Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предателят летец!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предателят летец!

Интересно. Замислих се, по-голям и страшен предател ли е Георги Марков, та трябваше да го бодат с чадъра?

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
      А, имаше един американец - военен, който "избяга" в Русия , та руските вестници и телевизии се скъсаха да го дават. Даже им беше занесъл снимка от американски спътник на някакъв регистрационен номер на автимобил ЗИЛ или нещо подобно. Не помня годината- 86-87-88?
      Този случай нещо ми се губи. По това време, един тийнейджър, кацна на Червения площад със "плажно бъги за пред кафето"...
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

http://en.wikipedia.org/wiki/Mathias_Rust

Коментар

Преди това беше, даже да не беше в началото на Престройката. Мисля, че беше полковник. Ама беше отдавна и спомените ми са избледнели.
          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            От коя страна на завесата?
            От нашатадругаде не е възможно.
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
              На лов за червения октомври Препоръчвам горещо, ако някой е пропуснал да гледа. А да се дават определения за пилота 25 години по-късно... е лесно.
              +1 И останалите романи на Том Кланси от тази поредица са интересни и показват по-различния прочит на руско-американските отношения,които никак не са враждебни за разликата от впечатленията които оставят.
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Практиката показва, че не светът краде от съветите технологии, а тъкмо обратното.
                Конкретният случай е малко наопаки, не мислиш ли?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Ники, а защо военнопленник е предател и подлежи на незабавен разстрел?
                Не непрекъснато. Само по време на война и само докато се разчуе. Иначе не остава войска. Всяка войска има такива механизми.

Коментар

...Практиката показва, че не светът краде от съветите технологии, а тъкмо обратното...
                  Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Конкретният случай е малко наопаки, не мислиш ли?...
                  Точно в конкретният случай, изобщо не е наопъки.
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Не непрекъснато. Само по време на война и само докато се разчуе. Иначе не остава войска. Всяка войска има такива механизми.
                    Абе не баш. Ма ако седна да доказвам що съм прав като нищо ще ме баннете

ПП Това мнение си е спам, затрий го ако искаш
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

ПП Това мнение си е спам, затрий го ако искаш
                      Не, че не баш, ама направо всеки един военнопленен от Втората СВ от руската страна, след това ако не и разстрелян, е бил репресиран до дупка.
                      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Явно армията ти е чужда!

Представи си как би изглеждала една армия, съставена от такива като тебе! /нищо лично/

И колко заблудена ще е една нация да очаква от такава армия защита?!

Коментар

Аз пък си представям свят без армии.
                          Подранил ли съм?

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                            Явно армията ти е чужда!

Представи си как би изглеждала една армия, съставена от такива като тебе! /нищо лично/

И колко заблудена ще е една нация да очаква от такава армия защита?!
                            Ако можеш да поясниш какъв е колегата,че ми стана любопитно да ни би и аз да влизам в категорията.
                            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                              Ако можеш да поясниш какъв е колегата,че ми стана любопитно да ни би и аз да влизам в категорията.
                              Колегата не разбира термина "предател"...

Както и други колеги!
                              За себе си са прави, пилота е живял в общежитие, карал е таратайка, надали е имал стереоуредба, абе все достатъчни поводи да изпързаля тези, които са му имали доверие и са го качили на най-съвършенното нещо създадено към момента от нещастната им съдба!

Когато си продаваш задника, не изнасяй покъщнина!

Коментар

На колегата дядо му, царство му небесно, е ОР полковник от Висшето на НВ училище.
                                Вероятно за това не разбира що е то предател и воинска чест.
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X