Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АР - 15

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: АР - 15

Ми....аз лично не съм чувал за ГОЛЕМИ проблеми- еле па при вас дето ако има ще ти го оправят без пари да не ги храниш по форумите само. Най накрая ще дойдеш на моето за АР-10 ... ама хората бързат.
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
      Ми....аз лично не съм чувал за ГОЛЕМИ проблеми- еле па при вас дето ако има ще ти го оправят без пари да не ги храниш по форумите само. Най накрая ще дойдеш на моето за АР-10 ... ама хората бързат.
      А не са големи ма пушка на 3 години която пьрвата генерация отказва да зарежда и се цепи от железни пьлнители та на втората и слагат метална планка на леглото...........баси,не е за 200 долара разлика ма да го чакам да се строши някак си не ми харесва.

Аз не бьрзам,няма да го нося,не ми тежи много или няма да е много повече от 30 годишен Калашник с 30 патрона пьлнител като едно време.

Аз сьм клекнал на братята му на това АР10,малките калибри не ги гледам.В момента вьртележката е -

1 СИГ 716 7.62Х51 - не прилича на Калашник обаче,а за мен това е от някакво значение - 2 бона почти готов
      2 ВЕПР МОЛОТ 7.62Х51Р - 1200 с доработките още 1000
      3 ВЕПР МОЛОТ 308 че може да гьрми и с горния патрон който в момента е на 50% от цената,но пьк тая дьржава дьржи на 308 - 1300 с доработките още 1000

Само дето тия от твоето предложение на пьрвата страница са с 30% по-евтини и ревютата са им много добри,почти готова пушка е,а не от гола ловна Молот да сьбирам бойна модерна.

Друго кое АР-10 отроче ще препорьчаш в нормалния калибьр?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Лично аз бих взел тези дето ти ги бях написал бюджетни на първа страница. Много арни са.... пукал съм с такава от първите серии.

Коментар

Каквото и да питам ми отговаряш на пьрва страница,после чета и се ослушвам,питам и се ограмотявам,пак питам и пак темата става 4 -5 страници.И на финала пак си е онова от пьрва страница.

Почва да ми писва,ще ти ги задавам вече на лични да не тормозя останалите.

Да ама па бюджетни...........много го мразя това.Айде отивам пак на пьрвата страница.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Каквото и да питам ми отговаряш на пьрва страница,после чета и се ослушвам,питам и се ограмотявам,пак питам и пак темата става 4 -5 страници.И на финала пак си е онова от пьрва страница.

Почва да ми писва,ще ти ги задавам вече на лични да не тормозя останалите.

Да ама па бюджетни...........много го мразя това.Айде отивам пак на пьрвата страница.
            Е па бюджетни са - не са по 4.5 к в зеленина само щото са правени в Оберндорф. Ама уви само ри вас са бюджетни- тука по Ивропатъ ги няма, а ако ги има са на по 2-2.5 к в евраци. Мъка шъ знаиш.

Коментар

http://www.gunsinternational.com/DPM...n_id=100360769

Обясни ми бавно ЗАЩО това е под 900 долара,а подобно на НК е 5.Остави Европа,2 да са си сложили горница па става 900 кинта срещу 2,толкова ли е зле това?

И гледам 308,ако загледам малкото 5.54 ги има и по 600 кинта НОВИ,нашенски Калашни колко 3 такива баси
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Пич, запознат ли си със супер колите?Значи така, има маркови, в които са вложени много пари, време и умения, да създадат технологията и да имат динамични и мощностни характеристики, 300км/ч и от 0 до сто за 4 секунди.Примерно струват 130000 евро.Има и корвет за 55000 долара, с принципно остарели технологии и същите характеристики.Има и много малки и неизвестни за широката публика фирми, които са в състояние да създадат продукт със същите динамични характеристики.Та не е проблем за коя и да е фирма да произведе нещо, особено копирано от успешно такова, на необходимото високо ниво.Сегашното технологично ниво го позволява.А тая пушка да е технологична, да е технологична, колко да е технологична.С правилните машини за производствената линия и качествените материали не е проблем.Всичко е въпрос на желание и инвестиция от страна на фирмата производител.
                Всеки трети е шести

Коментар

Да питам ли защо нашия технологичен Калашник е 2 тогава?То в моя модел коли са вложени 2 милиарда марки за проект и развойна дейност преди 30 години и пупупупу още ми вьрвят.Аз гледам да не взема някоя Тойота Ярис с приклад и цев макар,че от Кучето такива препорьки не очаквам.

Да ти кажа и защо сьм се загледал САМО в тия - от Януари има ГОЛЯМ шанс да ги баннат за продажба в щата,кой имал трябва да го регистрира,но няма право да го продава,а и продажбата на това стана незаконно.Или сега или никога дет му викат.

Нали ме разбираш защо сьм загледал Молот АК - мислено и правено,по-яка пружина има,правят кой ли не калибьр и няма да се чудя какво да го правя ако строши нещо.
                  Сиг 556 от пьрвата модофикация не зарежда половината патрони на пазара,такова за чий ми е.Шанса да е плякало 5.56 пак така.Не знам защо,не ми се сьбира в главата това,а тя толкова ми разбира явно.

Шанса да взема и нещо без бутало е почти никакьв,да се чудя аз след колко патрона ще зацикли.И не,няма да ходя на война ма мисьлта за Тойота Ярис в рьцете ми е достатьчна.Тия с бутало са НК за 4 бона,СКАР ако не се льжа за 3,Сиг за 2 и АК за около 1500.На НК не сьм му в категорията,а и Немската армия го пропуска защото не покрил тестовете за точност / дреме ми много за това,аз и без това сьм един снайперист........../,СКАРа е сладур ма точно сега 3 бона да дам за това не ми е узряло в главата,а време за зреене няма Октомври е,СИГ 716 води както казах,но и Какалашката го следва пльтно главно заради реномето си на яка гега и факта,че все още на сьн да ме бутнеш мога да се оправя с това,малко неточен над 300 метра ма кусур трябва да има.За резервни части няма да казвам,тук не продавали ма продават у Сьрбия да речем,дреме ти,по 20-30 кинта са.

Не знам,дилема,да си имам проблемите аз.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Да питам ли защо нашия технологичен Калашник е 2 тогава?То в моя модел коли са вложени 2 милиарда марки за проект и развойна дейност преди 30 години и пупупупу още ми вьрвят.Аз гледам да не взема някоя Тойота Ярис с приклад и цев макар,че от Кучето такива препорьки не очаквам. Да ти кажа и защо сьм се загледал САМО в тия - от Януари има ГОЛЯМ шанс да ги баннат за продажба в щата,кой имал трябва да го регистрира,но няма право да го продава,а и продажбата на това стана незаконно.Или сега или никога дет му викат. Нали ме разбираш защо сьм загледал Молот АК - мислено и правено,по-яка пружина има,правят кой ли не калибьр и няма да се чудя какво да го правя ако строши нещо. Сиг 556 от пьрвата модофикация не зарежда половината патрони на пазара,такова за чий ми е.Шанса да е плякало 5.56 пак така.Не знам защо,не ми се сьбира в главата това,а тя толкова ми разбира явно. Шанса да взема и нещо без бутало е почти никакьв,да се чудя аз след колко патрона ще зацикли.И не,няма да ходя на война ма мисьлта за Тойота Ярис в рьцете ми е достатьчна.Тия с бутало са НК за 4 бона,СКАР ако не се льжа за 3,Сиг за 2 и АК за около 1500.На НК не сьм му в категорията,а и Немската армия го пропуска защото не покрил тестовете за точност / дреме ми много за това,аз и без това сьм един снайперист........../,СКАРа е сладур ма точно сега 3 бона да дам за това не ми е узряло в главата,а време за зреене няма Октомври е,СИГ 716 води както казах,но и Какалашката го следва пльтно главно заради реномето си на яка гега и факта,че все още на сьн да ме бутнеш мога да се оправя с това,малко неточен над 300 метра ма кусур трябва да има.За резервни части няма да казвам,тук не продавали ма продават у Сьрбия да речем,дреме ти,по 20-30 кинта са. Не знам,дилема,да си имам проблемите аз.
                    Сега- първо те като ги баннат - това не означава, че няма да има резервни части. Те резервни части продават и в момента за фулл ауто системи дето отдавна са баннати. По другата тематика- всичко се свежда до простият механизъм на търсенето и предлагането. Откакто падна лиценза на Колт в САЩ се нароиха производители на АР повече от бълхите по пернишки помияр. Това доведе до свръх предлагане. От друга страна така затегнаха законите за вноса, че в момента вноса на всякакви АК и подобия е почти невъзможен. Тези които са намерили вратичка в закона като Арсенал се възползват от това в пълна степен. Отделно- да не забравяме истерията която цари в момента...... Причината за разликата в цената на ХК и примерно DPMS са подобни- просто се експлоатира определена "легенда". Сега примерно- има си голяма разлика в качеството между швейцарският ЗИГ и американският ЗИГ- тука спор няма и не може да има. Помисли си и друго- забраната за внос на оръжия и резервни части може да стане с президентска заповед. Забраната за производство и търговия в САЩ- май само с промяна на конституцията. Та заеби всякакви системи които утре може за тях да няма два винта и три пружини....

Коментар

Не за Щатите,а за Щата Калифорния,тукашния форум има една тема - махате ли се от Калифорния и е над 20 000 вече.

Ще го мисля,това сьс Сига ясно,аз за това П220 взех и на него си пише Мьде ин Германия
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Още нещо

Какьв и кой далекомер или там както му викат?Кое е добро за определяне на дадена дистанция?Марки,модели,джиджибиджи?
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Ти пък! Да не дойдат ти на гости момчета от ФБР заради тези въпроси...

Коментар

Да заповядат,да ми звъннат първо,че може да съм на път някъде.

Ако ще се стреля с прашка на 100 метра с рулетката ли да ги меря?тук проблеми с тия и уредите за нощно виждане нямаме.

Отивам да ровя,че ми се върти нещо в главата.
                            Последно редактирано от BENZBOSS; 13-10-13, 00:06.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

За далекомер гледай на Лайка или Цайс.
                              Специално тази Лайка е много добра и мери доста надалеч за класа си - Rangemaster CRF 1600-B

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:img21640.jpg
Прегледи:1
Размер:2.5 КБ
ID:5527317

Ползвал съм Цайс с балистична програма и също съм доволен.
                              Ако ти трябва за по-любителски цели и другите стават - Бушнел, Леуполд, но нали все гледаш към най-доброто...
                              Изключвам професионалните артилерийски далекомери за петцифрена сума.

А за карабината ще е срамота да не си вземеш АР-15 в някои от вариантите му.
                              Все пак си в САЩ, а платформата позволява да я променяш по твой вкус и в зависимост от целите ти.
                              Вече от кой производител си решаваш ти - има много, голяма част от които са добри. Аз бих погледнал Колт, особено ако ти изпадне от LEO моделите им.

.223 е потентен калибър за полуавтоматична карабина, .308 е с доста откат за бърза стрелба.
                              500 метра не са малко за неспециализиран полуавтомат, независимо от калибъра и за да стреляш точно на такова разстояние си трябват и умения, не е само до оръжие и оптика.
                              Ако няма да се вживяваш в снайперска стрелба със съответното обучение и оборудване по-добре мисли за максимум 300-400 метра от стандартна карабина и патрони. Ако я избереш да е по-точна вече няма да е удобна за носене и за маневриране.

Карабините на Зиг не са лоши, но не са класа над добра АР-ка или добър Калашник. Не си струва да си взимаш такава само заради името. Особено пък американско производство - моят е швейцарски и пак си има недостатъци и не мога да кажа че е осезаемо по-добър от АР или Калашник.

Не мисля, че си струва да се вживява човек за модел с бутало. На АР-ките газовата система е изпитана и надеждна.

Изобщо и тук важи правилото да добиеш малко опит, да видиш накъде те влече и тогава да инвестираш в правилните аксесоари и тунинг.
                              Ако искаш да си сигурен в качеството просто взимай от скъпите, те рядко са боклуци.
                              Последно редактирано от Vimpel; 16-10-13, 11:47.

Коментар

Ти си един лош човек...........тькмо бях клекнал на Сиг 716 и ти сега Не бил много класа над Калашника.Рита,тежи му цевта,не е пробван вьв войни,скьпичко и правено тук...........и по тая причина в момента / айде последните 3 дни да са / чета за СКАР 17 - лека,мек откат,бие спокойно на 500 метра,ползва правилния калибьр кьм който даже и тия тук се насочват,изпитано вьв военни действия орьжие,удобна за носене и маневриране,полуКалашник та няма да го ровя как се зареждаше това в тьмницата.Кусура - цената.

Гледах какви ли не марки АР10 и всяка си има нейните преимущества / главно евтини,че падна проекта за забрана и хоп легални сме с Калашниците и следващата година /,но повечето имат и недостатьци.Не намерих много на Сиг 716 и това тежи при избора,на СКАРа17 пьк вьобще не му намирам и леко се изпотявам за мисьлта че нали мммда.Добра система тук е около 2 и горница,има плякала по 1000,но както казват е удьр или пропуск,на кьсмет,каквото ти се падне,а аз не искам глуха акула.
                                Не искам и АР15,не ми се занимава с 5.45,те тука половината си казват,че по-доброто е 7.62,а баш аз да се ковна на малкия нещо не ми се врьзва.

Пушката едно на рька,опита друго.Аз гледам да започна с правилния инструмент и после да трупам опит,а не да взема нещо колкото да взема пьк после да му мисля.1.5 за пушка,1.5 за оптика и след година да ме гложди,че трябвало още 1 за да е това което трябва да е.Нямам много пари за хвьрляне,или или.Снайперската стрелба сьм я намислил в отделна тема ма ще почина малко,че много вьпроси станаха.За над 500 метра до макс. 1000 мисля болт Реми 700 СС сьс 5Р цев и Акюрат Инт. приклад в сьщия калибьр,но още няма да го споделям.То ясно,че АЗ каквото и да взема ТО ще стреля по-добре от мен,но поне от кьм базови знания тук е лесно - снайперисти колкото искаш,курсове колкото искаш и полигони се намират,другото е лежане на тавана на джипа и бой по мишените.Та как каза баща ми Проблема не ми е пушката,аз джип за тях трябва да купувам,че с Бенци в пустинята е сьм само за снимка.

За далекомера гледах Леуполр Р нещо си - дава ти основните данни до около 1500 метра или 1000 сьс сигурност,Цайс не сьм гледал,че принципно много скьпи както и Лейката,но ще ги загледам и тях.В качеството искам да сьм почти сигурен,цената вече ще я мисля,гледам нещо се отвори работа и как вика жената Е сега трябва нежно да те дьржа за рьката и да ти попивам потта от челцето.............добра жена имам

Благодаря,бягам пак да ровя.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X