Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Първоначално публикуван от jivotnoto Преглед на мнение
    .............Твърде много неизвестни има...поне за обществото.
    За кое общество?За българското или за обществото на бургаските анаболци, които не мислят за последствията а градят име и са готови на всичко.Даже ,чета , се запасявали с пистолети ....за зор заман!?
    Мен лично не ме интересува истината, в случая, официалната версия ме устройва напълно.Човека е вярвал,че е безсмъртен и непобедим.Защо е бил с това убеждение ми е трудно да съдя....може дрога, може анаболи или пък лоши приятели.Разбира се едната такава крупна заблуда може да те доведе и до такъв трагичен край.
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Вероятността да ме застрелят докато налитам на човек с палка е нулева. Вероятността да намерят в колата ми ножове е пак толкова. Същата е и вероятността да се притекат на помощ мои приятели с ножове в ръцете. Познайте защо вероятността тези работи да станат са =0.
      Хайде стига глупости! Били само буйни младежи /в темата от линка/! И аз не бях цвете за мирисане. Докато завършихме 11ти клас, с брат ми, сменихме 6 училища. Никога не съм даже и помислял да наранявам някого. Едно е да си буен, съвсем друго е да си изверг.

НамерИ си майстора кретена му с кретен. ЕВАЛА Господин Лисичков!
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

А вероятността да те застреля господин Котарачков, защото си го погледнал накриво и май си му "секъл" пътя, пък и щото г-н Лисичков е оправдан каква е? Може би зависи дали не му се е видял нож в багажника ти, или опасна отверка...

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
          Вероятността да ме застрелят докато налитам на човек с палка е нулева. Вероятността да намерят в колата ми ножове е пак толкова. Същата е и вероятността да се притекат на помощ мои приятели с ножове в ръцете. Познайте защо вероятността тези работи да станат са =0.
          Хайде стига глупости! Били само буйни младежи /в темата от линка/! И аз не бях цвете за мирисане. Докато завършихме 11ти клас, с брат ми, сменихме 6 училища. Никога не съм даже и помислял да наранявам някого. Едно е да си буен, съвсем друго е да си изверг.

НамерИ си майстора кретена му с кретен. ЕВАЛА Господин Лисичков!

Ма много ви се моля,аз тебе не те познавамлошо момче такова.

Едно е да си буен,а сьвсем друго да ти се носи славата на ножар из цял град като Бургас.

Който вади нож от куршум умира

И така да е както го обяснява ония в линка какво става???Живия си е жив,а оди скачай пак с нож да видим.Как почваше оная тема - по-добре 12 да те сьдят от колкото 6 да те носят.

Едно време баща ми ме учеше - истолет се вади за да се убива,не знаеш какво ще извади другия.Е тоя ги напсувал,ония наскачали,той извадил палка,те извадили ножове,той извадил пистолет и опьнал единия.Толкоз,проста работа,мен що не ме стрелят?
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
            А вероятността да те застреля господин Котарачков, защото си го погледнал накриво и май си му "секъл" пътя, пък и щото г-н Лисичков е оправдан каква е? Може би зависи дали не му се е видял нож в багажника ти, или опасна отверка...
            Вероятността да ме застреля Котарачков ще е голяма, ако оправдаят човек застрелял седящ на задника си в автомобила човек. Май случая е различен.

Коментар

Да, забравих, че като ме спре полицай трябва да си стоя на задника, дори и бивш да е. Извини ме, че реагирам така, но все пак до нас достига част от информацията, пък вече сме готови да отсъждаме. А мисълта, че може така да се стреля, ме отвращава.

Коментар

А такива примери у нас за жалост не са малко.Ако сега оправдаят Лисичков,(може и да греша) май ще е първия случай,в който съда и следствието са на страната на гражданина срещу боклуците.В България колкото по-нагъл,агресивен,напомпан с вода,прост дебил си толкова по-добре.Поне досега беше така,надявам се нещата почват да се преобръщат.Ама надали,като гледам какви цветенца растат, Бронкс ще е като пикник на моравата в сравнение с нас.Боже дано не съм прав .

Коментар

Да, забравих, че като ме спре полицай трябва да си стоя на задника, дори и бивш да е. Извини ме, че реагирам така, но все пак до нас достига част от информацията, пък вече сме готови да отсъждаме. А мисълта, че може така да се стреля, ме отвращава.
                  Добре де,скачат ти двама,ти вадиш палка да се защитиш,те вадят ножове,ти имаш пистолет,те ти налитат щото не е стреляно в гьрба им и.............как се стреля?Да ги чакам да ми извадят пистолет и те ли???Баща ми ме е учил..............
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Добре де,скачат ти двама,ти вадиш палка да се защитиш,те вадят ножове,ти имаш пистолет,те ти налитат щото не е стреляно в гьрба им и.............как се стреля?Да ги чакам да ми извадят пистолет и те ли???Баща ми ме е учил..............
                    Абе то е така, ама ти за чий ходиш с пищов в гащите?
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Редовият гражданин не носи оръжие, може би не познава законите на Бронкс. Ако ще са бронксови законите, то по-добре и оръжие да си купуваме като в Бронкс. Ако все пак ще е ограничителен режим, то имащите такова ще трябва да си носят и отговорностите.

Коментар

Редовият гражданин не носи оръжие ...
                        А защо да не може да носи?!? Защото разчита на "компетентните органи" да го пазят ли? Да, ама не ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Абе то е така, ама ти за чий ходиш с пищов в гащите?

Щото сьм 65 кила,щото имам желязно дясно коляно и нямам как да му избягам,щото имам семейство и щото много ще ми е КЕФ да ми скочи някой неподготвен и да му отвея плявата.Достатьчно нали?Не сьм го гонил с пищова,той сам е дошьл да му духне.

ОФФче от темата.Има една черна кола из един щат тук в Америката.Колата я кара една жена която при катастрофа ще стои в нея,трьгнеш ли кьм колата ще почне да свири,не спреш ли ще включи на втора и те гази,ако може ще те остави под колата и ще ми се обади на мен.Що ли?Щото ВСЕ ОЩЕ нямам право да нося ЗАКОННО орьжие в тая дьржава ако да имам един ракетен дето от 5 метра вьрши сьщата работа.За законно говорим.Живия си е жив
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Защото не може да отиде в бакалията и да си купи, когато жена му му е вдигнала кръвното. Сигурно знаеш как се вади разрешително и какво е това КОС

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                              Щото сьм 65 кила,щото имам желязно дясно коляно и нямам как да му избягам,щото имам семейство и щото много ще ми е КЕФ да ми скочи някой неподготвен и да му отвея плявата.Достатьчно нали?Не сьм го гонил с пищова,той сам е дошьл да му духне.
                              НЕ си прав, ама let's agree to disagree.
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И мене ме отвръщава! Как може трениран човек, от близко разстояние да пропусне да гръмне и останалите нападатели? Срамота!

Знаеш ли колко е хубаво да не мислиш колко кила е колегата в другата кола? Знаеш ли колко е хубаво да не трябва да се пазиш като идват отзад ксенонови фарове? Знаеш ли колко е гот да не ти се налага да пускаш лъскавия газар докато те засича? Знаеш ли колко е спокойно да знаеш, че всички сме равни? Равни сме даже и пред анаболните кретени. Тука това го получавам от само себе си.

След втория одран калник на ксенонова кола в България, баджанака си взе почивни дни за да се вози до мене за да не ме намушкат някъде. Отвикнал съм да се пазя от лъскави напонпани гъзари и за това ми трябваше човек с желязо до мен.
                                Дайте шанс и на добрите хора. Раздайте им патлаци, дебелаците са готина голяма мишена. Като ще е джунгла, защо ние трябва да сме зайците? Виж ми подписа. Поздрави от едно много спокойно място. Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X