Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е това ?
Свий
X
-
От: Какво е това ?
Ако се вижда надписа върху дъното на гилзата по-добре и се научиш за работиш с измервателни уреди.....може и да разгърна някое учебниче за целта!
А-а-а и още нещо!Снимането не е най-силната ти черта!!!МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеАко се вижда надписа върху дъното на гилзата по-добре и се научиш за работиш с измервателни уреди.....може и да разгърна някое учебниче за целта!
А-а-а и още нещо!Снимането не е най-силната ти черта!!!Снимките не съм ги правил аз, ако ти пратя оригиналните нищо няма да разбереш от тях. Тези съм ги малко попипнал та що годе да се повижда по малко. Нямам и други снимки. Това което е сигурно според мен е, че надписа май е на кирилица, а калибърът е около 9 мм. Короната ясно се вижда, но дали едното не е година - 1885 може би ? А и дали съм уцелил верния раздел на темата ?
Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
Първоначално публикуван от green Преглед на мнениеПо форма напомня на на гилза на Бердана... но тя не е 9мм а,повече. "Берданско" ще да еМБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеТака наречената Крънка Бердана!
''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Първоначално публикуван от green Преглед на мнениеПо форма напомня на на гилза на Бердана... но тя не е 9мм а,повече. "Берданско" ще да еТази земя, по която тъпча сега,
Коментар
-
Дааааа. Двете снимки са много еднакви, но не съвсем. Разкажи ни нещо за този Маузер Кока Милованович и какво означава надписа КРАЛ ЧАУРНИЦА КРАГ.Тази земя, по която тъпча сега,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеКРАЛска ЧАУРНИЦА (чаура - гилза по сръбски) КРАГуевац...Спасибо дорогой !
Тази земя, по която тъпча сега,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеКРАЛска ЧАУРНИЦА (чаура - гилза по сръбски) КРАГуевац...Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]711175[/ATTACH]
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар