Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предателят летец!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предателят летец!

А какъв щеше да е, ако беше се забил заедно със самолета в Кремъл?

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Колегата не разбира термина "предател"...

Както и други колеги!
      За себе си са прави, пилота е живял в общежитие, карал е таратайка, надали е имал стереоуредба, абе все достатъчни поводи да изпързаля тези, които са му имали доверие и са го качили на най-съвършенното нещо създадено към момента от нещастната им съдба!

Когато си продаваш задника, не изнасяй покъщнина!
      По тази логика и Щирлиц е предател. Райха му имаше пълно доверие..
      Какъв коментар имате за Георги Марков? Той какво изнесе?

Коментар

Колега Волк, наистина ли мислиш, че въпросния пилот е избягал за по-добра кола или жилище? Прекалено опростяваш нещата а те са много сложни. И в никакъв случай не са свързани със кола или стерео. Търси истината в друга посока.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          На колегата дядо му, царство му небесно, е ОР полковник от Висшето на НВ училище.
          Вероятно за това не разбира що е то предател и воинска чест.
          Пак казвам - нищо лично!

А примера няма нищо общо с теб, по-скоро дядо ти не ти е отделил време да ти разкаже нещо за армията!

Коментар

Хайде да оставим на мира мен, а още повече дядо ми. Благодаря.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от symphony Преглед на мнение
              Колега Волк, наистина ли мислиш, че въпросния пилот е избягал за по-добра кола или жилище? Прекалено опростяваш нещата а те са много сложни. И в никакъв случай не са свързани със кола или стерео. Търси истината в друга посока.
              То целият свят го е обявил за предател, само тук има някакви поддържници!
              Ами убедете света, не мен!

Коментар

Колегата не разбира термина "предател"...

Както и други колеги!
                За себе си са прави, пилота е живял в общежитие, карал е таратайка, надали е имал стереоуредба, абе все достатъчни поводи да изпързаля тези, които са му имали доверие и са го качили на най-съвършенното нещо създадено към момента от нещастната им съдба!

Когато си продаваш задника, не изнасяй покъщнина!
                Ти откъде знаеш ,че не е накаран да излети натам и всичко това не е инсценировка на голямата игра играна още от времето на Сун Дэъ/още повече ,че действието се развива в Азия/.Има и друга трактовка на инцидента-пилота иска да запази паритета във въоръженията за да спаси света от война и по този начин става благороден пацифист.Те повечето оръжейни системи са създадени никога да влезат в употреба ,щото ще стане страшно.И нещо ми се струва ,че пак плачеш на чужд гроб и май даже и гробищата си объркал...
                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

предател е и мизерник......... не защото е избягал........... много бягаха по един или друг начин, но не бяха предатели, а невъзвращенци........

предател и мизерник е, щот открадна самолета и го предаде на "врага"........... ако искаше просто да избяга, да беше дръпнал ръчката между краката си близо до острова!!!!!!

скоро осъдиха на 8 години една дама, изнесла малко търговски тайни от Кока Кола.......... а съучастника и на 5............. те предатели ли са???

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Предателите никой не ги тачи особено. Включително новите им господари.
                    Не съм запознат с конкретния случай, ама понякога, когато своите са те предали и смачкали предварително, изхода е или това (ако няма какво да губиш), или да наведеш глава, като всички останали. Заради роднини, приятели, убеждения, страх и каквото се сетиш друго. В крайна сметка освен вярност, човек трябва да има и самоуважение.

Аз поне никак не мога да кажа кое е по-достойно или по-недостойно.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А защо тогава търпите кокаляците на мизерника Георги Димитров да са все още в България като по-голям предател от него в нашата история надали ще има.

Този летец бил избягал с някъв самолет, а нашия с цяла държава ( собствената ни).Тръгнали сламката в чуждото око да дирят, а гредата в своето не виждат.
                      Последно редактирано от BulAf; 16-02-11, 20:11.

Коментар

Предател е презрян човек! На всички ще им е гадно, ако им им го лепнат пред името! За тези, които го защитават в конкретният случай имам въпрос:
                        Ако "пича" беше ватман или сладкар и се беше изтъпанил някак си там, в "Дивият Запад"- какво внимание и какви гаранции щеше да получи, че го чака дълъг, щастлив и осигурен живот там?! И изобщо, някой щеше ли да се интересува от него?
                        И друго- аз си имам своите проблеми днес, неудовлетворен съм, мисля си, че заслужавам нещо повече от това- да свързвам двата края... И по някакъв начин успявам да "имигрирам" във властта и понеже искам много да съм европеец ви започвам подред:
                        На този- номера му е на предният капак, на този- ресьорите са му над моста, на този...
                        Вие какво ще кажете за мен- че съм много готин ли? Че си оставам един от вас, част от групата?!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          предател и мизерник е, щот открадна самолета и го предаде на "врага"........... ако искаше просто да избяга, да беше дръпнал ръчката между краката си близо до острова!!!!!!
                          ...от което щеше да последва същия цирк, само че с участие на подводници, и несигурно оцеляване.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

То целият свят го е обявил за предател, само тук има някакви поддържници!
                            Ами убедете света, не мен!
                            Кой свят? Света на диктатурите (па макар и на пролетариата), на БКП-тата и КПСС-ите?
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              ...от което щеше да последва същия цирк, само че с участие на подводници, и несигурно оцеляване.
                              Спарки, баща ти не е ли бивш пилот?

Попитай го, да си каже мнението..

Коментар

Прочетете пак мнение номер 4 от темата.
                                Да видим тези които се изказаха в подкрепа на предателите дали пак ще си отстояват мнението. Ще го отстояват, то няма как иначе. Но за себе си ще знаят кое е истина и кое е предателство.

Георги Димитриов го оставете. Той отдавна е мъртъв. Питайте се защо търпим съвременните ни управници? Те са не по-малко предатели на нацията от него.
                                Това извън темата, да не я обръщаме в поредната политическа сага.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X