Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спукан затворен блок на ТТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спукан затворен блок на ТТ

Здравейте на всички ! Имам сериозен проблем с ТТ -то , по време на стрелба се спука затворния блок точно по средата на отвора на патронника . Някой да знае дали може да се замени затворния блок в някоя оръжейна работилница или трябва да го бракувам ? Ако някой може да помогне с нещо нека пише , защото хич не ми се иска да го бракувам / първия ми пистолет е изтрелял към 1000 патрона / много здрав пистолет но все пак е от 1944г.

От: Спукан затворен блок на ТТ

Първоначално публикуван от stoinef Преглед на мнение
    ... Имам сериозен проблем с ТТ -то , по време на стрелба се спука затворния блок... ... много здрав пистолет но все пак е от 1944г.

Може и да е пистолет, но все пак е ТТ!!!
    Иначе нямаш никакъв проблем да го ремонтираш т. е. - замениш затвора. В регламентирана работилница и пр.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Що не помислиш за друго ТТ щом си фен на този пощоФ.
      Ремонта може да ти излезе по скъп от друг такъв.
      Наскоро мой познат капарира едно ТТ за 60 или 70 лв.
      Остави чувствата и вземи посмятай.....

Коментар

То с нов най добре ама бумащината е много .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          То с нов най добре ама бумащината е много .
          Нямам си на идея каква е бумащината при закупуване на нов блок.

Коментар

С новия пистолет бумащината е много за блок и аз нямам идея .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Може ли снимка? Макар че, както и да мислих - никаква смислена идея. Много лошо.

Коментар

Ами тез пищови са правени от баби и пионерчета по време на война, когато живота на руския офицер се е изчислявал в минути. В комбинация с вероятните патрони от 50-те години, наричани в щатско ФайърБол - резултата е на лице.
                Според мен, разкарай го и си вземи Макаров, или ако имаш повече пари за харчене, нещо в поне 9х19.

Коментар

Първоначално публикуван от stoinef Преглед на мнение
                  Здравейте на всички ! Имам сериозен проблем с ТТ -то , по време на стрелба се спука затворния блок точно по средата на отвора на патронника . Някой да знае дали може да се замени затворния блок в някоя оръжейна работилница или трябва да го бракувам ? Ако някой може да помогне с нещо нека пише , защото хич не ми се иска да го бракувам / първия ми пистолет е изтрелял към 1000 патрона / много здрав пистолет но все пак е от 1944г.
                  Сега видях темата.Ако още не си го оправил ето един тел.0882025198 -лицензирн майстор ,приказвай снего.Казва се Петко фирмата е "Катерача''.
                  Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Има много токери за по 60-70 лв,ако ремонта е по обременяващ,и няма да доведе до необходимата надеждност, най добре го бракувай и подай документи в КОС-а за разрешение за закупуване,а по правилно според мен,е да подадеш за второ оръжие преди да са зачеркнали първото,таксите са по 2 по 5лв,докато за ново пак куп документи и две по 20лв + от 6-10лв за технически преглед.
                    Вярно е че по старите ТТ са произведени с изключително ниско качество,след военните карат по 5-6000 патрона,и после им се сменят цевите в Арсенал,оксидация, и може да изкарат още един цикъл по 10 000 патрона,и внуците ще гърмят с него тоест!
                    В момента се заех да рециклирам един Тулски Токарев 7,62 x 25,и вярвам че ще стане уникат,който не е стрелял с ТТ,той не знае за какво иде реч,Макарова е като пльокалка за мухи в сравнение.....има само едно хубаво нещо-стоп патрона,ама за кво ли са ти дефакто,и те са непредсказуеми,толкова различни показатели дават,че няма досега една стрелба на различна дистанция която да се е припокрила с предходна на същата....
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Благодаря на всички за мненията ! Днес ходих при така наречените " Оръжейници на Захарна фабрика " или по-точно Оръжейниците на фирма БМВ и ми намериха затворен блок от едно колекционерско ТТ за скромната сума от 57лв. ( благодаря на Майстор Марин Маринов ) Извадих си разрешително за Закупуване на затворен блок от сужба КОС и в други ден със разрешителното отивам пак при майстора да го монтира . Следва да му направя малко тунинг ( никелиране , нови чирени и едно компенсаторче може би ) , така че ще съм благодарен , ако споделите още мнения !

Коментар

Мини покрай Вальо Биров имаше компенсатори по 40 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                          Ами тез пищови са правени от баби и пионерчета по време на война, когато живота на руския офицер се е изчислявал в минути. В комбинация с вероятните патрони от 50-те години, наричани в щатско ФайърБол - резултата е на лице.
                          Според мен, разкарай го и си вземи Макаров, или ако имаш повече пари за харчене, нещо в поне 9х19.
                          Вярно е че се е изчислявал в минути но този който го замести трябва да стреля с оръжието на падналия в бой.Така че са били много качествени.Има нови патрони.

Коментар

Айдееее пак се почна,колко "невероятен" пищов е ТТ.
                            П.п.Съхранете си ги в оригиналния вид , че да имате работещи антики и след време да струват нещо.Не ги разваляйте с тунинг.
                            "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

А ние вадим старите багии да си напрвим кефа после
                              мажем и в касата ......за носене стрелба си има други.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X