Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заплаха ли е Иран за сигурността на Европа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Ние сме го вдигнали. Щом дори България е на водещо място по фертилност в Европа, смятай какво е в другите държави. И съвсем смятай какво е, ако в сметката останат само белички европейци от поне 2 поколения назад. С толкова "труд", толкова резултати.
    Когато си прав, прав си
    Така погледнато и темата става излишна и абсурдна- преливаме от пусто в празно.
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение

Когато си прав, прав си
      Така погледнато и темата става излишна и абсурдна- преливаме от пусто в празно.
      Темата е дали Иран е заплаха. Според мен Е. Не само за Европа, и не като източник на мигранти а като източйник за финансиране. Конкретно за Европа - представи си руснаците без Шахеди, ливанците, хутите и прочие боклуци без финансиране и т.н.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Темата е дали Иран е заплаха. Според мен Е. Не само за Европа, и не като източник на мигранти а като източйник за финансиране. Конкретно за Европа - представи си руснаците без Шахеди, ливанците, хутите и прочие боклуци без финансиране и т.н.
        Че е заплаха, заплаха е. Това е еднозначно и сме единодушни. Дилемата произлиза от това как да се борим с това.
        Единият вариант е да се унищожи Иран- атомна бомба или кръстоносен поход- т.е. невъзможно поне от европейската позиция.
        Или лесно и прагматично да се изрежат туморите на влияние в рамките на Европа, вместо да ги търпим и обгрижваме.
        Не е нужно да откриваме топлата вода- може просто да приложим и да процедираме както Израел. Готов и ефективен начин.
        Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 3 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
        X