Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В Германия ще забраняват пейнтбола и ще променят закона за оръжията...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• В Германия ще забраняват пейнтбола и ще променят закона за оръжията...

Вижте какво обсъждат в Германия:
    http://dnes.dir.bg/2009/05/07/news4407335.html

То бива, бива ама чак толкова ми става страшно...
    VPetrov.photography

До: В Германия ще забраняват пейнтбола и ще променят закона за оръжията...

Няма как да мине. Това е Германия все пак. Правителството си прави рекламата по начина по който реши, потребителските групи и търговските гилдии ще направят това което трябва. Жалко че ще се стигне до там обаче, това наистина е глупост. За мен пейнтбола е намаляващ рисковете от издънки фактор, а не увеличаващ го.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Кво му е страшното?!

Тях открай време ги тресат комплекси на тема две загубени световни войни. Обаче първо да забранят и казармата, щото там не ги учат баш на залесяване или бродерия.

Иначе и сега там рестрикциите са сериозни:
      - пейнтбол може да се играе само на частни терени, поради което изобщо не е разпространен, в сравнение с някои другите европейски страни;
      - забранено е носенето на камуфлажни дрехи извън ловни полета и т.н.
      - моят псевдоним подлежи най-малкото на изтриване, ако не и на по-сериозно преследване в тяхните форуми, сайтове и т.н.

Иначе там и сега пейнтбол общо взето няма, освен разни ентусиасти и разни кръгове от шампионата. Оборудването е скъпо, дефицитно и най-вече я няма свободата да се играе. Така че ще мине като нищо, щото няма кой да му се противопостави. За огнестрелното оръжие не знам, щото както стана дума наскоро, дойчовците са сред най-въоръжените европейски нации.

Люшкат се в крайности от Хитлерюгенд до затваряне в манастири. Дет се вика - schöne Arbeit, aber deutsche Arbeit, или както там се превежда, че не им знам езика...

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
        Кво му е страшното?!

Дет се вика - schöne Arbeit, aber deutsche Arbeit, или както там се превежда, че не им знам езика...
        И те ли го имат? Хубава работа, ама ......?

Коментар

Както и да го наричате според мен подобни действия вече граничат с инфантилизма... Днес ще се забранява пейнтбола... утре ще решат че и водните пистолети са вредни..., а после...?
          VPetrov.photography

Коментар

"Политиците са единствените хора които си мислят че могат да променят реалността с попълване на тонове хартия.....Такава забрана няма да означава нищо, ако няма кой да следи за нарушаването и. А трябва да е ясно на всеки, че Германската полиция няма време да си играе на гоненица с пейнтбол играчите по гори и полянки"

Райнер Вендт, говорител на профсъюза на немските полицаи.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

А, зарежи тая работа. По-големи доносници от немците няма, така че не е необходимо полицията да гони когото и да било. За това си има "будни граждани".

И в момента там не се играе "по гори и полянки", така или иначе, та тези смятат, да забранят инициативи на частната собственст...

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                "Политиците са единствените хора които си мислят че могат да променят реалността с попълване на тонове хартия.....Такава забрана няма да означава нищо, ако няма кой да следи за нарушаването и. А трябва да е ясно на всеки, че Германската полиция няма време да си играе на гоненица с пейнтбол играчите по гори и полянки"

Райнер Вендт, говорител на профсъюза на немските полицаи.
                Проблемът е на друго място. Политиците са известни с това че говорят не каквото трябва, а каквото би се харесало на избирателите... Точно в това е и най-притеснителната част... Щом политиците говорят и имат подобни идеи, това значи че сред избирателите има достатъчно които харесват това... Което вече ми говори за сериозна обществена патология... направо отклонение в душевното равновесие... Дано да не съм прав...
                VPetrov.photography

Коментар

На мене ми се струва по-вероятно германците скоро да забранят изкукуригалите политици. Гледам, докато разни дейци печелят разни класации на женските списания, и чуждестранните одобрения за всяко решение, което съсипва собствената им държава, партиите им все по-често губят разни частични, местни и междинни избори.
                  Неадекватните политически самодейци съвсем не са само наш проблем.

Коментар

Абе с германците шега не бива,че от пейнтбола не се знае накъде могат да тръгнат.
                    Я по добре да им го забранят!
                    А по изкукуригал политик от Шрьодер никога не са имали.Добре че разкараха на Путин марионетката.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

И там се увлякоха по security theater. Нищо, те си имат традиции и за това.

Коментар

Такива игри "насърчават убийствата"...
                        Това може да се погледне и от друга гледна точка, такива игри спомагат да се изпусне парата по безопасен начин, навместо с истинско оръжъие. Май пак опираме до култура и познание.

Не мисля, че забранителните закони помагат за нещо, даже напротив, най-голям стимул носи и особено при подрастващите, да им забраниш нещо

А ако това:
                        Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
                        Иначе там и сега пейнтбол общо взето няма, освен разни ентусиасти и разни кръгове от шампионата. Оборудването е скъпо, дефицитно и най-вече я няма свободата да се играе. Така че ще мине като нищо, щото няма кой да му се противопостави. За огнестрелното оръжие не знам, щото както стана дума наскоро, дойчовците са сред най-въоръжените европейски нации.
                        е така, то май им липсва пейт бол и трябва да го подпомогнат да се развие и наложи, вместо да се стига до кървави сцени ...

Незнам де, то от скука хората правят всевъзможни безуми, във Франция миналата година ми се оплакваха от новата мода да се кара бързо в насрещтното на магистралите и то с облози, колко км... За това не е виновно NFS, а това, че хората са изтъпели тотално и нямат стимул и желание да правят нищо креативно, а нямат и подкрепата на едно ерудирало общество, ако си мислите, че само тук всичко е пошло и втъпено, лъжете се, отдавна сме едно голямо планетарно ощество...

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Неадекватните политически самодейци съвсем не са само наш проблем.
                        Последно редактирано от Насов; 08-05-09, 12:07.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X