Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коментирайте този тунинг

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Коментирайте този тунинг

    Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
    И според мен монтажът на подобно "приспособление" се обезсмисля, не само защото евентуално би направил незаконен ловния автомат -"клонинг на АК", но и би влошил точността на оръжието. Точната стрелба с АК зависи и от добрата и стабилна опора на оръжието /приклада/ в рамото /прикладването/, което дава възможност на стрелящия да задържи автомата насочен в необходимата посока за поне 2 или 3 изстрела. Заради разположението на автоматиката за презареждане, той и без това се отклонява нагоре, а пък с тази хлабава пластмасова приставка, задната опора става съвсем нестабилна. Струва ми се, че с това още вторият изстрел ще е с голямо отклонение и извън целта. Да не говорим колко изстрела ще издържи тази мърдаща пластмаса, преди да се разпадне съвсем. Отзад няма даже и пружина - просто свободен ход на цилиндричния накрайник с "Т" образните канали в приклада.
    Абе да ти кажа че напоследък някои "клонинги" на АК във вид на Арсенал го нямат този ефект на "бягане" след изстрел. Въпрос е на смяна на приклад и откатна муфа /моля последното да не се бърка със заводският огнеприкривател/. Иначе и на мен никак не ми се връзва тази концепция но пък щом някой може да изкарва кинти от това що да не им го продава.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

    Коментар


    • #17
      От: Коментирайте този тунинг

      http://grozab.livejournal.com/73477.html#cutid1
      И още
      едно клипче.
      http://www.youtube.com/watch?v=D1WhhKH3QVU
      Тома Томов
      Вече с Kia Sportage.

      Коментар


      • #18
        От: Коментирайте този тунинг

        Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        ...В казармата си бях изработил навика като селектора ми е на автоматична да натискам много кратко и така изстрелвах 1 пряко сили 2 патрона...
        То това не си си го измислил ти, а беше съвсем официално уставно упражнение, задължително за усвояване. Идеята е, че при наличната скорострелност, до вторият (максимум - трети) изстрел, отклонението е незначително и стрелбата има смисъл в качеството си на прицелна (тази концепция намира крайното си развитие в АН 94, където на съответното положение на селектора, вторият изстрел се осъществява още преди преди първият куршум да е напуснал цевта). В настоящата действителност, ако приемем че всичко останало е в рамките на закона, така или иначе ловната пушка разполага с три патрона в магазина, така че теоретично има шанс за прицелна стрелба (друг е въпросът напрактика).

        Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
        Аз лично не виждам нищо незаконно. Приставката е също толкова незаконна, колкото и един по-къс ресет за кой да е пистолет. Принципно някой, който има достатъчно "нервен" показалец и може да си го контролира наистина добре, може и без тази анджаклама за една шапка пари, да си осигури прилично висока скорострелност с ловен калашник. Е може би не толкова висока, но все пак . Ако сте наблюдавали състезание на бърза стрелба с помпа предполагам сте забелязали техниката на презареждане на оръжието. Отличното владеене на тази техника не прави помпата самозарядна нали? Същото е и в конкретния случай. За всеки изстрел има предварително натискане на спусъка, нищо че това се случава "неволно".
        Именно.
        Ето полето за изява на въпросният печен адвокат. Дори въпросът не се свежда до законността на стрелба в редове изобщо, а единствено до честотата на автоматична стрелба, която сама по себеси е абсолютно законна според настоящите нормативи. Остава единствено въпросът със броят изстрели в реда, които от една страна са неконтролируеми при употреба на въпросното приспособление, но от друга са ограничени на три от законово установената вместимост на магазина.
        Последно редактирано от davc; 26-11-12, 18:00.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

        Коментар


        • #19
          От: Коментирайте този тунинг

          Няма нищо незаконно.АК-ио не се превръща в автоматично,то си остава полуавтоматично.Става БЪРЗОСТРЕЛЯЩО на ЕДИНИЧНА.Ловната ми дружинка изпадна е тих ужас,че съм бил с "автомат",който нямало как да е законен.А е само въпрос на една проста техника,без каквито и да е "инерционни" приклади.За точноста е ясно...

          http://www.youtube.com/watch?v=tQAEF6nyRA8

          Коментар


          • #20
            От: Коментирайте този тунинг

            Техниката се казва "мека китка"

            http://www.youtube.com/watch?feature...1QlHtOWCQ&NR=1

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X