Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Продавам въздушна пушка Hatsan Mod.125/5.5mm

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Продавам въздушна пушка Hatsan Mod.125/5.5mm
Кажи модел и цена на оптиката ако се продава отделно? Имам мерак за оптика отдавна, ама парите са малко кът и се оглеждам за нещо втора рака.Първоначално публикуван от Boyadiskis Преглед на мнениеКъм момента оптиката няма никакъв проблем, съобразена е за тази пушка.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
 - 

Ради, ние я спазарихме сутринта, но човекът има ангажименти днес, та не можахме да се видим...Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеКажи модел и цена на оптиката ако се продава отделно? Имам мерак за оптика отдавна, ама парите са малко кът и се оглеждам за нещо втора рака.
Коментар
 - 

Честито тогава! Добър избор и на доста добра цена.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеРади, ние я спазарихме сутринта, но човекът има ангажименти днес, та не можахме да се видим...Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
 - 

Да удрям ли катинара?Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеРади, ние я спазарихме сутринта, но човекът има ангажименти днес, та не можахме да се видим...Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
 - 

Ванка, не съм я платил. Пък и е редно авторът да обяви края на продажбата. Разбрахме се за утре около обяд, че днес стана късно.Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеДа удрям ли катинара?
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар