Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АР - 15

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: АР - 15

Ами не са хич лоши АР-ките,и най-вече бая тунинг носят - за всяка краста.

Коментар

Какво е това горе и с какво е по-добро от HK?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Какво е това горе и с какво е по-добро от HK?
        The SIG is the adopted "green skinned step child" of the rifle world, hated by both the M4 mafia and the AK hordes out of pure envy. It reminds the M4 of what it is not and will never be, and it reminds the AK of what it could have been.
        Gabe Suarez
        Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
        No man left's behind !!!!

Коментар

Последното изречение ми хареса!Не съм стрелял нито с М-ка, нито със SIG, ама звучи добре.Това-европейското не е ли доста скъпо удоволствие?
          Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
          0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Първоначално публикуван от Маркони Преглед на мнение
            Това-европейското не е ли доста скъпо удоволствие?

Зависи от кьде го гледаш,на мен ми е много скьпо защото каквото и да взема то се почват едни глупости покрай него които му удвояват цената.
            Това в момента е проблем,един дьльг списьк с подобни пушки наредиха тия тук и след определено време ще им искат регистрация и прьстови отпечатьци на собствениците та в момента цените са на тавана,всичко което си заслужава е с по 30-50% по-скьпо.

И май нещо обьрках темата,той Калашника трудно цели с неговия фишек,а какво остава за малкия над 300 метра.Всичкото СИГ горе е или нелегално тук или е 5.56,то като ще бие на 150 метра ще си направя едно Бенели М4 и с правилните патрони,мерак и оптика ще метне там.

Не знам и дали е скьпо,тия показаните модели / без НК че за 5 минути не им излязоха цените / са между 1250 и 2300 кинта,повечето се вьртят около 1500 БЕЗ оптиката и екстрите или поне още толкова за тях.Ако сметнем,че едно пищовче е 1200 примерно,с тунинга,мерниците,фенера/лазера,чирените,кобура.......и пак отива спокойно над 2 а е те такова едно нюню.

Я да разгледам какво има в тукашния списьк с пукала.
            Последно редактирано от BENZBOSS; 07-10-13, 04:38.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

А и още нещо се сетих.

Аз разглеждам карабини с нормален размер и нормално тегло,снайпери и полуснайпери / нова дума / вьобще и не заглеждам.16 или макс 18 инча цев.В магазина имат едни модели дето не влизат в моя багажник и трябва ако някой ми подари такова / че 7 бона за пушкало и да имам няма да дам / да го влача като пудел след мен,тежи та се не трае.

Интересно ми е какво толкова са подлудели по тия АР15 или голямото 10.Долу едни от тия които уважават тук на нормална цена,кликнете на кой да е модел и ще видите колко и какво имат в наличност.

http://www.armalite.com/Categories.a...f-75283c4850a3
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                Ще е AR-10 - не по врат а по шия.
                Поне аз останах с впечатлението че човека държи на 5.56 . На времето с АКМС поне 70% от наборите ми целеха с лекота две от трите мишени а едни 20 % от тях и картечната . Няколко човека които бяхме минали през стъргалото на спортната стрелба даже ни оставаха по 3-4 патрона от 12 . Аз свалях моите много бързо и с останалите ми патрони свалях картечната на този до мен та и той да изкара отпуска Останалите около 30% или целеха нещо по случайност или въобще нищо не уцелваха . Тогава оптики и бързомерци и на сън не бяхме виждали .
                Последно редактирано от sek.1; 07-10-13, 07:11.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Хе-хе, Бос, твоите теми вече минават към забавната част, га си у нашенско може да се измисли нещо, да изпуцаме някоя и друга кутия патрони, че с това четене ще си увредиш очите от компютъра и после и оптика трудно ще помага.
                  Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                    Хе-хе, Бос, твоите теми вече минават към забавната част, га си у нашенско може да се измисли нещо, да изпуцаме някоя и друга кутия патрони, че с това четене ще си увредиш очите от компютъра и после и оптика трудно ще помага.
                    Е какво сериозно видя ти в моите теми???

Питам си е така да знам защо някои са се побьркали на тия теми,защо и какво предпочитат и защо едното е 1500,а другото 5 бона.Майтап да няма,има нещо гнило в цялата система,всичко което порьчваме или го нямат като легално тук или се чака с месеци.Е брата си взе неговия Сиг и го порьча от Охайо ли беше,там някьде майната си сьс сума и ровене по нета и стотина кинта горница на моя.Аз сьм корав обаче,нека ми е гадно.
                    Аз се бях натоичил за помпа ма нямат нищо в 20 калибьр,НИЩИЧКО.Бащата се засили за 686+ или 627ПЦ и това го нямат та сега сме в очакване всичките.Станах им член на стрелбището,а те пищовите ни карат да ги чакаме с месеци,утре отивам с прашките пак.

Имат цяла гора с АРки обаче,да ти продам една та да ти продам.То хубаво ще ми продаде ма нали трябва да избера на черешката дупето,той така си мисли купувам аз глупости и броя колко ми кажат за каквото ми предложат.ААААМАХА,ще си почета малко,ще науча нещо ново,ще видя кой какво залага и кое най-вече е легално.Не е като револвер да продават 10 модела 3 фирми,това го прави кой ли не в какви ли не вариации с какви ли не екстри по него и ако вьобще някога изкудкудякам чак толкова поне да имам някаква база за четене,един вид идеята черно на бяло.

Забавно си е от всякьде,5 порьчани пушкала ги чакаме,отделно един кьс списьк с части за тях и пьлнители и ножове и какво ли не го чакаме да го получи кой да е кьде да е на склад,че да си напазаруваме като хората.Цял ОГРОМЕН магазин да има само 4 броя пьлнители за Сиг 220 от нерьждавейка и то 8 зарядни представяш ли си.Света нещо откача,а ти викаш моите теми забавни.

Влиза в списька за бан обаче тоя род пушки,списька за пушка сираче и ако трябва да се граби сега е момента.Както видя обаче по страницата която пуснах имат само пичи вьшки и една пушка няма.Намерх една в гьнс ьф Америка ма не казвай на никой.

Смешно ви е на вас,а на жена ми и се реве

А у нашенско не знам кога ще се прибирам,жената не ме пуска,трябвало да се работи,не само да се гьрмят парите / много ги разбира вече и тя /.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      Поне аз останах с впечатлението че човека държи на 5.56 .

А дьржа,дрьжки.
                      Питам само от какьв зор половината орьжейно изложение продаваше само такива,магазина пьлен с 3 щанда с рошави пушкала,а това което ние искаме го няма та викам да видя кое какво е и какво пари и какьв е тоя зор за модела пушкало.Те поне явно с това са свикнали и всеки натиска на 5.56,че мани ми ги пуснали и на оферта под 900 долара - това преди 3 дни,утре ще видя пак колко са.

Както се вижда явно има защо кекавите да са на тройно по-ниска цена от доброто.Интересуваше ме кое е доброто и какво му се прави за да бие на 300-500 метра.

Темата продьлжава - истинския куршум на средно кьса полуавтомат в Калифорнийска версия до около 8 паунда и долница,другото не мога да го влача макар,че с Калашника в казармата проблеми особенни нямах.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Може би и тука трябва да се подходи като в темата "Какъв джип да си купя" и да се уточни за какво и за какви цели ти трябва пушкалото. Дали ще е за самоотбрана, дали за спортно, дали за снайперско, за любителско колекционерство и т.н.
                        Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          АР15 - кой модел,кои оптики и какви доработки на това?

Някаква мания се вихри тук,модификациите са стотици и с четене това не става,ще ми хване месеци.

Пушкало за дома и тренировки до 4-500 метра да речем.
                          Ахааа! Ако до седмица пуснеш тема за бронирани жилетки захващам сухарите и консервите!
                          луди хора...луди, луди!
                          42

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                            Може би и тука трябва да се подходи като в темата "Какъв джип да си купя" и да се уточни за какво и за какви цели ти трябва пушкалото. Дали ще е за самоотбрана, дали за спортно, дали за снайперско, за любителско колекционерство и т.н.
                            Аз сьм уточнил,но явно неразбираемо сьм го написал - за дома имам в предвид охрана и отбрана макар,че с това в хартиените стени хич не виждам как ще стане.Като ходим в пустинята да стреляме обаче искам да имам нещо което мята над 200 метра до около 500 да речем и точно там малкия калибьр не играе,големия пьк в квартала ще направи мазало.

Стана ясно кои са добрите и кои са бюджетните пушки,стана ясно коя е оптиката.Остава засечката срещу други модели пушкала и вече оптики и доработки по пушкалото както и НОРМАЛНАТА МУ ЦЕНА,че НК базово е 4500 долара което ми звучи като 7-8 в крайна фаза.За под 2 го има бюджетния вариант и с лека доработка на спуська и някои други неща които мернах на бьрзо си бие на 350 метра 10 от 10 в рьцете на добьр стрелец та явно пушкалото това го може.

То за отбрана на дома всичко става и не се врьзва с идеята да мята 500 метра точно,НО не искам и да заглеждам разни по 2 метра,по 15 кила,по 10 бона или ритащи като гаубица.С такова нито мога да стрелям нито ще се уча нито пьк като почна да се уча ще се науча.Това е за пенсионирани стрелбари които Армията им е платила обучението и знаят какво да правят,аз 50 000 долара за патрони нямам и то само за да хвана идеята кьде отиват като леееееееко стискам спуська.
                            Мани ти тая идея с тия геги,в магазина ги има,трудно ги вдигам от щанда и не ми се сьбират в багажника.Колите пьк не им пада задната облегалка и сега пикап за пушката няма да взимам.
                            Кьса карабинка до 14-16 макс 18 инча цев / 3 ланги от неКитайските / на някакви нормални пари и да мята до около 500 метра да речем.Видях какви са препорьките и за пушка и за оптика,остава да си направя домашното за да знам ако ме засьрби жестоко кьде да се чеша.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                              Ахааа! Ако до седмица пуснеш тема за бронирани жилетки захващам сухарите и консервите!
                              луди хора...луди, луди!

Не се плаши баце,ти ако имаш двама сина,брат близнак и баща ти да се хили като луд на идеята за стрелби в пустинята какво ще си вземеш?

Такова за 20 бимберици или по-долното?

http://www.gunsinternational.com/SIG...n_id=100309732

Или това готово почти за 1600 долара?

http://www.gunsinternational.com/Pan...n_id=100373119

Като сметнеш,че за е та такова маленко пищовчЕ плащаме по 1100 кинта то тоя басамак горе ми изглежда направо без пари

Е ги и бюджетните модели,половината са нови и 90% са около 1500$ или на цената на пищовче с фенерче на него.Вие все едно Совалка сьм намислил,гуми за колата и смяна на масло са толкова........

http://www.gunsinternational.com/DPM...cfm?cat_id=454

Ако обаче се загледа човек в добрите,а аз не сьм там като умения и смисьла много ми се губи то трябва да се пипа леко,че цените са от 800 до над 6 бона

http://www.gunsinternational.com/Hec...cfm?cat_id=299

И за идея да се спечеш какво се продава.Половината са застояла стока и в момента вьрвят като топьл ЛЕБ

http://www.gunsinternational.com/rif...sale.cfm?gid=5

+ това за жилетки стана дума в една тема,втора страница ма не помня коя.За льк не сьм питал само
                              Последно редактирано от BENZBOSS; 07-10-13, 17:55.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Кратко и ясно ако може - защо да не избера ВИПР 7.62Х54 пред тия предложените до момента.Теглото да,това ясно,доброто тежи,другите недостатьци на това пред тукашните плякала?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:a-heavily-modified-vepr-cham-cf0a75be-sz850x459-animate.jpg
Прегледи:1
Размер:351.5 КБ
ID:5525558

И не,няма да гледам за Снейк Паунд ми ако ми излязат числата от ТОТОто ще си я строя сам,това поне всичко му е между 30 и 100 долара.Бие ли с добра оптика и удьлжител на цевта това на 350-400 метра?

Има нещо много важно - спал сьм с нея,тая пушчица на сьн да ме бутнеш я вкарвам в употреба за секунди.Другото е,че като ги знам какви са павета спокойно го завещавам на внуците ако имам кьсмет да не са внучки.
                                С тоя патрон обаче наблягаме на чистия спорт,аз рьбам ябьлка,а дядо им показва как се гьрми по капак от Пернишка печка на сьседния баир.Това за домашна употреба малко сложно,трябва да си копам землянка и там да ги чакам.

И си лягам,дано не се избиете по вьпроса защо ДА и защо НЕ.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X