Понеже другия месец ми изтича разрешителното а винаги съм спазвал законовите изисквания в случая да си подам необходимото един месец предварително за първи път останах приятно изненадан . Дори и с един документ бумащината намалява . Вече не се изисква документ от следствието . Проверката си я извършва служба КОС служебно . Изисква се за разрешителното за КНО за самоохрана и самоотбрана протокол от преглед при психиатър удостоверяващ актуалното психическо състояние към момента ; протокол от стрелбище за изстреляни 50 броя патрони и протокол от оръжейник за техническата годност на оръжието . На място пишете молба по образец и внасяте на пос терминал таксата . Поне в София четвърти километър психиатъра е 40 лева . Другия нов момент е че вече са разрешени до 100 броя патрони за всеки брой КНО . Това е в София в другите градове е възможно да има разлики .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Актуално в КОС към днешна дата .
Свий
X
-
-
Това за психиатъра, не съм го чувал. Преди близо 2 години, когато си вадих разрешително за КНО го нямаше. Просто се взимаше служебна бележка от психото, както винаги е било и при ловното. Да не става въпрос за същото нещо? Но 2 години са не малък период от време и може нещо да се е променило. Иначе, другото си беше по същия начин. Автоматично си проверяваха следствието и това е. За 100те патрона- съвсем скоро, тази година го приеха в комисия и се прие в парламента и на 2ро четене. Доказването на необходимост, обаче остана, тя мина само на първо четене, но после, не го приеха това. Демек- ще пишеш мотиви за КНО, когато е за самоотбрана и има вероятност да ти отпадне необходимостта.Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
Самоотбрана е грешно, правилно е самоохрана. И трябва да се пише и обяснява много, аргументирано и въобще. Аз драснах два реда и ми отказаха, та се наложи по другия начин.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар