Наблюденията ми са върху три такива изделия - един го знам от години, а двама колеги се обзаведоха последните месеци - 3 инчова цев - 100 левчета, 4 инчова цев и регулируеми мерни прибори 140 лв. Изработени са от някаква сплав, която оприличавам на ЦАМ, в която е набита втулка за цев. Регулируемите мерни прибори не може да се регулират и фиксират стабилно. Имат доста големи хлабини където и да пипнеш, а във Видин и цяла Северозападна България няма нито едно действащо стрелбище на което да са ги разкъртили от стрелба...Според мен конструкцията му е слаба и ненадеждна, изработена от кофти материали, бих го оприличил на газов, който е преправен...И момент за реклама...вземи си американски револвер! Класиките са Колт, Смит, Рюгер подредил съм ги по реда качество и цена /по мое мнение/. Аз имам Рюгер ГП 100, а в момента се продават 3-4 по различните форуми. Кал. 357 Маг. ти дава свобода да стреляш с 38СП, 38+Р, 357Маг. Ако цената на американските не ти изнася огледай се за Таурус. Мисля, че се намират, дори и тук във Видин един познат продава Таурус, защото беше охранител, но с промените в закона вече му е излишен...Възможно е да излезе за продан и Таурус в кал 22 Маг , но не съм говорил скоро със собственика му и не знам какво е положението в момента.
Коментар
-
Добре ще е да попълниш в профила си населеното място където живееш.
Иначе за толкова пари получаваш съответния пищов. 180 лв = 2 газеняка
...Както казват, хубавите и ефтините неща се продават на различни места...
Коментар
-
Това вече е друго нещо. Благодаря за инфото. Имах един полуавтоматичен пистолет РЕК 7,65 от ЦАМ... Сега е обезопасен и го подарих на малкия ми син за колекцията му, защото не издържа и 15 изстрела.Първоначално публикуван от Сашо Преглед на мнениеНаблюденията ми са върху три такива изделия ......"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар