Здравейте колеги,
Имам един интересен "проблем"
Тези дни ще пускам документи в КОС за ловно оръжие, и искам със същия наръч документи да подновя и разрешителното за КНО... което обаче изтича чак септември 2012. Миналата седмица говорих с КОС, казаха - няма проблеми, първо пускаме документите за късото, после за ловното... Днес отивам и съвсем друго пеят - първо ловното, после КНО-то, като ме гледаха много странно че искам година преди да изтече, да подновя...
Та въпроса ми е - имат ли някакво законово основание да не ми подновят разрешителното за КНО година преди изтичането му? Изчетох (новия) закон, но там си пише само - 1 месец преди изтичане, нищо не казват за по-ранно подновяване?
Не искам да се заяждам с КОС, просто съм си приготвил всичките документи, и искам накуп да свърша нещата - знаете, всичко е време и пари
Имам един интересен "проблем"

Та въпроса ми е - имат ли някакво законово основание да не ми подновят разрешителното за КНО година преди изтичането му? Изчетох (новия) закон, но там си пише само - 1 месец преди изтичане, нищо не казват за по-ранно подновяване?
Не искам да се заяждам с КОС, просто съм си приготвил всичките документи, и искам накуп да свърша нещата - знаете, всичко е време и пари

Коментар