Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предателят летец!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Предателят летец!

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Това е повече от ясно. Това, какво дават първите найсе години, не съм го измислил аз.
    А за това, че го намираш за привилегия.....
    Не мога да си позволя да говоря от името на 1/6 от сушата!

Но мога друго - може да изглежда смешно, но руснаците са най-миролюбивата нация!
    Проблема им идва оттам, че територията им е голяма, наследство от Иван Грозни!

Ако никой не ги закача, никой не би имал проблеми!

П.С. Пенчо, за мен това е гордост!

Другото си го купувам! Плащам Кеш, в джоб, на ръка, по сметка, на маса, това е лесно.. Имам проблеми с купуването на съвест!

Пусть всегда будет солнце!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Ако никой не ги закача, никой не би имал проблеми!

П.С. Пенчо, за мен това е гордост!

Другото си го купувам!
      Полша закачи ли ги 1939? Финландия? Литва, Латвия, Естония?
      Ние пък с какво ги закачихме????

Коментар

Върни се назад във времето и ще намериш отговора..
        Всичко е било кокашкарски изпълнения!

Тогава не са знаели какво ще се случи занапред!

Руснаците нямат нужда от останалия свят, проблема им открай време е че има интереси към териториията им!

Те пък търсят начин как да покрият идеологически тази територия!

П.С. Ударих няколко яки водки, нека те са извинение за граматичските грешки!

Коментар

Явно водките са причината да титулувате най голямите бандити в съвременната история с "мирна нация".
          LZ1AIV

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение
            Явно водките са причината да титулувате най голямите бандити в съвременната история с "мирна нация".
            Нямам никакви колебания!

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение
              Доста "добро" познаване на историята се иска, за да окачествиш цяла една нация по този начин... Интересно ми е колко от жалещите се от социализма, действително са пострадали и с какво? Ама темата яко се омаза, та ми се ще да се отдели в отделна и всеки, който има основание да мрази или поне да се оплаче от живота си преди падането на системата, и т.н. да пише в нея. Не мотиви за и против. По тоя въпрос историята вече се е произнесла. Просто конкретно, кой с какво е пострадал, а не "Щот комунистите не ме кефят". И после ще напиша това, което няколко пъти започвам и после трия, защото много хора ще се почувстват обидени. Не ме разбирайте погрешно, по-политически безразличен и безпристрастен от мен едва ли ще има във форума.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Върни се назад във времето и ще намериш отговора..
                Всичко е било кокашкарски изпълнения!

Тогава не са знаели какво ще се случи занапред!

Руснаците нямат нужда от останалия свят, проблема им открай време е че има интереси към териториията им!

Те пък търсят начин как да покрият идеологически тази територия!

П.С. Ударих няколко яки водки, нека те са извинение за граматичските грешки!
                Извинен ситази вечер ме превари

Много са ми симпатични руснаците и добре съм си живял с тях.

Добре го каза и е истина руснаците нямат нужда от още земя

А техните вождове ?Които винаги са били варяги още от Киевская Рус и винаги са хвърляли народа във войни от които той мре а варягите грабят.

Варягите не могат да живеят без грабежи това е проклятието на нашата част от Европа

Чудно как из цяла Европа са измрели или са се култивирали само в Русия за огромно страдание на Руския народ са оцелели и мимикрират при всяка власт

Има една книга“ Полигонът на Сатаната„ защо Бог е избрал това да се случи не знам

Поздрави
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Без да искам да влизам в полемики, и без да мисля че има смисъл да продължаваме в тази посока:

- Не винаги съм съгласен с Волк, но в случая подкрепям с две ръце че Съветите (по липса на по-добро определение, предвид че не искам да вкарвам етническия елемент руснаци/неруснаци) исторически са ако не мирна, то поне изключително прагматична нация (отново ползвам "нация" по липса на по-добро). Същото се отнася и за Царска Русия, колкото и да е тръбял Запада противното. Различните конфликти които Русия е имала със Запада от началото на 19ти век насам са просто вторичните трусове от наместването на едно монументално туловище, което просто предишните векове се е занимавало с укрепване на границите си другаде.

- Полша, България и т.н. неволни или волни потърпевши просто имат историческия "късмет" да се намират географски в зоната на "Санитарният Кордон" който Съветите са длъжни да издигнат около себе си след Втората Световна Война. Ситуацията е била "Кой еб@л - еб@л, Маша вече не е курв@, повече, поне в Европа, директни граници със силни врагове няма да имаме". Схемата е отработена и договорена с другите Големи.

Въпросният санитарен кордон минава през райони които са относително лесни за отбрана и са от стратегическо значение за Русия, от ОТБРАНИТЕЛНА гледна точка. Германия, що се отнася до нея, си е просто победена страна във войната и по тогавашните обичаи - окупирана. Не само от Съветите. Всяка от страните включени в този кордон е включена там по някаква причина.

И, обидно за нас, радващо за други - страните които са успели едновременно да УДЪРЖАТ достатъчно дълго и същевременно да УБЕДЯТ Съветите че от тях проблеми повече няма да има, са били оставени на мира от същите тези Съвети. Питайте Австрия. До 1953та въобще, ама въобще не се е знаело дали няма да стане демократична република. Само че през всичките години след войната не се намерила ЕДНА политическа партия, ЕДИН политик който да се пусне на Съветите в името на властта. И изборите просто не ставали по руската схема.

- Идеологическите патаклами, биенето в гърдите и прочее, са просто подправка към цялата манджа. И, без да искам да оправдавам политически строй който е направил толкова много поразии - не се сещам за кофти събитие тръгнало от Съветите което да няма поне равен екивалент при добрите Западняци, по горе долу същото време. Включително и свалянето на невинни (истински невинни, не мълчащи в продължение на часове съмнителни такива) пътнически самолети.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                    Аз пред мавзолея не съм манифестирал , ама иначе ходех с кеф! Не съм ходил да изразявам никаква благодарност, просто някаква празнична еуфория и атмосфера имаше тогава. Между другото и в САЩ е имало а и още има паради с маршировките му, музиките и всичките салтанати!
                    Алтернатива на казармата беше Кремиковци например. Познавам хора отбили си службата там и никой не ги изкара луди, заявяваха че религията не им позволява да носят оръжие.
                    Границите се пазеха отвсякъде, а кльоновете до последно бяха навън с козирките! Така че кое е било предимно и кое не не можеш да кажеш! Познавам един дето след като избягал навън после 6 пъти се връщал да трови водоизточници където пояли животните, и да чертае карти (по негови разкази), накрая го хванали и осъдили доживот. Излежал 30 г. след което бе помилван че и 60000лв. му дадоха че бил репресиран даже. А си е бил за разстрел отвсякъде.

За къде да бързам, за циганизацията ли!? Неизбежна е засега!
                    За кой кльон говориш че аз две години го обхождах и то из вашия крайНема да .......... за кльона и диверсантите...израснал съм 2...3 годишен на застава 63-64г. на гръцката граница ...обстановки... коне ....кучета

Реални нарушители.........

Тука ше говориме само и баш истината кльона и ние гранични войски пазехме българския народ да не се разбега кой накъде му видат очите

Сякаш не можеше като Тито светла му памет;пущи ги ше одат одат па ше се върнат и то повечето с пари...

Не съм искал да те обидя .Поздрави
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Все пак каквото и да се говори, за каквито и политики да се спори, по цял свят човек който доброволно се предаде на врага заедно с оръжието си са нарича предател.
                      В случая обстоятелството, че оръжието е най-новото творение на инжинерите имащи задача да изпреварват врага с разработката на оръжия е само утежняващо.

Комунисти, загнил капитализъм, желание за по-добър живот, бля, бля, бля...
                      Предателя си е предател и никъде не е на почит.

Освен ако това не е предварително режисирано. Тогава предателя може да се превърне в супергерой, но поне на мен ми звучи доста невероятно за да е истина.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        ... Освен ако това не е предварително режисирано, но поне на мен ми звучи доста невероятно за да е истина.
                        Държава, която продаде Аляска за 7 млн. $, защо да не косне и един самолет?
                        ПП. Наистина има неща, които не се купуват с пари... Те се купуват с много пари!
                        Последно редактирано от trapper; 18-02-11, 21:13. Причина: пп
                        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Добре, че във форума е забранен политическия активизъм, че като гледам колко фенове има диктатурата и комунизЪма лошо ми става!

Коментар

Руснаците нямат нужда от останалия свят
                            Верно ли ?? Чичко Сталин за това ли окупира половин Европа, че и още искаше ама не му стигнаха силите...Болшевиките за това ли още навремето присвоиха Литва, Латвия, Естония , за малко беше и Финландия.
                            И ето разликата! Руснаците може и да не им трябва останалия свят, ама болшевиките го искаха целия....За да го превърнат в концлагер.
                            Та за това, за мен тоя летец не е предател.Въпрос на гледна точка.
                            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                            Суперскан България www.decbg.com
                            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Слава на Господ, че ни даде толкова много "предатели" 89-та година!!! А също и в цяла Източна Европа!

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                                - тях ги признавам имали идеали отстояли си ги за разлика от тебе ,дето си се клел фалшиво и лицемерно.
                                Хе хе, само дето така фалшиво и лицемерно се кълняха 99.99% тогава.И не само по отношение на казармата....Явно останалия 0.1 % са били истинските герои
                                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                                Суперскан България www.decbg.com
                                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X