Re: Истината за битката при Прохоровка
Е тук не си прав! Руснаците все още имат половината ресурси на земята (или някъде там!), освободиха се от ненужните разходи - като източна Германия и другите в СИВ, който чакаха на кранчето и се Стабилизираха доста ефективно, сега имат пари имат и по-голямата част от Оръжеините и енергиини пазари, така че учете Руски ще ви потрябва по-скоро и по-често от колкото някой си мислят!
А на мен лично ми харесва да има паритет на силите - това води до спокоиствие и благоденствие, което ме устройва, жалко ще е ако едната страна се "подхлъзне" и това ни се отрази зле, така че аз стискам палци и на Руснаците и на Американците и най-вече на нас
че аз не искам да съм най-най-най, а просто искам да съм Добре и да не ми обясняват живота хора който не го разбират
(или поне не разбират моя живот
)
"Ребята даваите жить дружно"
)
А за историята ВИНАГИ са ни лъгали, ама ВИНАГИ, така че аз лично не се "връзвам" много много и не всички "Факти" приемам присърце
- Мисля си с главата и с информацията която имам и Приемам за вярна (Важна е думата ПРИЕМАМ, защото няма как да знаеш...
)
Първоначално публикуван от davc
Преглед на мнение
А на мен лично ми харесва да има паритет на силите - това води до спокоиствие и благоденствие, което ме устройва, жалко ще е ако едната страна се "подхлъзне" и това ни се отрази зле, така че аз стискам палци и на Руснаците и на Американците и най-вече на нас
че аз не искам да съм най-най-най, а просто искам да съм Добре и да не ми обясняват живота хора който не го разбират
(или поне не разбират моя живот
)"Ребята даваите жить дружно"
)А за историята ВИНАГИ са ни лъгали, ама ВИНАГИ, така че аз лично не се "връзвам" много много и не всички "Факти" приемам присърце
- Мисля си с главата и с информацията която имам и Приемам за вярна (Важна е думата ПРИЕМАМ, защото няма как да знаеш...
)
Понеже подфорума и конкретната тема са с историческа насоченост, ще се аргументирам чрез историческа ретроспекция: НЯМА в световната история възстановена империя, повечето рухнали са безвъзвратно изчезнали, а има и такива редуцирали се до национални държави, без никакъв шанс за участие в световния ред в "имперски" мащаби, а те и до днес /десетки и стотици години след разпада си/ имат големи проблеми с "центробежни" процеси /напр. ЕТА, ИРА и т. н./. Бившите империи в много случаи са оставили сериозен културен отпечатък в/у владяните територии, например: империята на Александър Велики, Римската, испанската, британската и др. Руската империя, няма и този шанс, защото нейната култура /писменост, литература, религия и т. н./, са по същество... БЪЛГАРСКИ, акО и чукчите да са уверени, че азбуката я е написал Ленин!!! Оригиналните - РУСКИ елементи в "руската имперска идеология", а именно: тотална конфронтация с всичко и всички; неистова нужда от "враг", а и много водка, надали ще имат много адепти и последователи в исторически план.
Коментар