Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АР - 15

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: АР - 15

Заебете го слр-а, сар-а е истинския...
    Дагобаре, за веприте отдавна има отзиви, по форумите - предимно положителни.А усещам как Боса постепенно узрява за съветската класика, българско производство, на американска цена, в калибър от отминалите години на варшавския договор и с еврейски тунинг.А познайте батко ви каква ремичка си поръча за сто и шеесе кинта
    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
      Заебете го слр-а, сар-а е истинския...
      Дагобаре, за веприте отдавна има отзиви, по форумите - предимно положителни.А усещам как Боса постепенно узрява за съветската класика, българско производство, на американска цена, в калибър от отминалите години на варшавския договор и с еврейски тунинг.А познайте батко ви каква ремичка си поръча за сто и шеесе кинта
      Магпул МС3? Или ? Пред да поръчваш питай, че може и по- йовтинко да я намерим.
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Да бе, тоя човечец как мед му капеше от устата, като го говореше за българския АК...се едно у Швейцария беше правен....са реклама, реклама поне има ли нещо вярно???

А и гледам по филмите се пуцат яко ВЗ-58....по-яката работа явно от нашия

Коментар

Ми ти късно ми обаждаш далаверата, а след комбинацияъат маавруд-мерло ме удари на русофилия, сигурно е от червеното, и на проекто-зетя му възложих бойна задача у мирно време.мача е свирен, а като съм пил съм по-зле от трезвен и нема как да се отметна от поръчката.Друг път не се дърпай, а помагай, пък аз ше се пробвам да те удава в македонски гроздова и мерло, и да те натъпча с северняшка трапезица от домашен свински врат , освен ако не се притесняваш за холестерола, ама и тогава има вариант за нещо по-леко -например широка мелнишка и зайче.
          Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
            Да бе, тоя човечец как мед му капеше от устата, като го говореше за българския АК...се едно у Швейцария беше правен....са реклама, реклама поне има ли нещо вярно???

А и гледам по филмите се пуцат яко ВЗ-58....по-яката работа явно от нашия
            А познай на взор 58 кое му е по-убавото, да не те мъча - цената.Иначе не е лошо, по меко е и по-леко от нащо.
            Всеки трети е шести

Коментар

А познай на взор 58 кое му е по-убавото, да не те мъча - цената.Иначе не е лошо, по меко е и по-леко от нащо.
              И не само.... И едно такова ми е в списъка ама ще почака първо да вземем и комплектоваме АР ката.
              Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
              No man left's behind !!!!

Коментар

А той и моя списък голем го вадех, ма омекна.Да не казвам тука и къв щаер бех намислил, че на Боса ще му потекат лигите.Но сега вече си оставам с какалашките, ама и на тях се радвам и съм доволен.Ако нещо ми излезе късмета може да запаша на гол тумбак чифте пищови, може нещо на ония с бирата .45 или съседско .40, ама ако не стане една макарена да пуцам по нова година докато лапам от тавата с макарината.
                Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                  Нюрнберг останах приятно вчепатлен от продуктите на Molot и по-специално карабината Vepr в различни варианти. Определено ми допаднаха, кеф ти ловен вариант на РПК, АК и т.н. Доста от тях са ги тунинговали здраво и са ги нагодили към америкаснкия пазар. Вмятам го като вариант за BOSSа, ако иска да ги погледне и тях. Има и доста разнообразие в калибрите, както ВД, така и НАТО. Единственото което ме притеснява е, че като сравнително нови в тая област, нямам почти никакви отзиви относно качества и характеристики на оръжието. Изпипани ли са, качесвто на матеряла, изработка, точност и т.н. На немския пазар ги има.

Те за тва питам и аз де,калибьр 7.62Х51.Тук идва вьв формата на ловна карабина и от там почва тунинга,взимаш го за 1100 кинта и слагаш още толкова за приклад,релсите,мерници и на финала имаш нещо яко за 2200 кинта.
                  Нашия Калашник от там почва и пак му трябват 1000 за да стане това което трябва да е,а аз 3 и горница за Калашник няма да дам.

До момента е това долу води,има да чета още,но като ще се искат 2 бинки поне да има за какво - СИГ 716

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:716-Patrol-Detail-R.jpg
Прегледи:1
Размер:18.7 КБ
ID:5525774

Горното 1800,долното 2100 доларес или колко прост наш Калашник.Е много молим ма чак толкова не искам Калашник,че и Молот Випр.Това е готово,с Латермана мога да го вкарам в час,а не да му гоня частите из целия свят.А и си пуца правилния фишек.

Име:sig716_prec_marksman-tfb.jpg
Размер:75.8 КБ
ID:5525775

Пу де,що ми причинихте това?От Януари май са незаконни и сега му е времето.

Някой нещо лошо да има да каже за СИГ 716 ПАТРУЛ или ПМ освен цената му / мамка им на тия ?
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Да не казвам тука и къв щаер бех намислил, че на Боса ще му потекат лигите.
                    Не бьди скрьндза,кажи си.С какво е по-добро от СИГа 716 примерно?
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Не, Бос, за друг тип оръжие става въпрос, Кучето да каже заслужава ли си парите според него и добро ли е.В .308 уин, ей го: http://guns.bg/Steyr_SSG08_308_Win-c...edReg=&outlet=

Име:ssg.jpeg
Размер:12.7 КБ
ID:5525782

Аз лично имам високо доверие в щаера, но пред това да се въоръжавам, предпочетох да строя къща, а пък така или иначе съм изпаднал в дълбока финансова криза, та тия си мечти ги оставям за едни по-добри времена.Иначе идеята ми беше да се оборудвам с тоя щаер, един хк от тоя тип пушкала дето ти ги разглеждаш в момента, и една чисто ловна дървена, които да са унифицирани под тоя калибър + един определен гладък модел на сайгата.Но поради споменатите причини останах на варианта гладкия полуавтомат и другата в 7,62х39.И може би след нова година нещо за кръста, различно от 9х19.
                      Всеки трети е шести

Коментар

О майко,това е лесно от кьм закон,не го забраняват тоя тип пушкала тук за разлика от това което питам и има време за оглед и почесване.

Така,вьпрос и тьнки сметки.

СИГ 716 7.62Х51 идва с релсите и мерниците на около 1800 долара,тежи около 9.5 и проблеми няма.
                        СИГ 556Р 7.62Х39 идва без ресли - 300 кинта и без мерници - 200 кинта,цена около 1200 кинта,тежи около 7.5 и втората генерация проблеми няма.Крайна цена с релси и мерници около 1700 - 1800 долара или цената на горната.

Едното е Мерцедеса на Калашника в Немски вариант както се изказват,леко е и яде всичи патрони и заключва и работи с всички пьлнители.Е ще му тьрся предпазителя пред спуська като на Какалашка ма ще свикна с това.
                        Другото / 716 модела / я му намеря в тьмницата от кьде се зарежда я не,аз такова не сьм дьржал в рьцете си,не че няма да му свикна ма що пьк да свиквам с нещо с което не сьм.Като пушкало си е тежко и голямо,гледам и двете бият на 400 метра без особенни проблеми.

Вьпроса - кое от двете,СИГ 716 или СИГ 556 в калибьр 7.62???
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Казвал съм го - най-близкото м/у двете е "калашниковия" калибър и това е - едното си е зиг, другото си е калаш.Нема мерцедеси, нема поршета, нито москвичи.
                          А относно въпроса ти - по-мощния!
                          Всеки трети е шести

Коментар

Казвал съм го - най-близкото м/у двете е "калашниковия" калибър и това е - едното си е зиг, другото си е калаш.Нема мерцедеси, нема поршета, нито москвичи.
                            А относно въпроса ти - по-мощния!
                            Трудно ги разбирам някои идеи и ми хаваща тьрсене Ако на пьрва страница на темата да го има модела,това с Мерцедеса не са мои думи макар сравнението да ми харесва много.Е го от кьде е,дьното на страницата.Тоя сьщия мистьр Суарез има едни доста добри клипове на 556,а и кратко е обяснил кое и защо.Сьщия тоя стреля и на 400 метра с малкия Х39 та идеята за 2 кила горница на 716 нещо ме попритесни макар,че няма наряди да давам с нея я.

http://www.warriortalknews.com/2012/...l#.UlWMCBafdi0

По мощния ЗАЩО?И едното и другото мята на 400 метра,едното е Какалашка на която сьм свикнал,другото е СИГ го зареждаш сьс зьби деа.С мерници и релса цената им еднаква,двата бият 7.62 като по-малкия дупчи и на 400 метра.

Защо по-дьлгия патрон?
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Чакай сега, за теглото в килограми ли говорим?Девет кила и половина?Ммм не, има по-леки в същия калибър.Защо по-якия - ми за хипопотами не става, ама за горили и мутри е идеален.Защо, защо, ми на местния принцип бигър ис бетър или според мечо Пух - колкото повече, толкова повече.Просто ако цената им е близка и имаш възможност, що да не си вземеш по-големия?

http://www.hk-usa.com/military_produ...17_general.asp

http://guns.bg/Heckler__Koch_MR308_3...edReg=&outlet=

Име:lg_hk417_9.jpg
Размер:49.8 КБ
ID:5525907

4 кила и половина.
                              Последно редактирано от Самодържец; 09-10-13, 21:54.
                              Всеки трети е шести

Коментар

Паунда,около 4.5 килца много грубо

Разбрах те.като сложа на кантара и проблемите които са имали с 556,а и това,че идва гол като става една........ебати Мерцедеса на Калашниците,тоз дето го прави това ревю ми е чудно какьв Мерцедес кара,че такова сравнение дава.

Пак сьщия вьпрос тогава - какви проблеми има / ако има / СИГ 716/?
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X