Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова Флоберка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нова Флоберка

Здравейте, нов съм във форума, а взех билет за подборен и се чудя каква флоберка да си взема.Спрял съм се на този модел за сега
    CZ 452 - 2E ZKM STANDARD

Надявам се и вие да дадете някакъв съвет, или някой ако има такава да сподели от опит впечатленията си.
    Мерси много

До: Нова Флоберка

Спрял си се на много добро оръжие със сигурност няма да съжаляваш, едва ли ще срещнеш лоши думи за тази пушка. Разбира се има и по добри, но са на неоправдано високи цени

Коментар

Здравей и добре дошъл във форума!
      По въпроса за пушката - щом си решил да е нова, избора ти на този модел е много разумен и правилен......според мен, ама аз съм си пристрастен към чешките флоберки. Хубаво, здраво, надеждно и ТОЧНО оръжие, произведено от фирма с традиции. Като информация бих ти казал също, че не са много добри с леките и бързи патрони с медно покритие, примерно на CCI.Предпочитат оловните патрони, без значение дали са дозвукови или надзвукови.
      Поздрави и успех в избора(покупката)!

Коментар

Взимай смело. Добре си се ориентирал. Ако размислиш, поне не взимай полуавтомат.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X