Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пълнител и кобур за Walther P38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пълнител и кобур за Walther P38

Зачудих се дали да не плесна темата в купува/продава но май е по-скоро допитване...
    Допитване за идея къде бих могъл да си намеря пълнител и оригинален кобур за тази леганда?
    Ако някой има идея каква е нормалната продажна цена на тези неща също ще бъда благодарен.
    Враг усраине

От: Пълнител и кобур за Walther P38

В магазина на "Стар форс" седеше един такъв Валтер за продажба ще питам дали нямат нещо покрай него но за такъв пистолет по добре търси в форумите на клуб "Традиция" " Бойна слава" и на антикварите.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Добре е да уточниш и за кой от разновидностите на 38цата ти е необходим.В "Гън.бг" ще ти помотнат.
      Да живей куманизъма!

Коментар

Да, в Гън бг и клуб милитария се порови, макар че точно за 38-ица наскоро не съм попадал на нещо. Ако не държиш да е оригинален кобура, а точно копие- новодел, мога да те свържа с майстор от Пловдив, но пълнителя може да се окаже проблем- и цифра...
        Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
        ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

Зравейте съмишленици.П38 винаги ме е интерисувал.Мислех да пускам нова тема за него, но видях тази иреших да се включа.Късото не мие ''силната страна'' .Виждал съм държал съм го, но никога не съм стрелял с него.Знам само че за времето си е бил мн. добро оръжие.Офицерско ако на се лъжа и че е първият пистолет със самовзвод.Сигурно има учасници във форума които знаят по-вече за него.Ще бъдем благодарни/ние ''любознателните''/ ако споделят с нас знанията си!
          Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X