Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подбирин 9.2мм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подбирин 9.2мм

Здравейте колеги, ще ми дадете ли информация за пистолета Подбирин 9.2мм.

От: Подбирин 9.2мм

Ще ти дадем колега.Както викат шопите-Те такова животно нема.Просто един реквизит за един филм нищо друго.Навремето имаше някакви коментари по руските форуми,дори се цитираше и пистолета който е бил замаскиран.

Коментар

http://www.forum.revolverclub.ru/vie...t=432&start=40 Според имформацията от този руски сайт такъв пистолет не съществува . Направено е някъкво клониране да Дезърт игъл защото не са успяли да се снабдят със Стечкин .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Американците май са го измислили докато са били наБИРИн, ама си личи че са уцелили формата. Изглежда по-готино от нормалния Дезърт Ийгъл.

Коментар

То по принцип Дезърт игъл си е чисто кинаджийски пистолет голям тежък неудобен за носене и стрелба . Американците са майстори на измамата а киното е една от най голямите .
          Последно редактирано от sek.1; 15-06-11, 18:44.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            То по принцип Дезърт игъл си е чисто кинаджийски пистолет голям тежък неудобен за носене и стрелба .
            Има нещо такова .
            На мен лично ми харесва, напомня ми за огромните револвери и постолети с които са стреляли през 19-20 век, а и в ръката на грамадни типове като Арни си изглежда съвсем нормално, а най вероятно се държи и съвсем нормално. За бекъп оръжие Шварценегер сигурно си е мушнал един Колт 1911 в чорапа .

Коментар

Във ВИПа ги продават имат един калибър 50 в стрелбището преди няколко години един приятел ме черпи 4 патрона по 5 и нещо лева бройката аз съм 182 см на 100 кила и ръцете са ми доста голями определено поне на мен ми е много неудобен тоя пистолет . Старите револвери Колт и Смит са съвсем друго нещо изглеждат голями но ръкохватките са им много удобни и имат изключително добър баланс . През ония години оръжието е било строго индивидуална вещ не ширпотреба като сега и се е доработвало по индивидуалните физически дадености на притежателя .
              Последно редактирано от sek.1; 15-06-11, 21:33.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                ...определено поне на мен ми е много неудобен тоя пистолет ...
                Интересно нещо е ергономията. И аз съм тъдява (бях 184, ма сигурно съм снижил някой сантиметър вече) само дето не съм 100кг - точно същият .50 ми "ляга" много удобно, а в същото време "92" го държа кат` френски ключ...
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Интересно нещо е ергономията. И аз съм тъдява (бях 184, ма сигурно съм снижил някой сантиметър вече) само дето не съм 100кг - точно същият .50 ми "ляга" много удобно, а в същото време "92" го държа кат` френски ключ...
                  Така е различни хора различни вкусове . При Дезът игъл вече отиваме в габаритите и теглото на малогабаритните картечни пистолети освен всичко това оръжие трябва и някак си да се носи скрито в кобур . Айде зимата ще го обесиш под мишницата ама лятото ?

Коментар

А-а, говоря само за държането и стрелянето. Етапът с носенето, го преминах преди петнайсетина години.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Хващал съм тази недомислена изгъзица (Пустинния орел) два пъти! За мен това "чудо" на израелската оръжейна мисъл освен като компенсация на размера на разни части от мъжката анатомия, не виждам защо би трябвало да се притежава и носи..?!! Изхвърля гилзата от горе (през мерната линия), има изключително лош баланс и от там отката му обезсмисля втория и всички следващи изстрели (групиране при по-бърза стрелба е невъзможно освен, ако не си го стегнал на менгеме) и т.н. Абе Мечо Пух е работата - Колкото повече. толкова повече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X