Обява

Свий
Няма добавени обяви.

САЩ ни призовава да зарежем съветското оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: САЩ ни призовава да зарежем съветското оръжие

А Казънлък произвежда и изнася за хамериканците ловни карабини дето ги копуват като топъл хляб там.И даже не са много евтини мисля към5000 долара.

Коментар

С американци сме разменяли личното си оръжие на стрелбището и те никога не са отричали превъзходството на АК 47 спрямо техните М-ки. С Макаровците обаче определено имаха проблем при поразяване на мишените... А и аз смятам, че Беретите са доста по-удобни и точни. Но като надеждност губят по точки....
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Естествено, Беретата е половин кило по-тежка. Да я сравняват със Стечкина, хем има автоматична. ПМ все пак е лек полицейски пистолет.
        Веднъж се прозях от досада пред американски продавач на оръжие, като ми показа калашник. Човекът остана като попарен - беше ми показал това, от което квичат и най-капризните клиенти. После съобразих с какъв поглед го извади и как го галеше като ми го подаваше. Та се засрамих много, и дълго се извинявах, а той се скапа от завист като разбра защо съм реагирал така. Да не съм съвсем капо му показах разни чалъми, и човекът скачаше от радост като дете.

Коментар

Да не си му показал непълното разглобяване и сглобяване за 30 секунди?
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Ммм .. Що за 30, тогава още не бях инвалид.
            Не, най се шашардиса как приклада се разгъва бързо Безполезна хватка, впечатляваше само ученичките. Е, и американците. Като почна да сипва сок от дървеници в кафето, му показах и как се зарежда в пода, ама беше изпил много кафе, и слава богу не го разбра

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Не, най се шашардиса как приклада се разгъва бързо Безполезна хватка, впечатляваше само ученичките. Е, и американците. Като почна да сипва сок от дървеници в кафето, му показах и как се зарежда в пода, ама беше изпил много кафе, и слава богу не го разбра
              Пробвай зареждане в пода с М 16 ще ти остане само цевта в ръката
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                ....
                Е-е, айде намАли малко.... Ако успееш да го разглобиш и сглобиш за по-малко от 30 секунди, ще те черпя, докато паднеш от стола... Не, че е абсолютно невъзможно, но си е трудничко. Най-доброто ми постижение е разглобяване за 9 и сглобяване за 14 секунди, ама с пауза....
                Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                Пробвай зареждане в пода с М 16 ще ти остане само цевта в ръката
                Бе, не са толкова кекави, ама разните фенерчета и дрънкулки със сигурност ще се разхвърчат. Може и приклада да хлътне до долу...
                Последно редактирано от kuzdov; 11-03-10, 22:00.
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Има ли някъде данни за "рекорд" за най-бързо разглобяване и сглобяване ? Нещо армейски първенства ала бала ?
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Армейски първенства се провеждат всяка година, но резултатите едва ли ги има публикувани някъде. Даже и в. "Овча мисъл" май не ги публикува.
                    П.П. За незнаещите - вестник "Овча Мисъл" = вестник "Българска армия" на войнишки жаргон...
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X