Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заплаха ли е Иран за сигурността на Европа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Urko коментира
    Вчера, 14:27
    Много подобно на германците, даже тяхното е по зле.
    Aма къде са те, къде сме ние?
    Tам (Германия) вее вятърът и семената на Сиена и Флоренция, а тука грее османския полумесец...
    Последно редактирано от Urko; Вчера, 14:51.
    Я? Това дописаното не съм го видéл вчера. Да попиПам тогаз (провокационен въпрос):

1. Коя е по-развитата държава - Турция или България?

2. Коя е по-развитата държава - България или ИРАН ? (да си дойдем на думата)

Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Я? Това дописаното не съм го видéл вчера. Да попиПам тогаз (провокационен въпрос):

1. Коя е по-развитата държава - Турция или България?

2. Коя е по-развитата държава - България или ИРАН ? (да си дойдем на думата)

1. Турция
      2. Развита в кое отношение по-точно? В някой Иран, в някой България.
      По-голяма икономика Иран- БВП 300-370 млрд.$, България 110-120 млрд. $. По-икономически развита и по-богата на глава от населението България.
      Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Urko
        Urko коментира
        Редактиране на коментар
        Ама днеска действително ти е скучно..... И забавно.
        Завиждам ти.

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Ясно-о-о. Значи само словесно си мастурбираш (© itsso) в темата.

• Urko
        Urko коментира
        Редактиране на коментар
        Ма Гагич, аз съм го написал в прав текст бре, сръце мое: "... никой, никога няма да може да ти помогне."
        Най-малко пък аз.

Той Иран е ясен - всичкото обогатено уранИЙ отдавна е заминал по предназначение. Напъните на ТръмпИЙ само могат да върнат ишлемето под някаква форма върху желаЮщите. Я кажете на днешния ден преди 81 гОдин как се установи демокрацията в североизточна Азия?

Коментар

Интересна статия.
        Дано стигне до повечето ляво-либерални елити в западния свят и поддръжниците им тука.
        Време е за дехамасизация

Коментар

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          "И второ, Израел, въпреки масовостта на кампанията в Газа, остава единствената сила в съвременната военна история, която полага такива усилия да пази цивилното население."

И тук,силите ми да чета свършиха.

Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
        Интересна статия.
        Дано стигне до повечето ляво-либерални елити в западния свят и поддръжниците им тука.
        Време е за дехамасизация

Колега,

Ти, това, статията - сериозно ли твърдиш, че има и шепа "факти" в статията във вестник Факти???

Защо Израел се изтегли от Газа, поради което Русия се "изтегли" от окупиран Киев.

Японски император изтребител на народа си + съседните си народи, равен може би единствено със Сталин е добро нещо според фактите във Факти...

Хамас лош, Израел добър, лоша дума за Израел = антисемитизъм... уат да фак???

Ето няколко сериозни въпроса:

Кой създава, финансира и подпомага Хамас в последните десетилетия?

Защо Палестина е разделена на две, защо нямат връзка двете части, и защо не се признават нито държава, нито граници, нито народ, нито документи, и защо Палестина е анклав в Израел, а не е Израел анклав в Палестина?

Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

Колега,

Ти, това, статията - сериозно ли твърдиш, че има и шепа "факти" в статията във вестник Факти???

Защо Израел се изтегли от Газа, поради което Русия се "изтегли" от окупиран Киев.

Японски император изтребител на народа си + съседните си народи, равен може би единствено със Сталин е добро нещо според фактите във Факти...

Хамас лош, Израел добър, лоша дума за Израел = антисемитизъм... уат да фак???

Ето няколко сериозни въпроса:

Кой създава, финансира и подпомага Хамас в последните десетилетия?

Защо Палестина е разделена на две, защо нямат връзка двете части, и защо не се признават нито държава, нито граници, нито народ, нито документи, и защо Палестина е анклав в Израел, а не е Израел анклав в Палестина?
          Не знам, възможно е да си прав.
          Ама аз съм пристрастен, симпатизирам на Израел.

Коментар

Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение

Не знам, възможно е да си прав.
            Ама аз съм пристрастен, симпатизирам на Израел.
            Не съм убеден, че точно се изразяваш относно симпатиите си...

Израел не води война с Палестина.

Евреите не се борят за оцеляване с арабите, нито пък обратното.

В момента геноцида се извършва от една политическа гупировка, която управлява армията.

В момента не всички евреи и не всички араби имат лоши чуства и ненавист помежду си.

Виж всички зионисти, имат желание да избият всички палестинци + всички араби наоколо и да си създадат "Еретц Исраель" Велик Израел, но пък много евреи вярват, че това е грешно и лошо, кофтито е, че на власт и с оръжие са всчики зионисти + радикали, и от двете страни.

Параграф 22 от който страдат всички в региона и по-зле ще става, докато не се премине повратната точка...

П.П. в публичното пространство по темата за неправилни думи, човек може да му съсипят живота в буквалния смисъл на думите, за това е добре да се познават детайлите и термините!

Да помогна с фактология и изображение на реалноста

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:763880989_1610942334021532_123276677977884100_n.jpg
Прегледи:150
Размер:133.6 КБ
ID:7048627
            Последно редактирано от BatGeorgeone; 08-08-26, 21:37.
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Забележи колко много деца е екстерминирал Иран за последните 100тина години...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:767716601_1830895554953552_3682273845595054036_n.jpg
Прегледи:143
Размер:51.3 КБ
ID:7048629
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Нетаняху: „Великобритания спокойно може да бъде наречена Ислямска република“

На въпрос дали според него цяла Европа е в подобно състояние, израелският премиер отговори утвърдително.​

Коментар

В Лондон само 37% бели, останалите - поканени от цял свят и поколенията им. Разделили се по райони и квартали, говорят си на собствения език и култура. Имат паспорти, ама са великобританци колкото у нас нашите.

Е, на, може да го видите със звук и картина:

Коментар

Първоначално публикуван от jkd Преглед на мнение

В Лондон само 37% бели, останалите - поканени от цял свят и поколенията им. Разделили се по райони и квартали, говорят си на собствения език и култура. Имат паспорти, ама са великобританци колкото у нас нашите.

...
                    В Иран (Ариана) както знаем са истинските арийци (ариани). И тъй като Иран не представлява ама абсолютно никаква заплаха за Европа, най-разумно ще бъде да ги поканим да дойдат многобройни тука, за баланс срещу чернилките, нъл тъй?

Коментар

• jkd
                      jkd коментира
                      Редактиране на коментар
                      Гените тогава даже не знам дали са били открити (или на някакво начално ниво), да не си измисляш нещо . Сега е съвсем друго,

• Bogoljub Gagic
                      Bogoljub Gagic коментира
                      Редактиране на коментар
                      Ти сега какво искаш да кажеш? Че иранците не са бели хора и трябват "генни изследвания", при положение, че ТЕ СА АРИЙЦИТЕ и от тяхната страна произлиза този термин?

• jkd
                      jkd коментира
                      Редактиране на коментар
                      Не знам какво са изследвали тогава, но сега най-чистите гени били в скандинавските северни държави, чувам. С довода - защото там никой друг не е ходил, не е приятен климатът.

А Иран са били световна империя - търговия, завоевания, калабалък и така нататък. Затова съвременни изследвания ще си покажат. Може и да са арийци, но освен туй са и мюсюлмани. А въпросът по принцип беше, че англия станала ислямска. Та каква полза да ги вписваш за там?

jkd коментира
                    Днес, 19:11
                    Не знам какво са изследвали тогава, но сега най-чистите гени били в скандинавските северни държави, чувам. С довода - защото там никой друг не е ходил, не е приятен климатът.

А Иран са били световна империя - търговия, завоевания, калабалък и така нататък. Затова съвременни изследвания ще си покажат. Може и да са арийци, но освен туй са и мюсюлмани. А въпросът по принцип беше, че англия станала ислямска. Та каква полза да ги вписваш за там?
                    Най-чистите... ескимоски или фино-угорски гени?
                    А "въпросът по принцип беше", че пускаш руски Гибриден клип с коментар "в Лондон само 37% бели", демек расистки някакви тръшканици.
                    А също така, както бяхме напоително убедени от тази тема - Иран е пътят, истината и животът, там е най-чистата демокрация, свобода и т.н. Щом Иран не е никаква заплаха за т.нар. "Колективен Запад", от който масата български народ отчаяно се мъчи да се откъсне, какво лошо виждаш ти в едно сливане на загниващия Запад с Иран? Едно поглъщане на Европа от Иран, под мъдрото ръководство на Аятолаха и Републиканската му гвардия?

Коментар

• Bogoljub Gagic
                      Bogoljub Gagic коментира
                      Редактиране на коментар
                      А-а-а, норвежци казваш - ония дето спят със сестрите си и всячески се опитват да ни откраднат децата, за да ги онождат? 🙄 В Иран за таквиз работи бесят, нъл знайш?
                      А официална лондонска статистика за брой "бéли" не може да има - ако си пропуснàл, теорията за расите вече е отречена Генетичните различия в рамките на една раса били повече от тези между различните раси - официалното обяснение. Другото е политическо - да се противодейства на BLM-движенията с техните камъни по техните глави. "Черна кожа? А, че то същото като руса или червена коса, бре, кво ми се правите на специални?"

• jkd
                      jkd коментира
                      Редактиране на коментар
                      Баш си има статистика по етноси-раси, официална, правителствена, английска: https://www.ethnicity-facts-figures....ersity/latest/. Както казах, ако имаш други данни, нека да видим. Ама се съмнявам да можеш да намериш.

• Bogoljub Gagic
                      Bogoljub Gagic коментира
                      Редактиране на коментар
                      Значи истинските арийци от Ариана (Иран) ще си дойдат на мястото да разредят черната паплач Ура, другари!

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                  X