Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Истината за скъпите пушки!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Истината за скъпите пушки!

А със скъпите пушки, нещата са като със скъпите любовници.И в къщи жената ще ти направи едно "туту",ама друго е усещането за нещо неотразимо в ръцете ти. И очите и егото пълни,а портфейла ,тук не го коментираме-знае се -кеф цена няма.Обаче.Обаче после се оказва,че лъскавата любовница ,някой по "чаровен",ще ти я дръпне изпод завивката,а пък скъпата пушка ,брей мама му стара надраскал се безценния орех,и ще трябва,или да си променям навиците и да ловувам там където няма драки,или? Или пак се връщаме на жената и "туту"то.
    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
      Абе то пушкала 50ти калибър,колкото щеш.Кеф ти нитро експреси,кеф ти чисто армейски пушкала и боеприпаси,за които маркетинга е казал, че стават и за лов.Обаче имат един дребен недостатък/не,не е цената/ ами тежат много пущините и се оказва че без да си в Африка ,трябва да ходиш с оръженосец,щото така ли се мъкнат десетина кила цял ден,че и за капак трябва и да стреляш с нея,а и да улучиш.
      Може ли имената на някои от марките които може да се притежават у нас.А това че тежи много е ясно.Ако някога изкарам някой лев отгоре и си взема ще се ползва само за далечна стрелба по мишени.

Коментар

Задай на гугъл 50 BMG rifle и ще видиш доста от оръжията в любимия ти калибър.А щом те влече далечна стрелба с по хард калибър вземи си SAKO TRG 42- 338 Lap.Mag. Може даже да я има и налична във ВИП а.И нали знаеш-можеш да си купиш всичко което можеш да си позволиш.
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Ето ви и цена на един поръчков звяр!!! А сега ми кажете какво струва в тази пушка толкова - гравюри, метал , дърво - кое?
          Прикачени файлове
          LZ1AID

Коментар

Цената е за четирите пушки комплект. Имаше ги преди време във Франконията, но дори и за 4 пушки ми се вижда доста множко.
            Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Това SAKO TRG ми хареса,само дето неможах да го намеря в нито един интернет магазин и нямам идея колко струва.

Коментар

Първоначално публикуван от Barrett Преглед на мнение
                Това SAKO TRG ми хареса,само дето неможах да го намеря в нито един интернет магазин и нямам идея колко струва.
                Десетина хиляди.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                  Десетина хиляди.
                  Ще си му гледам само снимки

Коментар

В софийския Вип има останало едно Сако ТРГ 42 в кал. 338 лапуа..... 14 000лв. без оптиката ...но щом те влече.
                    ...с оптика от съответния клас закупена от същия магазин ше ти кацне на 18 -20000лв. , дет се вика кво му плащаш.
                    Последно редактирано от SSG; 17-07-09, 01:02.

Коментар

Първоначално публикуван от SSG Преглед на мнение
                      В софийския Вип има останало едно Сако ТРГ 42 в кал. 338 лапуа..... 14 000лв. без оптиката ...но щом те влече.
                      ...с оптика от съответния клас закупена от същия магазин ше ти кацне на 18 -20000лв. , дет се вика кво му плащаш.
                      Предполагам няма пазарлъци като при колите То и да има пак няма да е мн. голяма отстъпка.

Коментар

Първоначално публикуван от Barrett Преглед на мнение
                        Ще си му гледам само снимки
                        Колега, докато си му гледаш снимките си купи едно ИЖ-е 18 МН ,7.62х54,за 300 лв и си стреляи с евтини патронки до към 1000м.И си е кеф.Иначе и аз искам 408 чеитак,,,,,ама

Коментар

От: Истината за скъпите пушки!

Момчета, ''кефа цена няма'' и още ''с пълен гъз лесно се пърди''/да ме извинят модераторите/,ама щом си я е купил човека значи няма да му навреди на ''поребителската кошница''.Г-н Монов е прав - да не завиждаме.Аз пък си мисля че щом имаме такива колеги значи вече излизаме от кризата!!Друг е въпросът какъв ловец е този който ще си купи карабина/независимо каква/ че ще даде друг да я стреля/пристрелва/.Ама свят голям-хора разни!
                          Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Първоначално публикуван от ИЖ120 Преглед на мнение
                            Аз пък си мисля че щом имаме такива колеги значи вече излизаме от кризата!
                            Темата е от пролетта на 2007 и тогава Станишев беше хвърлил "котва в бурното море", "резерви", а отделно беше хвърлил и на боб и всичко показваше, че кризата ще ни отмине, по-точно ние ще я подминем, като магистрална циганка...

Обаче нещо се обърка...Та циганката не само ни спря, ами направо ни съдра!

Коментар

Стана тя някаква с тоя боб... . А сега за "скъпите пушки" - скъпи, до толкова да си платиш марката. Смисъл едно оръжие (да вземем примерно една успоредка) ако е качествена идеално напаснати цеви, детайли и затвори. Идеално просвредлени цеви, патроници и шокове. За приклад и ложа някое дръвце по - така(орех 4, 5 звезди) и без много много гравюри, и така малко по малко се качва цената, но според мен това е в рамките на нормалното. Не говорим за стотици часове гравиране по блока и патрониците, златни гравюри, спусъци, скускови скоби и така нататък. До някъде и марката струва пари, не до някъде, ами много струва... Нека погледнем производството на Холанд и Холанд - ръчни изработки на вид перфектни(на бой не знам как са, не съм имал удоволствието да стрелям с такава) марката си е една легенда, а и има пушки, които са произведени преди повече от 100 години, че и повече и още са надеждни... и като вземеш всичко това предвид и цените станали космически. Общо взето оръжието е като леките автомобили, кой за каквото има пари това използува. Да погледнем и ижовката - съветска, изчистена, купена за смешни пари края на 80те години на миналия век, максимално опростена и изчистена, но още си работи, а един госопод знае що олово е минало през цевите и. Така че за всеки си има оръжие, скъпи скъпи... скъпо дърво в приклад и ложа, злато и сребро по (всяко голо място) и то това е, другото не вярвам да е направено от кой знае колко по различно желязо. Но определено има върхови постижения при гравюрите и като ги погледне човек спират дъха.
                              Ако е машина, нека бъде немска!
                              XJR 1200
                              ETZ 150
                              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Математиците- крачка в страни. Политиците също. По темата моля.
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X