Първите три са експериментални 7.62х51 НАТО - т. нар. "пенетрейтър" (тънка ризница и сердечник от волфрамов карбид), "флешет" със свръх скоростна стеличка, "триплекс" с три куршума един върху друг.След това има два -45 Ауто- един флешет с много стрелички (мисля това беше за тунелните гризачи във Виетнам правено) и един разпадащ се при попадение със стоманени съчми вътре наричан още Еър маршал. 9х19 стандартен, 9х19 Кор-бон, 9х19 Кор-бон Pow-R-Bal. 7.62x51 "тренировъчен" до него 7.92х57 "учебен" и накрая 7.92х57 халостен с дървен куршум.
Двете прасета - лявото е 455 Бритиш за револвер (май) до него е тренировъчен същия калибър . Най отдолу 6.35 Уинчестър XTP и другото трябва да е 225 JAWS. Това на око- без ясен габарит си е мъка.
Я, какви интересни неща - за пълен лаик като мене.
Мад Дог, може ли да обясниш тоя синия, дето прилича на микровибратор, защо е син? От пластмаса ли е?
И тоя предпоследния, със синьото топче - какво е то?
Я, какви интересни неща - за пълен лаик като мене.
Мад Дог, може ли да обясниш тоя синия, дето прилича на микровибратор, защо е син? От пластмаса ли е?
И тоя предпоследния, със синьото топче - какво е то?
Бе така като ги гледам май съм ги омотал леко.
Този синият е пластмасов - тренировъчен го водят - конкретно този е трасиращ. Водят ги Plastic Short Range Training Ammunition (PSRTA). Коршума си хвърчи на но близки дистанции само.
Този със синьото топче неправилно съм го класифицирал като 6.35- така като го гледам е .38 Спешъл и това конкретно е не без известният Глейзър Сейфти. Прави големи повърхностни дупки. А горният 9х19 Пара с жълтото топче май ще се окаже експлозивен накрая.
Този с плоският връх в червено и черно е пластмасов тренировъчен на Спиъйр .44 Спешъл.
Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
No man left's behind !!!!
Коментар