Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Плащайте си данъците, за да не ви вземат пушките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Плащайте си данъците, за да не ви вземат пушките

Примера със шамара, го знам на собствен гръб!

Става и то много лесно, в момента в който в районното постъпи оплакване от пострадалия...

Даже не ме и питаха, каква е била ситуацията - просто го прибират до изясняване на случая.../може да зависи и от районното/!

Имам подозрението, че това е само началото...

Ще има далеч по-ефективни мерки оттук нататък и това е добре!

Въпроса е да се съредоточат усилията не върху това, как да не платим данъците и да си запазим имуществото /Андрешко гледа с надежда към Страсбург/, а в това КАК ЩЕ СЕ ХАРЧАТ ПАРИТЕ, които плащаме!

Натам трябва да се гледа!

Коментар

До: Плащайте си данъците, за да не ви вземат пушките

Анжек, додохме си на думата. Ако това не е най-скапания начин за харчене на ПАРИТЕ НИ, освен чистата им кражба, берекет версин. Едно че това, което вършат е противозаконно, но и ще продължат да харчат парите отделени за съдебната система, дипломацията и к`во ли не. Освен това, създават идеална система за подаръчета.

Предлагам твърдо да застанеме зад това да се взимат шофьорските книжки - има повече длъжници шофьори и по-лесно - спират те на улицата и дай удостоверение,че не дължиш данъци - нямаш, оп книжката или... Освен това удостоверението важи само 6 месеца - след това ново и нови парички.

Сега за шамара - не си мисли, че всички действия предприети срещу теб, винаги са били законни.

И накрая - данъка е лептата, която всеки от нас плаща по така да го наречем "договора" с тези, които сме избрали да ни управляват. Моя въпрос е - какво са ти дали срещу това?
      Последно редактирано от Владо_2; 24-03-09, 18:42.
      sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X