До: Снайперска стрелба
Чшшш алоууууу това даже и АЗ го немога

Първоначално публикуван от Volk
Преглед на мнение

абе то с куртката рита като кон а гол
и о чудо след незнам кой си изстрел започваме да вкарваме куршумите се по навътре в мишената.Аз бях 57кила и като ритне пушката ме върне назад.Не ме питай как съм издържал а ако ме беха държали ощеполовин час щех да стана Ворошиловски стрелец
Но с удоволствие ще опитам и ще снимам резултата (реалния резултат )! За мен е важно да открия "нашите " нормални човешки възможности !!! Ако някой предложи да го направим "на живо "- аз съм "за"! Къде има такива възможности ? Пишете
.Колкото е нужно ще си платим (разумно). И все пак да е законно ! А за малокалибрената пушка - до какво разстояние сте я пробвали ? Имах колега (стрелец) който твърдеше , че с малокалибрена прасе няма да падне !?? Пробвахме "биатлонка" Нямаше нужда от доубиване !!!Така ,че говорим повече за точност, отколкото за сила на изстрела !!! Макар и с по-твърди позиции (различни) става интересна дискусия !!!Ако някой се обижда - извинения !!! След КОЛЕДА ще снимам 14 цола на 500 м и ще кача снимките !!! Говорете!
) даже ЗКПЧ-то връзваше и един червен парцал за чалма.кой не уцели - няма гарнизонка - за кво ти е по-голям стимул
Коментар