Ами всъщтност ми трябва да знам каде са или каде са били всички заводи.Това е,просто за информация завод 1,2,3,4,5,6,7,8... и така колкото са и каде са,или каде са били етвае
Последно редактирано от ivodianov1992; 08-03-09, 18:19.
Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
"Танковия" в Червен бряг, май сега се казва "Бета" + много цивилни, които в цех "Х."....произвеждаха артикул №....в същност какво ти трябва
Завод " Бета " не функционира, и е разтурен от 10на години, да не са и повече. Последно правеха БТР-и преработени на пожарни коли... за трудно достъпни и трудно проходими места.
На времето имаше може би над 10 000 работници в този завод... но лека полека всичко разтуриха и приватизираха.
В момента на територията на бившия завод и в неговите цехове се подвизават " Палфингер "... правят кранове основно...
И така... запознат съм с този завод в общи линии. Роден съм в гр. Червен бряг и съм живял там до 11-12 години преди да се преместяза 5 години в Плевен и от там в Плд последните 8-9 години.
Няма поредица 1, 2, 3.......защото иначе трябва да са.......711...(или пък повече). Произволни цифри са, както и номерата на поделенията, но едва ли ще се намери някой да ги знае всичките. Или пък да ги сподели.... Успех, все пак...
Коментар