Здравейте на всички ! Имам сериозен проблем с ТТ -то , по време на стрелба се спука затворния блок точно по средата на отвора на патронника . Някой да знае дали може да се замени затворния блок в някоя оръжейна работилница или трябва да го бракувам ? Ако някой може да помогне с нещо нека пише , защото хич не ми се иска да го бракувам / първия ми пистолет е изтрелял към 1000 патрона / много здрав пистолет но все пак е от 1944г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спукан затворен блок на ТТ
Свий
X
-
От: Спукан затворен блок на ТТ
Първоначално публикуван от stoinef Преглед на мнение... Имам сериозен проблем с ТТ -то , по време на стрелба се спука затворния блок... ... много здрав пистолет но все пак е от 1944г.
Може и да е пистолет, но все пак е ТТ!!!
Иначе нямаш никакъв проблем да го ремонтираш т. е. - замениш затвора. В регламентирана работилница и пр.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеТо с нов най добре ама бумащината е много .
Коментар
-
Ами тез пищови са правени от баби и пионерчета по време на война, когато живота на руския офицер се е изчислявал в минути. В комбинация с вероятните патрони от 50-те години, наричани в щатско ФайърБол - резултата е на лице.
Според мен, разкарай го и си вземи Макаров, или ако имаш повече пари за харчене, нещо в поне 9х19.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stoinef Преглед на мнениеЗдравейте на всички ! Имам сериозен проблем с ТТ -то , по време на стрелба се спука затворния блок точно по средата на отвора на патронника . Някой да знае дали може да се замени затворния блок в някоя оръжейна работилница или трябва да го бракувам ? Ако някой може да помогне с нещо нека пише , защото хич не ми се иска да го бракувам / първия ми пистолет е изтрелял към 1000 патрона / много здрав пистолет но все пак е от 1944г.Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!
Коментар
-
Има много токери за по 60-70 лв,ако ремонта е по обременяващ,и няма да доведе до необходимата надеждност, най добре го бракувай и подай документи в КОС-а за разрешение за закупуване,а по правилно според мен,е да подадеш за второ оръжие преди да са зачеркнали първото,таксите са по 2 по 5лв,докато за ново пак куп документи и две по 20лв + от 6-10лв за технически преглед.
Вярно е че по старите ТТ са произведени с изключително ниско качество,след военните карат по 5-6000 патрона,и после им се сменят цевите в Арсенал,оксидация, и може да изкарат още един цикъл по 10 000 патрона,и внуците ще гърмят с него тоест!
В момента се заех да рециклирам един Тулски Токарев 7,62 x 25,и вярвам че ще стане уникат,който не е стрелял с ТТ,той не знае за какво иде реч,Макарова е като пльокалка за мухи в сравнение.....има само едно хубаво нещо-стоп патрона,ама за кво ли са ти дефакто,и те са непредсказуеми,толкова различни показатели дават,че няма досега една стрелба на различна дистанция която да се е припокрила с предходна на същата....LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Благодаря на всички за мненията ! Днес ходих при така наречените " Оръжейници на Захарна фабрика " или по-точно Оръжейниците на фирма БМВ и ми намериха затворен блок от едно колекционерско ТТ за скромната сума от 57лв. ( благодаря на Майстор Марин Маринов ) Извадих си разрешително за Закупуване на затворен блок от сужба КОС и в други ден със разрешителното отивам пак при майстора да го монтира . Следва да му направя малко тунинг ( никелиране , нови чирени и едно компенсаторче може би ) , така че ще съм благодарен , ако споделите още мнения !
Коментар
-
Първоначално публикуван от jose Преглед на мнениеАми тез пищови са правени от баби и пионерчета по време на война, когато живота на руския офицер се е изчислявал в минути. В комбинация с вероятните патрони от 50-те години, наричани в щатско ФайърБол - резултата е на лице.
Според мен, разкарай го и си вземи Макаров, или ако имаш повече пари за харчене, нещо в поне 9х19.
Коментар
-
Айдееее пак се почна,колко "невероятен" пищов е ТТ.
П.п.Съхранете си ги в оригиналния вид , че да имате работещи антики и след време да струват нещо.Не ги разваляйте с тунинг."Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар