Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Куршум сниман с Един Милион Кадъра в секунда!!!
Свий
X
-
До: Куршум сниман с Един Милион Кадъра в секунда!!!
Впечатляващо. Благодаря.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Красота. Имаше преди едни такива кадри само, че забързани на поникващи растения и разцъфващи цветя. Пак са голяма красота."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Адски любопитно, мерси. Особено деформиращите се контролирано куршуми - някак нехуманни))
Както каза Джамбазов, можем да разширим темата и за други неща снимани с висока скорост и/или представени забързано. Всички те са интересни, смятам...Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеИ с Експлодера, и с Мозилата не видях ни линк ни обект , просто празно поле.
Ето ти и линк към YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=QfDoQ...layer_embeddedДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Много красиво и полезно . За хората, които се интересуват от балистика и поведение на куршума преди и след попадение ,е наистина ценна информация .По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
-
Върховно.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Уникални кадри!
Трябвало е обаче в желатиновото блокче да замразят и някой кокал, интересно ми е какво се случва с него, след като разцъфналият като роза отпред куршум го достигне.Последно редактирано от Паджеровод; 13-10-09, 19:39.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар