Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Процедура за разрешително

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Процедура за разрешително

Винаги съе чудил какво значи здраво закрепена каса. То е ясно, че ако болшинството, които си купуват каса с такова предназначение влизат в магазина и взимат една метална кутия и я фиксират с 2-4 дюбела към стената. Аз като имам каса 420 кила и не е захваната за никъде, а е свободно стояща на пода води ли се здраво закрепена...
    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
      Винаги съе чудил какво значи здраво закрепена каса. То е ясно, че ако болшинството, които си купуват каса с такова предназначение влизат в магазина и взимат една метална кутия и я фиксират с 2-4 дюбела към стената. Аз като имам каса 420 кила и не е захваната за никъде, а е свободно стояща на пода води ли се здраво закрепена...
      Малките каси, предназначени за съхранение на КНО, бижута и пари се закрепват за бетонна (не тухлена, итонг или гипскартон) стена посредством АНКЕРНИ болтове, а не дюбели. Идеята е крадците да не могат с кози крак да я отскубнат от стената и да отнесат касата и цялото и съдържание. Което, разбира се, не важи за огромните сейфове.....

Коментар

Не разбрах за "Стрелба по панички". Наистина се интересувам. Къде, в София, се практикува тази дисциплина?
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          Не разбрах за "Стрелба по панички". Наистина се интересувам. Къде, в София, се практикува тази дисциплина?
          То че се практикува -практикува се,ама с пушки и съчки гърмят,а не с пистолети и револвери!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
            И в тази си част закона е много измислен и гласи "метален шкаф или каса неподвижно закрепен за пода или стената снабден със секретно заключващо устройство" така че и ламаринена пощенска кутия влиза в законовите граници то и по магазините съм виждал нещо подобно за 30 лева с бравичка от пощенска кутия което минава пред КОС.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

"Каса" за 28лв от железарията. И понеже съм я монтирал в шкаф с два анкера през дъното към стената, районния констатира: "Изглежда здраво хваната за шкафа...". Лошото е , че секцията си остава завинаги там
              Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
              ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

До: Процедура за разрешително???

Първоначално публикуван от JORO-pz Преглед на мнение
                Ако нямаш твой човек вече много трудно стават нещата.Има неписана заповед разрешителни да не се издават и даже да се отнемат
                Много вярно !
                Един приятел през декември 2009 подаде документи за презаверка и до днес го разиграваха .В крайна сметка му взимат оръжието въпреки че им представи документ който потвърждава че му е нужен за работа.
                Dimitar Dyakov

Коментар

Е те ченгетата са царе по разкатаването.Обичат да унижават хората(достоините,не бандитите)

Коментар

От: До: Процедура за разрешително

Първоначално публикуван от JORO-pz Преглед на мнение
                    Е те ченгетата са царе по разкатаването.Обичат да унижават хората(достоините,не бандитите)
                    По-големи бандити от ченгетатга няма. Ако искаш да си купиш незаконно оръжие, то ще мине през тях. Преди години ми отнеха парабелум от дядо ми останал и пазен 60 години и познайте какво стана. След няколко години, същия тоя парабелум ми беше предложен, на една сбирка на колекционери, срещу 1500лв.
                    Последно редактирано от giorgio; 27-07-10, 16:42.

Коментар

От: Процедура за разрешително

Няма нищо странно в това. Всички отнети оръжия рано или късно се предлагат за продажба на нови собственици - колекционери, физически или юридически лица за охрана и самоохрана, на ловци, като подаръци на полицейски или други шефове и т.н. Организират се търгове, покупка с връзки и т.н. начините са много. Ако оръжието притежава специални качества (напр. уникална по рода си самоделка ) същото дори може да бъде изложено в музея на МВР.
                      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X