Продавам пистолет CZ100 калибър 9x19 /13+1 патрона. Пистолета е на около 10 години (аз съм първи собственик) но е в много добро състояние. Има нормални следи от употреба. Изстрелял съм с него около 1000 патрона, не засича и е много надежден. Към него давам и кутия, втори пълнител, кобур, шомпъл и 45 патрона. Цена 450 лева. Намира се в Бургас. Тел: 0887465975
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ПРОДАВАМ ПИСТОЛЕТ CZ100
Свий
X
-
От: ПРОДАВАМ ПИСТОЛЕТ CZ100
Колега севсем случайно попаднах на твоята обява т.е объркал си май точния раздел.Пусни я където трябва и ще я видят повече хора и следователно и по голям шанс за продажба.
П.п не се заяждам,а просто с най добри чувства ти обръщам внимание.Ако ти незнаш къде помоли модератора да ти я премести."Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
-
От: ПРОДАВАМ ПИСТОЛЕТ CZ100
Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнениеКолега севсем случайно попаднах на твоята обява т.е объркал си май точния раздел.Пусни я където трябва и ще я видят повече хора и следователно и по голям шанс за продажба.
П.п не се заяждам,а просто с най добри чувства ти обръщам внимание.Ако ти незнаш къде помоли модератора да ти я премести.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар